سلام باید تبدیل داشته باشه برید از لوازم الکترونیکی یک تبدیل واسش بگیرید
دوست عزیز چند گرفتید یک تستی بکنید از کارایی و بردش بگید چطوریه این 8961 تو سایت سازندش من نگاه میکردم دوتا انتن 3 دسی بلی داشت و خروجی اداپتورشم 9 ولت هست
سلام باید تبدیل داشته باشه برید از لوازم الکترونیکی یک تبدیل واسش بگیرید
دوست عزیز چند گرفتید یک تستی بکنید از کارایی و بردش بگید چطوریه این 8961 تو سایت سازندش من نگاه میکردم دوتا انتن 3 دسی بلی داشت و خروجی اداپتورشم 9 ولت هست
دوست من نمی خواستم بگیرم.همه جا گشتم دنبال 8968 ورژن دو.ورژن یکش هم نداشتن چه برسه به .....خلاصه مرکز کامپیوتر ولیعص نداشت همه واحد هاششو گشتم.اومدم رفتم پایینتر .اون 4-5طبقه هه (ایران )اونجا هم نداشتن.اخر سر یارو گفت هرچیزی که تو اینترنته اینجا نمیارن .منم گزینه دومم 8961 رو گرفتم.105000 تومن.گارانتی وارد کننده جنوسهmetem-f اما ویزگیها :
برد سیگنال عالی و کیفیت خوب -من از انتن دهیش می ترسیدم اما خیلی خوبه(توی کوچه تا 100 متری هم مشکل نداشتم.بیشتر امتحان نکردم)
بدون قطعی
وصل شدن سریع
اما یه مشکلی که امیدوارم واسه خاطر اب بندیش باشه داغ شدنشه.نه خیلی زیاد مثلا 3-4 ساعت روشن موند 40-50 درصد داغ بود.خدا کنه مشکلی پیش نیاد.البته من زیاد روشن نمی زارم.بازم سوالـــــــــــــی بود بپرسید
مشکل اداپتور هم با یه تبدیل 1000 تومنی حل شد.
دماسنج نداری ؟ آب بندی ؟؟پس بردش خوبه !
چندبار سیم تلفن رو ازش جدا کن و بعد از چند دقیقه وصل کن ببین سریع آی پی میگیره و میتونی وارد اینترنت بشی ؟!!
سلام دوستان کمک کنید . سوالم اینه که من اینترنت وایرلس که بالای خونه یه آنتن وصل میکنن و با کابل لن میاد تو خونه استفاده میکتم . میخوای یه اینترت وای فای هم داشته باشم واسه گوشی . هر کی یه چیزی میگه ؟؟؟؟. یکی میگه واسه تو روتر وایرلس خوبه چون مختص به اینترنت وایرلسه . یکی هم میگه مودم ای دی اس ال بگیر استفاده کن . حالا نمیدونم مدوک رو بگیرم روتر اکسس پوینت یا مودم aDSL
مودم ADSL رو که گقتن 8968 یا 2750U بگیرم و روتر وایرلس (اکسس پوینت) TP-Link 300Mbps Wireless N Access Point TL-WA801ND یا D-Link Wireless N Router DIR-605 بگیرم
حالا شما بگید کدومو بگیرم و به دردم میخوره و بردش و سرعت انتقالش بیشتره .......ممنون از همه
اصلا فرق TP-Link Wireless N ADSL2+ Modem Router TD-W8961ND ....و D-Link Wireless N Router DIR-605 چیه که منو گیچ کردن کدوم بخرم
کی بهت گفت TL-WA801ND یا TD-W8961ND بخر ؟؟؟
همین کارو بکن ببین نتیجه چی میشه منم دنبال 8968 هستم پیدا نکردم یک جایی پیدا کردم 140 گفت ولی اکثرا تو فروشگاههای اینترنتی هست
فکر نکنم درست گفتی درستش میشه tplink8980 چون 8970 dual band نیست![]()
سلام من مودم 2750u خریدم ........اینترت وایرلس دارم وهمونایی که با کابل لن از بلای خونی میاد .......حالا این مودمو وصل کردم وای فای اینترنت دارم ولی تو کامپیوتر ندارم چیکار باید بکنم . چه تنظیماتی رو باید انجام بدم . که تو کانپیوتر هم وصل شه اینترنت ......................ممنون
برای تنظیمات به این تاپیک مراجعه کن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کاربر fanoostalaeiبا حوصله زیاد پاسخ میده به سوالات
اینترنت هست اما ورژن 2 باشه.اونجایی که داشته کجا بوده؟؟؟؟!!!!!!!!
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)