تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 320 از 773 اولاول ... 220270310316317318319320321322323324330370420 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,191 به 3,200 از 7724

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید HDTV مناسب(لطفا در مورد قیمت و محل خرید صحبت نکنید)

حـــــرفـه ای t_tanhayam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

سلام بر همگی >یه سوال داشتم چند مرتبه نوشتم ولی متاسفانه نشون داده نشد
    از مسوولان خواهش میکنم لطف کنند وسوالمو نشون بدند ودوستان هم لطف کنند راهنمایی کنند
    میخواستم یه تلویزیون 46" بخرم با بررسیهایی که انجام دادم به شارپ مدل کواترون رسیدم حالا میخواستم بدونم با توجه به محاسنش از قبیل 4 رنگ بودن وپنل ژاپنی, خروجی صدای 35 وات وx-genبودن,....ومعایبی چون نداشتن تصویر در تصویر ونداشتن زبان فارسی وتعداد کم ورودی و خروجی و.... آیا انتخابم درست است یا سراغ مدل 8500 ال جی یا 6960 سامسونگ برم .لطفا" یه راهنمائی کامل کنید
    -مسيح عزيز بهترين انتخاب به نظر من le8500 هست اگر ميخواين در اين رنج هزينه كنيد كنتراست فوق العاده اي رو بهتون ميد ه
    -در مورد rgby كواترون هم نظر شخصي من اينطوره كه كمي overprice هست
    -توي نشون دادن جزئيات در تصاوير sd عالي كار نكرده
    -كمي رفلكس و بازتاب رو از پنل داريم
    -در مورد صدا كاملا عالي هست وازش به نيكي ياد ميشه
    -يك رويو خوب ميتونه شما رو بيشتر كمك كنه :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

2. این کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

سلام.من ميخوام يك سه بعدي وي تي 20 پانا از سايت بهتر خريد بردارم.به قيمت 3300 همراه يه عينك و يك بلوري پلير كه فكر ميكنم با كرايه 3600 تا مشهد دربياد .حال ازدوستان وبه خصوص از ابي عزيز وهمشهري گرامم ميخوام كه بگن ايا مرغوم به صرفه هست باتوجه به قيمت ونداشتن گارانتي سفارش بدم بيارن.ميشه به سلامت واصل بودنش اطمينان كرد.با تشكر
    دوست عزبز كمي با تامل بيشتر از بانه خريد كنيد
    عرف خريد از بانه اينه كه شما 100 تومن بيعانه ميديد , تلوزيون به مقصد شما حمل ميشه و بعد از اينكه در خانه اون رو تست كرديد و راضي بوديد ما بقي پول رو به راننده ميديد در نتيجه از جايي خريد نكنيد كه تمام پول رو همون اول و اينترنتي از شما ميگيرن و بعدش نميتونيد كاري بكنيد.
    در روش اول اگر هم خداي ناكرده جنس رسيد دست شما و ديديد مشكلي داره و بدردتون نميخوره غالبا 100 توزمن بيعانه رو بايد برگردونن تازه اگر هم خداي ناكرده به اختلاف رسيد شما فوق فوقش 100 تومن ضرر كرديد نه همه پول تلوزيون رو.
    براي كرايه هم چك و چانه بزنيد.

4. 4 کاربر از hakim2020 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

6

-مسيح عزيز بهترين انتخاب به نظر من le8500 هست اگر ميخواين در اين رنج هزينه كنيد كنتراست فوق العاده اي رو بهتون ميد ه
    -در مورد rgby كواترون هم نظر شخصي من اينطوره كه كمي overprice هست
    -توي نشون دادن جزئيات در تصاوير sd عالي كار نكرده
    -كمي رفلكس و بازتاب رو از پنل داريم
    -در مورد صدا كاملا عالي هست وازش به نيكي ياد ميشه
    -يك رويو خوب ميتونه شما رو بيشتر كمك كنه :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    تنهایم عزیز
    در مورد بالا بودن قیمت من قصد خرید بدون گارانتی که 2 میلیون تومان است را داشتم
    آیا 4 رنگ بودن زیاد به چشم می آید یا امتیازهای دیگری نظیر تعداد زیاد ورودیها وتصویر در تصویر مهم تر است ؟:
    آیا usbاین شارپ همه فورمتها را اجرا میکنه
    در کل شما کیفیت تصویر وصدای 8500 ال جی را بهتر میدونید؟

