سلام دوستان قضيه چيه چرا تو سايت سامسونگ اثري از فريمور s5233t نيست؟
سلام دوستان قضيه چيه چرا تو سايت سامسونگ اثري از فريمور s5233t نيست؟
تو سایتش اثری از هیچ firmwareی نیست؛ باید جای دیگه دنبالش بگردی. البته اگه اومده باشه بیرون.
دوستانی که فرمور K5 رو دارین، اگر امکان داره دیکشنریهای زیر رو بریزین رو گوشیتون و ببینین که اجرا میشن. ممنون میشم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مرسی 3 تای اولی رو دانلود کردم و این دیکشنریهای CALD و Oxford Concise هم نصب کردن اما رو واسه منم نصب شد اما اجرا نشد خیلی از لطفت ممنونم
سلام من یه سری برنامه دیدم واسه نوکیا و سونی اریکسون که دوربین گوشی رو تبدیل به وبکم می کرد کسی میدونه واسه سامسونگ استار هم آیا همچین چیزی وجود داره یا نه؟ اگه نست میشه از بر نامه های اونا واسه سامسونگ (استار) استفاده کرد یا نه؟
بعید میدونم باشه!!! همینجوریش واسه استار برنامه کم هست چه برسه به این برنامه!!
سلام میخواستم تفاوت های این گوشی را با i6220 tv سامسونگ بگید
اون گیرنده ی آنالوگ تلویزوین داره این نداره!!!
کلا تفاوتی هم با استار TV نداره. اگه اشتباه نکنم باید سیستم عامل داشته باشه فقط!
ممنون از جوابتون ولی مگه این گوشی هم tv نیست پس اگه اون گیرنده انالوگ داره پس باید اینم داشته باشه (برام سواله)در ضمن باتری کدوم قوی تره
Last edited by amir 777; 29-08-2010 at 13:57.
اگه منظور شما مقایسه استار Tv 5233 با 6220 هست. جفتشون گیرنده آنالوگ داره .ولی 6220 سیستم عاملش جاوا نیست. فکر کنم بادا باشه!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)