غیر از کارتکس اگه بود چی!!؟
)9Xh> کلا ماشین های کارتکس چه ماشین هایی هستند!!؟درد سر کدوم کمتره!!؟
راحت پلاک میشن!!؟برای تردد مشکلی ندارم!!؟
غیر از کارتکس اگه بود چی!!؟
)9Xh> کلا ماشین های کارتکس چه ماشین هایی هستند!!؟درد سر کدوم کمتره!!؟
راحت پلاک میشن!!؟برای تردد مشکلی ندارم!!؟
يك چيزي مي خوام بگم خودم باورم نمي شه
نميدونم شما چطور باور كنيد
از چهارشنبه شب كه نمايندگي تحويلش گرفتم بابت تعويض آمپر تا اومدم خونه كيلومتر شمار كار مي كرد
امشب رفتم يك دوري بزنم
كيلومتر شمار در كمال ناباوري و حيرت من دوباره از كار افتاده، يعني الان كه دارم اين پست رو ميذارم، دارم از شدت عصبانيت منفجر ميشم
اينا منو مسخره گرفتن
دوستان كسي هست راهي جلوم بذاره بتونم ماشين رو كلا به اين دزدا پس بدم و اصل پولم رو بگيرم، ديگه خسته شدم، الان بفروشم 3 تومني ضرر كردم، با شكايت به كجا به حقم مي رسم (خودم مي گم نا كجا)
در حال حاضر در كليه سيستم هاي اصلي ماشينم و همين طور فرعي يك اشكال و نقص جدي و جزئي وجود داره
من چيكار كنم، خواهش مي كنم اگه كسي مي دونه چطور كل پولم رو مي تونم پس بگيرم بهم بگين
[QUOTE=وحید گودرزی;8472038]يك چيزي مي خوام بگم خودم باورم نمي شه
نميدونم شما چطور باور كنيد
واي چقدر بد واقعا متأسفم وحيد جان
مطمئني آمپر رو عوض كردن؟
ماشينو برگردون نمايندگي و مجبورشون كن تا ايرادشو رفع كنن .
بايد سمجي كني تا روشون كم بشه ولشون نكن .
خدايا اين عمو وحيد مارو درياب حالا يه حركتي زد و از ايران فرقون سمند خريد .
ديگه قول ميده بچه خوبي باشه .
[QUOTE=KOHGARD;8472192]دیگه خسته شدم
دیگه واقعا بریدم
( باز هم تاکید می کنم اصلا قصد به هم زدن جو تاپیک و تشویش اذهان عمومی رو ندارم و فقط دارم حقایق رو ذکر می کنم، پوزش از همه)
بچه ها تو رو به هرکی می پرستید اگه کسی می دونه چطور می تونم ماشین رو پس بدم و اصل پولم رو بگیرم خواهش می کنم بهم بگین!!!!!!
[QUOTE=وحید گودرزی;8472262]آقای گودرزی اگر عسکها رو نمیدیدم باور نمیکردم ، توی فامیل و آشنا خیلیا از سایپا و ایران خودرو ماشین خریدن و مشکلاتی داشتن اما واقعا مثل شما ندیدم . به نظرم قید 3 ملیون رو بزنید و ردش کنید بی دردسر .
کارتکس پلاک نداره .دو سه روز طول میکشه پلاک بدن و مدارک یکی دو هفته ای میاد
الان کارت گارنتی و فاکتور فروش داده میشه
نمیتونید بدون پلاک تردد کنید
وحيدجان مشكل كيلومترشما مربوط به نود جلو مي باشد كه نهايتاً با تعويض اون و آپ ديت برنامه ها قضيه حله .
بالاخره اگه بخواي بفروشي هم بايد ايرادشو برطرف كني ديگه .
بازم ميگم اگه اون نمايندگي نمي تونه مشكلت رو رفع كنه ببرش يه نمايندگي ديگه و نهايتاً بهشون قول بده كه اگه مشكلت رو رفع كنن يه شيريني رديف بهشون ميدي .
بالاخره به خاطر دوتا مشكل كه نمي شه ماشين صفرو زير قيمت ردش كرد .
روش كارت رو عوض كن نااميد نشو.
بچه ها من میخوام یه سمند مدل پایین ( دور و بر 84 بگیرم )
نظر شما چیه ؟
راستی چندتا سوال داشتم، اون سیستم قفل مرکزی که زیر ضبط مدل های LX قرار داره در مدل های SE هم وجود داره ؟ کلا به چه دردی میخوره اون سیستم ؟
سلام
ترجیحا سعی کن سمند مدل 85 به بعد بخری که بوستر ترمزش سابز 10 اینچ باشه.( مال 405 8 اینچ هستش )
سمند های مدل پایین بوسترشون 8 اینچ هستش که به خاطر همین ترمزشون ضعیفه.
تو سمند se اون کامپیوتر رو برداشتن و جاش خالیه.
اون کامپیوتر فقط دو تا کار مهم انجام میده. یکی اینکه تو سرعت بالای 120 بوق میزنه ( که البته میتونی بوقش رو قطع و وصل کنی ) و دیگری اینکه هشدار کمبود فشار روغن و کمبود ولتاژ باتری و دمای بالای سیستم خنک کننده و بالا بودن ترمز دستی و باز بودن درب و روشن بودن چراغ رو به صورت صوتی میده ( تو ماشین های معمولی فقط چراغ پشت آمپر برای اینا روشن میشه )
از نظر دزدگیر به نظرم بی فایده است.
اون کامپیوتر رو میشه به SE وصل کرد؟ چقدر هزینه برمیداره؟
راستی مگه اون کامپیوتر برای زدن رمز قبل از باز کردن صندوق عقب و قبل از استارت زدن و ... هم نیست ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)