6. این کاربر از masih.masih10 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

تنهایم عزیز
    در مورد بالا بودن قیمت من قصد خرید بدون گارانتی که 2 میلیون تومان است را داشتم
    آیا 4 رنگ بودن زیاد به چشم می آید یا امتیازهای دیگری نظیر تعداد زیاد ورودیها وتصویر در تصویر مهم تر است ؟:
    آیا usbاین شارپ همه فورمتها را اجرا میکنه
    در کل شما کیفیت تصویر وصدای 8500 ال جی را بهتر میدونید؟
    -در مورد اينكه چون rgby ‌هست يعني بهتر اينطور نيست
    -رويو هايي كه ديدم وهمون رويو قبلي رو مطالعه كنيد در مورد اينكه از اين پنل توقع بيشتري ميره در مورد دقت در رنگها كه اينطور نبوده
    -در ضمن يادمون نره يك edge led هست و در قياس با le8500 كه يك local dimming در بازتوليد رنگ مشكي ووكنتراست ضعيف تر عمل ميكنه
    -در مورد صدا بهتر از ال جي كار كرده
    -در مورد فرمت ها هم تنها divx -divx hd رو اجرا ميكنه واز mkv خبري نيست

8. این کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

12

[QUOTE=t_tanhayam;5803883]-در مورد اينكه چون rgby ‌هست يعني بهتر اينطور نيست
    -رويو هايي كه ديدم وهمون رويو قبلي رو مطالعه كنيد در مورد اينكه از اين پنل توقع بيشتري ميره در مورد دقت در رنگها كه اينطور نبوده
    -در ضمن يادمون نره يك edge led هست و در قياس با le8500 كه يك local dimming در بازتوليد رنگ مشكي ووكنتراست ضعيف تر عمل ميكنه
    -در مورد صدا بهتر از ال جي كار كرده
    -در مورد فرمت ها هم تنها divx -divx hd رو اجرا ميكنه واز mkv خبري نيست[

مرس دوست عزیز :ببخشید زیاد میپرسم
    حالا یه سووال دیگه دارم شاید فکر کنی زدم جاده خاکی
    تو مشخصات محصولات ال جی که خوندم فرق زیادی بین 8500 و660 نیست (از نظر مشاهده با چشم) آیا این درسته ؟ واگه درسته این تفاوت قیمت بین 8500 و660 توجیه داره .
    و سوال دیگه اینکه اگر بین 660 و8500 تفاوت زیادی نیست میتوان نتیجه گرفت بین کواترون شارپ و660 ال جی تفاوت زیادی وجود ندارد؟؟؟؟؟:

10. این کاربر از masih.masih10 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

مرس دوست عزیز :ببخشید زیاد میپرسم
    حالا یه سووال دیگه دارم شاید فکر کنی زدم جاده خاکی
    تو مشخصات محصولات ال جی که خوندم فرق زیادی بین 8500 و660 نیست (از نظر مشاهده با چشم) آیا این درسته ؟ واگه درسته این تفاوت قیمت بین 8500 و660 توجیه داره .
    و سوال دیگه اینکه اگر بین 660 و8500 تفاوت زیادی نیست میتوان نتیجه گرفت بین کواترون شارپ و660 ال جی تفاوت زیادی وجود ندارد؟؟؟؟؟:
    -منظورتون LCD 660 ال جي هست ديگه ؟
    -خوب اين بحثي هست كه هميشه با دوستان انجام ميديم
    -به هر صورت ال اي دي هست از نظر طراحي اسليم و زيبا تر شده
    -مصرف انرژي كمتري دار ه
    -كنتراست بهتري داره

