تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 320 از 380 اولاول ... 220270310316317318319320321322323324330370 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,191 به 3,200 از 3796

نام تاپيک: سریال قهوه تلخ

کـاربـر بـاسـابـقـه saeed_136915's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    The Land of Skyrim

پيش فرض

داشتم قسمتهای قبلی رو نگاه میکردم به این سوتی جالب رسیدم!!!!!!!!!

عجب!

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ببخشید ولی این دیگه خیلی فسیل شده ها

2. این کاربر از saeed_136915 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Amirrezaajalli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    ZNJ

پيش فرض

عجب!

کد:

جالب بود!
    ندیده بودم

4. این کاربر از Amirrezaajalli بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز online_amin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

عجب!

کد:
    من نفهمیدم. این عکس چی داره؟

پروفشنال Amirrezaajalli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    ZNJ

پيش فرض

من نفهمیدم. این عکس چی داره؟

پشت صحنه اومده تو کادر!

7. 2 کاربر از Amirrezaajalli بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن متفرقه meha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    shiraz

پيش فرض

ببخشید ولی این دیگه خیلی فسیل شده ها
    نیازی نبود پست اسپم بدید عزیز من شما هم آپ تو دیت خیلی هم خوشحال شدیم ولی بهتر بود متن کامل من رو میخوندی عزیزم

9. این کاربر از meha بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ahriman323's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

مجموعه بیست و چهار از دوشنبه بیست وسوم خرداد ماه

خلاصه داستان:
    درباریان برای ازبین بردن جانشین شاه یعنی فرزند قیصر الملوک نقشه ها میکشند و بالاخره ببری را برای ترساندن قیصرالملوک باردار به کاخ می آورند...
    بعد از چند قسمت غیبت , بلوتوس با ظاهری متفاوت می آید و ....

ایول این مجموعه خیلی باید جالب باشه!

داره خودمونی میشه moucker_boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    تو خونه!!!

پيش فرض

ممکنه دوباره بخوان داستانشو تغییر بدن.
    .
    .
    .

12. این کاربر از moucker_boy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن ادبیات Lady parisa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

9 يك ببر زنده؛ بازيگر جديد مجموعه «قهوه تلخ»!

سري جديد مجموعه «قهوه تلخ» در حالي روانه بازار مي شود كه يك ببر به جمع بازيگران آن اضافه شده است.

به گزارش فارس، سري ۲۴ مجموعه «قهوه تلخ» از روز ۲۳ خرداد ماه توزيع مي شود.

در سري ۲۴ اين سريال خانگي يك ببر واقعي به جمع بازيگران مي پيونند. درباريان براي از بين بردن جانشين شاه يعني فرزند قيصر الملوك نقشه هاي جديدي مي كشند و بالاخره ببري را براي ترساندن قيصرالملوك باردار به كاخ مي آورند...

مهران مديري

همچنين پس از چند قسمت دوري، مهران مديري در نقش بلوتوس با ظاهري جديد و متفاوت به سريال برمي گردد.

در مجموعه «قهوه تلخ» بازيگراني نظير مهران مديري، سيامك انصاري، رضا فيض نوروزي، نادر سليماني، جواد عزتي، هدي كاظمي، سحر جعفري جوزاني، اليكا عبدالرزاقي، سحر ذكريا و ... ايفاي نقش مي كنند.

14. 6 کاربر از Lady parisa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ahriman323's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

داستان «قهوه تلخ» به زمان حال برمي‌گردد

داستان سريال «قهوه تلخ» از دو قسمت ديگر به زمان حال بازمي‌گردد؛ ضمن اينكه لوكيشن اين سريال نيز كه از قسمت اول تاكنون ثابت بوده، با پايان قسمت بيست و پنجم تغيير مي‌كند.

به گزارش خبرنگار سرويس تلويزيون خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، تاكنون تصويربرداري مجموعه «قهوه تلخ» در لوكيشني ثابت در خيابان فرشته تهران انجام شده است، اما با پايان قسمت بيست و پنجم، داستان‌هاي اين سريال در لوكيشني جديد دنبال مي‌شود.

سازندگان سريال «قهوه تلخ» همچنين در قسمت بيست و چهارم از سريال «قهوه تلخ» كه دوشنبه ـ 23 خرداد ماه ـ توزيع مي‌شود، از يك ببر استفاده كرده‌اند. اين ببر در جريان داستان براي ترساندن جانشين پادشاه ـ فرزند قيصرالملوك ـ استفاده مي‌شود.

به گزارش ايسنا، در قسمت 24 از «قهوه تلخ» همچنين بلوتوث ـ با بازي مهران مديري ـ‌ با ظاهري متفاوت ظاهر مي‌شود.

مجموعه 90 قسمتي «قهوه تلخ» به كارگرداني مهران مديري و تهيه‌كنندگي حميد و مجيد آقاگليان، بيش از 33 بازيگر اصلي دارد و داستان آن با بازي سيامك انصاري در نقش مورخ آغاز ‌شد. او در ابتداي داستان كه در دنياي امروز مي‌گذرد، يك فنجان قهوه تلخ مي‌خورد و با خوردن آن به تاريخ سفر مي‌كند. او در طول زمان به مورخي تبديل مي‌شود كه در مرور خاطرات تاريخي خود، هربار دچار مسائلي مي‌شود كه اين مسائل داستان‌هاي سريال را رقم مي‌زند.

در اين مجموعه به نويسندگي خشايار الوند و اميرمهدي ژوله بازيگراني نظير مهران مديري، سيامك انصاري، محمدرضا هدايتي، سحر جعفري جوزاني، سحر ذكريا و ... به ايفاي نقش پرداخته‌اند.

16. 10 کاربر از ahriman323 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

خاطرات جواد عزتي از «قهوه تلخ» و مهران مديري
    چگونه «قهوه تلخ» دو كودك را نجات داد؟

سينماي ما - محمد تاجیک :جواد عزتی بازیگر قهوه تلخ كه با نقش يكي از دو پيرمرد سريال حسابي بين مخاطبان سريال گل كرده، به تازگی خاطره ای از سریال قهوه تلخ تعریف کرده که در نوع خود بسیار قبل توجه است . جواد عزتی از این خاطره به عنوان شیرین ترین خاطره خود یاد کرده وگفته :روزی فردی با من تماس گرفت و گفت دو کودک بیمار دارد که به شدت مریض هستند که رشد خنده باعث می شود که رشد این بیماری دربدنشان کمتر شود .
    جواد عزتی درادامه گفته :این پدر و مادر می گفتند که ما هرروز قسمتهای مهتلف قهوه تلخ که شما در آن بازی کردید را برای آنها می گذاریم و این دوکودک بسیار از دیدن آن خوشحال می شوند و می خندند . این پدرومادر به من می گفتند که ۲۴ساعته دعایت می کنیم . چون این مسئله باعث می شودروند رشد بیماری دربدن فرزندان ما کم شود.

این شاید جالب ترین خبری باشد که درباره تاثیرات مثبت قهوه تلخ منتشر می شود . اگر چه پیش از این اکثر خبرهایی که درباره قهوه تلخ منتشر می شد اکثرا خبرهای منفی بودند از واکنش برادرزاده صادق هدایت گرفته تا واکنش انجمن حمایت از حیوانات تا واکنش روزنامه های سیاسی . حتی ماجراهای حضور یانگوم و محمد رضا گلزار دراین سریال.
    روزی نبوده که با کمترین حاشیه وجنجالی سریال قهوه تلخ سپری کرده باشد .از شایعه های مربوط به توقیف این سریال تا حواشی مربوط به قرعه کشی آن .

/مهران مدیری هنرمندی از خانواده ای مذهبی /
    پس از گزارشی که چندی پیش درباره محله مهران مدیری منتشر شد حالا همه می دانند که مدیری از خانواده ای به شدت مذهبی است .براساس گزارش همایسگان محله قدیم مهران مدیری مادر مهران مدیزی ۱۰ سال است که به محله قدیمی شان می رود و درس قرآن می‌دهد مدیری هم بچه پایین شهر است، هم سید است و هم مادرش خانم جلسه‌ای است.مهران پدر خیلی خوبی داشت که بر اثر سکته قلبی از دنیا رفت.مرد متین وموقری بود.» این طور که از حرف های همسایه‌ها برمی‌آید مهران هم به پدرش رفته و از نظر خلق‌وخو شبیه اوست؛ «مهران خیلی پسر آقای است؛ پسر تمیز و پاک. من هیچ‌چی از مهران ندیدم. هر کسی هم که پشت سرش گفته که پسر بدی‌ست، اشتباه گفته، او یک پسر ساده و مودب است.» ۱۰ سالی می‌شود که پدر مهران فوت کرده اما اهل محل آن روز را به یاد دارند؛ «ختم پدرش غلغله بود. از همه جا برای مراسم آمده بودند.» و تأکید می کنند که خانواده مدیری همه‌‌شان مذهبی هستند؛ «هم از طرف مادر و هم از طرف پدر خیلی مذهبی هستند وکلا مومند. همه فامیل‌هایشان را که در مراسم ختم پدر مهران دیده بودم مذهبی بودند. خود خانم مدیری چادر از سرش نمی‌افتد»

/همه حامیان قهوه تلخ ومهران مدیری:از حجازی تا فیروز کریمی /

جالب است بدانید که مهران مدیری و قهوه تلخش دربین اهالی فوتبالی ها از محبوبیت خوبی برخوردار است . مرحوم حجازی پیش از مرگدر مصاحبه ای بایکی از نشریات به نیکی از مهران مدیری یاد کرده و گفته بود :مهران مدیری فرد خوبی است وبا من هم دوست است. فیروز کریمی نیز در مصاحبه دیگری با هفته نامه متعلق به صداو سیما (سروش )در پاسخ به سوالی که آخرین طنزی که دیدی؟جواب داده :قهوه تلخ ودرادامه گفته من معمولا کارهای مدیری را برای دیدن انتخاب می کنم.

لینک منبع:
    کد:

18. 12 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •