بچه ها کسی تونسته جشنواره نوروز 93 رو تغییر بده ؟ چون قیمتهای جشنواره جدید نسبت به قدیمیه کمتره ، شاید بصرفه عوض کنیم . مثلا 2مگ 5گیگ نوروز 21500 بود الان 17500 دارن میدن .
با احترام
تیم مدیریت انجمن
بچه ها کسی تونسته جشنواره نوروز 93 رو تغییر بده ؟ چون قیمتهای جشنواره جدید نسبت به قدیمیه کمتره ، شاید بصرفه عوض کنیم . مثلا 2مگ 5گیگ نوروز 21500 بود الان 17500 دارن میدن .
Last edited by behrooz3229; 09-07-2014 at 16:56.
دوستانی که سرعت 512 مخابرات دارن سرعتشون چنده الان؟ --- در بازه زمانی رایگان و عادی؟
اینم قیمتهای نوروز و رمضان برای مقایسه :
![]()
کلا متغییره از 80 تا 130 میره هم شبانه و روزانه
میانگینش روی 100 تا 128 هست
اگر سرعت واقعی برای 512 مقدار 64 کیلو بیت باشه
برای یه مگ باید 128 باشه
برای دو مگ 256 باشه
اگر اون سرعت دو برابر هم که گفتن اعمال کنیم(که البته دوستان گفتن دروغه
برای یه مگ باید 256 بشه
برای دو مگ باید 512 کیلوبیت بشه
امروزم که بیشتر سایت ها خطای The connection has timed out را میده
و اوضاع داعشی شده![]()
Last edited by javan01; 09-07-2014 at 17:27.
آره میشه. طرح جشنواره رو میشه با جشنواره عوض کرد. به شرطی که مودم نگرفته باشید قبلن (چون قرارداد داشتید) خودم هم امروز عوض کردم 2 مگ گرفتم. سرویس قبلیم جشنواره ی نوروز 256-5gb بود.. که سرعتش هم عالی بود و کاملن ازش راضی بودم.. بهترین سرویس بود به نظرم. اگه به خاطر مودم رایگان طرح جشنواره ی رمضان نبود عمرن عوضش میکردم. سرعت دوبرابر هم الکیه کاملن.
ضمنن دوستان گول سرعتهای بالارو نخورید.. سرعتهای پایین به صرفه تره. مخصوصن 256.. (سرویس 256 کمپین نوروزی برای من سرعتش 130 بود). سرویس 256 الان اگه از 512 بهتر نباشه بدتر نیست.
دو روز الکی من و فرستادن دنبال نخود سیاه.. رفتید برای تعویض حتمن کارت ملی و شناسنامه ی خودتون ، پدرتون (یا هرکی که صاحب خطه) رو همراه داشته باشید.. اینا بروکراسی و اذیت کردن رو خیلی دوست دارن.
کلن دو تا مسئول هم بیشتر نیست، یکیش ربیعی فرد ، یکیش هم بدخشان.. بدخشان اخلاقش بهتره.
سلام
من 256 داشتم 250 توی شب و روز میگرفت...یکسال پیش
کردم 1مگ 250 میگرفت توی روز و شب 8 ماه پیش
به 2 مگ تغییر دادم 230 میگرفت توی روز و شب 6 ماه پیش
و سه ماه هست به 5 مگ تغییر دادم اوایل 700 توی روز و 300 توی شب میگرفت البته بماند که چقدر با مسولین بی ادب و بعضا زبان نفهم مخابرات بحث و دعوا و شکایت بازی کردیم...
خلاصه 3 روز همینجوری بود تا توی روز 300 و توی شب 50 کیلو نهایتش هست !
توی قرارداد نوشته شبانه رایگان نداره و ااولویت سرعت توی شب و روز با سرویس 5 و 10 هست که اداری هست و شب رایگان نداره ولی هم پول شب را گرفتند و هم سرعت 30 بیشتر نمیره اشتباهی کردم 100گیگ ترافیک گرفتم و باید مصرفش کنم بعدم تخلیه میکنم و از ساتیا میگیرم حداقل مسولینش واقعا مسولیت پذیرند
در ضمن توصیه میکنم تخلیه کنید و به سمت شرکت های خصوصی بروید چون مخابرات بارش رو زده کلی مشتری گرفته دیگه براش کیفیت مهم نیست
الان فن اوا ساتیا صبانت خیلی بهترن حیف اسیاتک توی مرکز علیزادا پورت نداره والا قطعا اسیاتک 2 مگ میگرفتم همسایه داره روز 500 شب 250 دانلود میکنه و مهمتر از همه پینگش فوقالعاده هست البته ساتیا هگ خوبه من 2 مگ توربو و الماس را داشتم ک هر دو 600 دانلود میدادند!
تخلیه کنید و برای کیفیت و رفاه خودتون ارزش قال شوید (البته اگر شرایط مشابه دارید)
در صمن من برای شرکت 5 مگ گرقتم ک چون مودم وایرلس بود توی خونه هم استفاده میکنم
ساتیا که من داشتم کاملن راضی بودم ازش.. ترافیک هدیه زیاد بهم دادن ، سرعتشون خیلی خوب بود شبا هم افت خاصی نداشتم، پشتیبانی نسبتن خوبی داشت.
+
بچه ها یه سوال.. این مودم مخابرات رو که گرفتم اصلن وصل نمیشه به نت! روی pppoe و bridge هیچکدوم جواب نداد.. مودم netis هستش.
ولی مودم قبلیم (tp-link) راحت وصل میشه با همون یوزر و پسورد.
به نظرتون دلیل چی میتونه باشه؟ احیانن به خاطر مک آدرس نیست؟
دلیلش همینه یعنی؟ با این حساب باید زنگ بزنم بگم مک رو صفر کنند.. احتمالن به خاطر امنیت مک رو با اولین اتصال قفل میکنن.
اره . زنگ برن 2020 بگو ادرس مکتو ریست کنند
پس طبق گفته شما 5 مگ با 2 مگ تفاوتی نداره .
یعنی سرعت 256 و 1024 و 2048 توی روز و شب (رایگان) ، فرقی ندارن ؟
دوستان دیگه هم تایید میکنن ؟
الان تفاوت قیمت سرعت 256 و 2048 ، ماهانه 6500میشه. یعنی الکی داریم پول اضافه میدیم مخابرات !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)