-منتها اينكه ايا اختلاف نزديك 1 ميليون ميارزه يا نه ؟ واينكه به چشم مياد (به مقدار اختلاف قيمت )به نظر من نه (هر چند اختلافاتي وجود داره قطعا)

12. این کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

دوست عزبز كمي با تامل بيشتر از بانه خريد كنيد
    عرف خريد از بانه اينه كه شما 100 تومن بيعانه ميديد , تلوزيون به مقصد شما حمل ميشه و بعد از اينكه در خانه اون رو تست كرديد و راضي بوديد ما بقي پول رو به راننده ميديد در نتيجه از جايي خريد نكنيد كه تمام پول رو همون اول و اينترنتي از شما ميگيرن و بعدش نميتونيد كاري بكنيد.
    در روش اول اگر هم خداي ناكرده جنس رسيد دست شما و ديديد مشكلي داره و بدردتون نميخوره غالبا 100 توزمن بيعانه رو بايد برگردونن تازه اگر هم خداي ناكرده به اختلاف رسيد شما فوق فوقش 100 تومن ضرر كرديد نه همه پول تلوزيون رو.
    براي كرايه هم چك و چانه بزنيد.
    ممنونم دوست عزيز .من هم به همين خاطر دو دلم موندم چكار كنم .رفتم نمايندگي سام 50 وي20 گفتن بايد سفارش بديم بيارن اون هم باقيمت 2550 ولي خوب باتوجه به اين تفا صيل فكر ميكنم صرف به خريد بدون گارانتي اون هم مدل وي تي 20 باشه چون توي مجله t3 قيمت بلوري dmp-bdt300 روزده بود600 دلار يعني قيمت 50 وي20 با وي تي 20 بدون گارانتي چندان تفاوتي نميكنه .فقط دراين بين به قول ابي عزيز بايد قدرت ريسك پذيريمو ببرم بالا

14. 2 کاربر از hadi_gholami2001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

11

-منظورتون LCD 660 ال جي هست ديگه ؟
    -خوب اين بحثي هست كه هميشه با دوستان انجام ميديم
    -به هر صورت ال اي دي هست از نظر طراحي اسليم و زيبا تر شده
    -مصرف انرژي كمتري دار ه
    -كنتراست بهتري داره

-منتها اينكه ايا اختلاف نزديك 1 ميليون ميارزه يا نه ؟ واينكه به چشم مياد (به مقدار اختلاف قيمت )به نظر من نه (هر چند اختلافاتي وجود داره قطعا)
    ببخشید یه سوالم بی جواب موند ,اینکه میشه نتیجه گرفت الجی 660 با کواترون شارپ در کل تفاوت کمی دارد (البته پس از مقایسه معایب ومحاسن هر کدام)

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

ببخشید یه سوالم بی جواب موند ,اینکه میشه نتیجه گرفت الجی 660 با کواترون شارپ در کل تفاوت کمی دارد (البته پس از مقایسه معایب ومحاسن هر کدام)
    -دو تكنولوژي مختلف ودو برند مختلف سوال هاي سخت سخت ميكنيد
    -led ‌ها مزايا ومعايب عمومي خودشون رو دارند نحوه امتياز دهي شما براي هر مورد خاص و سليقه شما مهم هست
    -چقدر به ديزاين اهميت ميدين؟
    -چقدر مصرف انرژي پايين تر مهم هست براتون؟
    -چقدر ميتونيد هزينه كنيد؟

-اين نتيجه گيري به نظر من درست نيست به صورت كلي

17. این کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

من می خوام سامسونگ 695 ، 37 اینج بخرم . اولین چیزی که واسم مهم بود خروجی هدفون و پخش فیلم بود و همچنین کنتراستش خودم فکر می کنم چیزه خوبیه . به نظر شما تو همین رنج قیمت مدل مناسب دیگری پیدا می کنم ؟ و اینکه تفاوت بین 695 و 585 چیه ؟ راستی سایت فروشگاه مرکزی سامسونگ مطمئن هست واسه خرید ؟

19. این کاربر از rshafiiy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •