امروزه میشه با کمتر از 1 تومان یک لپتاپ بسیار عالی و در حد پاسخ گویی به تمام نیاز های ( به غیر از بازی) خرید
به نظرم PC را برای بازی آماده کنید و یک لپتاپ سبک 13 یا 14 اینچ با قیمت متوسط برای انجام کار های خود و حمل و نقل تهیه کنید.
امروزه میشه با کمتر از 1 تومان یک لپتاپ بسیار عالی و در حد پاسخ گویی به تمام نیاز های ( به غیر از بازی) خرید
به نظرم PC را برای بازی آماده کنید و یک لپتاپ سبک 13 یا 14 اینچ با قیمت متوسط برای انجام کار های خود و حمل و نقل تهیه کنید.
ممنون از سامان عزیز که مثل همیشه کلی لطف کردن
من منظورم دل و سونی و این مدل ASUS Pro64JQ-Jx028vبود
اگه همه ی عزیزان متخصص نظر بدن خیلی ممنون میشم
چون آقا سامان هم نظرش رو در مورد این اسوس نگفت
i
همین مدل ایسوس و با قیمتی که بیان شد ، قابل قبول هست به شرطی که ریفر نباشد.
مدل معدل سونی هم میشه گفت اینه ! البته یکم گرونتر !
VAIO F116FG:CPU:CORE I7 720QM/1.6,RAM:1333/4GIG,GPU:GFORCE/GT330M/1GIG/GDDR3,HDD:500gig/7200rpm,DISPLAY:16.4"/1920.1080/FULLHD,BLUERAY
قیمت این مدل سونی چنده
حدودا 1600 بود ! حالا دیگه نمی دونم چه تغییری کرده.
یه لپتاپ با این مشخصات می خوام:
صفحه 13 - وزن کم یا متوسط (از 2.5 بیشتر نباشه) - پردازش خوب - گرافیکش هم زیاد مهم نیست
از برند های دل و اچ پی و سونی هم باشه بین 1 تا 1.5
ممنون
بهترین apple توی این رنج چیه؟
بیشتر CFD کار میکنم.
ممنون.![]()
آره کاملا موفقم ولی خب بهتره دیگه جای یه pc غولپیکر یه کنسول بازی بگیرن تا اهداف کامل مشخص باشهمروزه میشه با کمتر از 1 تومان یک لپتاپ بسیار عالی و در حد پاسخ گویی به تمام نیاز های ( به غیر از بازی) خرید
به نظرم PC را برای بازی آماده کنید و یک لپتاپ سبک 13 یا 14 اینچ با قیمت متوسط برای انجام کار های خود و حمل و نقل تهیه کنید![]()
بچه ها تو مایه های 1 میلیون تومان حال تا صد تومن بالاتر چی پیشنهاد میکنید؟
خودم که دنبال EB 14 FX وایو بودم :
Core i3
vga 5470
15 inch
ram 4 gig
HDD 500
ولی گفتم با شما هم مشاوره کنم شاید گزینه بهتری پیشنهاد بدید
احتمالا همین کاروبکنم ولی امروز یکی از دوستان لپ تاپ ASUS G73 رو معرفی کردن که گرافیکش در حد المپیکه :
ATI 5870 Cross Fire ...
بقیه قطعاتشم خیلی توپه مثل سونی اف 116 .. تو یه سایت خارجکی 1400 دلار زده بود اینجا فکر کنم با 1700-1800 گیر بیاد .. نظرتون راجب به اون چیه ؟ کسی رو سراغ دارین اینو داشته باشه ؟ از قیمت دقیقش خبر دارین ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)