اتفاقا یه Plasma G10 با یه سینمای الجی تو خونه داریم.
به نظر پلاسما برای بازی بهتره...
اتفاقا یه Plasma G10 با یه سینمای الجی تو خونه داریم.
به نظر پلاسما برای بازی بهتره...
دوستان قیمت دقیق مدلهای 160- 250 گیگی xbox , PS3 رو یه بار دقیق بگید . ..
ممنون
اصلا بگو نسل بعدی کنسول ها 1 سال دیگه بیاد ! تو همین یک سال کلی میشه بازی کرد ، این همه بازی درست و حسابی اومده بیرون نمیخوای اینا رو بازی کنی ؟
خود من هم قصد خرید کنسول دارم و تا چند وقت دیگه میخرم ، قبل از اینکه قیمت ها دوباره بره بالا.
PC به نظرم برای بازی های FPS و استراتژی بهتره یا مثلا بازی هایی مثل Diablo
ولی برای بقیه کنسول
من قبلا هم گفتم الكي دلتون به كنسول هاي نسل بعد خوش نكنيد تو همين چند هفته كه قيمت ها هم پايين مياد كنسولو بخرينو حالشو ببريد![]()
بابا 400-500 تومن این حرفا رو نداره یه سکه تمام بیشتر نمیشه عشق زندگیتو ببر![]()
باز چی شده ؟
سونی که چند وقت پیش اعلام کرد کار روی Ps4 رو شروع کرده و 100% سال دیگه معرفیش میکنه .
با این حال اصلا مهم نیست که نسل بعدی بیاد یا نه ، چون کسی که دلش بخواد میره میخره . Ps2 هنوز هم داره تولید میشه ، پس خیلی نگران نسل بعدی نباشید که ای وای بازی ها به فنا میره .
بچه ها بچه ها یه سوال
لطفا منصفانه جواب بدید
یه آرکید جاسپر تولید 15/10/2009 دارم که خیلی هم تمیز نگهش داشتم . آپدیت آخری هم روشه
چون میرم سر کار میخوام بفروشمش ... وقت بازی ندارم
دستگاه + دسته اصلی اضافی + کابل اچ دی + کابل معمولی + کابل کامپوننت + کارتن اطو کشیده و تمامی وسایل و دفترچه و ...
اینو جدا قیمت بدید
یه باطری شارژ کن سونی 4 تایی به همراه باطریاش هم 35 خریدم موجود دارم
+
یه 50 تا بازی با پک و بدون پک که نصف بیشترش جدیده
اینا رو جداگونه یه حدود قیمتی میدید بفروشمش ؟
سلام به بچه های پی سی ورلد
دوستان من در حال خرید یه pc 1.7 میلیون تومانی هستم الان میخام در کنارش یه xbox360 بخرم(300 تومن باقی مونده) چون به صرفه تره اگه نیست بفرمایید
هیچی از کنسول نمیدونم آخرین کنسولی که بازی کردم سگا بود
حالا سوالاتم:
1. قیمتی که الان دیدم برای 4 گیگ 330 تومن بود الان اگه یه هارد 1 ترا حدود 100 تومن بخرم بصرفه تره یا برم 480 برای 250 گیگش بدم (یه خوره زیاده) خرید هارد به صرفه ت نیست؟؟
2. هارد بخصوصی میخاد یا نه؟؟ هارد های معمولی راحت جواب میده؟؟ چون الا ارزونترینش 1 ترا 100 تومن در میاد
3. قیمت دسته های (چربی سوزونش ) چند درمیاد؟؟و روی همه بازی ها کار میکنه ؟؟ یعنی مثل wii هیجان انگیزه دیگه؟؟
خوب مسلما خیلی کار ها میشه با کنسول کرد که با پی سی نمیشه... خیلی بازی ها فقط برای کنسول ها میان... و از کینکت یا چربی سوزون به قول شماهم نمیشه گذشت... ولی توی بازی هایی که هم واسه کنسول و هم واسه پی سی هستن ، ورژن پی سی هم گرافیک بالاتری داره ، هم امکانات بالا تر در بعضی موارد...
توی 360 فعلا فقط میتونین از 250 گیگ هارد استفاده کنید (حداکثر)... + اگه هم هارد اکسترنال وصل کنین بهش حداکثر 16 گیگ... واسه ی 250 گیگ هم یا باید از هارد اوریجینال استفاده کنین ، یا یه سری مدل های خاص هارد لپتاپ WD رو بگیرین و هــک کنین که تقریبا هم قیمت همون 250 گیگ در میاد... من اگه جای شما بودم 250 گیگ میگرفتم...1. قیمتی که الان دیدم برای 4 گیگ 330 تومن بود الان اگه یه هارد 1 ترا حدود 100 تومن بخرم بصرفه تره یا برم 480 برای 250 گیگش بدم (یه خوره زیاده) خرید هارد به صرفه ت نیست؟؟
بالا جواب دادم2. هارد بخصوصی میخاد یا نه؟؟ هارد های معمولی راحت جواب میده؟؟ چون الا ارزونترینش 1 ترا 100 تومن در میاد
360 یه چیزی داره به اسم کینکت ، که در حقیقت یه دوربینه که استخون بندی بدن رو حس میکنه و منتقل میکنه به کاراکتر بازی... خیلی کاربردش و جذابیتش بیشتر از wii و move هست...3. قیمت دسته های (چربی سوزونش ) چند درمیاد؟؟ و روی همه بازی ها کار میکنه ؟؟ یعنی مثل wii هیجان انگیزه دیگه؟؟
تازه برای شما که توی کار انیمیت هستین کینکت میتونه نقش یه موشن کپچر ساده رو داشته باشه...
البته الان میشه از 320 گیگ هم استفاده کرد.......................توی 360 فعلا فقط میتونین از 250 گیگ هارد استفاده کنید (حداکثر)... +
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)