پا به پدال كلاچ ميزنم ماشين گاز ميخوره! چرا؟؟
سلام
تو حین حرکت اگه به پا به کلاچ بزید گاز میخوره یا بین تعویض دنده ها گاز میخوره در ضمن ماشین شما یورو 4 هست یا خیر؟
يورو 4
در حالت خلاص
دوستان براي گرفتن صداي موتور به داخل كابين به جز نصب نمد زير كاپوپ چه راهي هست؟؟؟ خيلي صداش اذيت ميكنه
با سلام، من تازه اسم نوشتم برای تیبا، میگن خرداد تحویل می دن(امیدوارم)، چند تا سوال برای من پیش اومده، میشه روی تیبا کروز کنترل نصب کرد؟ من خودم یکم فنی سرم میشه اگه راهنمایی کنید ممنون میشم.![]()
یه جایی مطلبی میخوندم راجع به اینکه کارشناسهای خودرو سازی فیات(یا یه کارخونه دیگه که یادم نیست!) اومدن یه ماشین مدل پایین رو بهسازی کردن و تمام سوراخ سنبه های اطراف موتور رو با فوم و نمد پر کردند، فضای خالی اطراف اتاق رو هم با فوم پرکردند، صدای منتقل شده به داخل ماشین تا 70 درصد کاهش پیدا کرده بود، البته اونا اتاق پشت به موتور رو هم با نمد (یا چیزی شبیه به اون) کاملا پوشانده بودند که لازمه کارهای زیادی انجام بشه و ممکنه موتور هم باز بشه، البته این مطلب رو اگه اشتباه نکنم مجله ماشین زده بود، اون موقع هم من راهنمایی بودم.... الان پیر شدم، اون موقع خیلی عشق مجله ماشین بودم.![]()
Last edited by P30andriod; 12-01-2014 at 15:44.
الووووو؟؟؟؟ کسی هست؟ لطفاً اگه اطلاعات دارید بگید، روی تیبا کروز کنترل نصب میشه؟ خیلی لازمه؟![]()
Last edited by P30andriod; 12-01-2014 at 16:40.
در حالت خلاص وقتی کلاچ میگیری گاز میخوره، مربوط به درگیر بودن کلاچ در حالت عادیه، یعنی کلاچت درست تنظیم نیست(یعنی اینکه در حالت عادی و خلاص کلاچ یکم با موتور درگیره)، از طرفی چون کلاچ تیبا یکمی سفته، معمولاً زیاد احساس نمیشه(منظورم تنظیم نبودنشه) به هر حال چیز خاصی نیست، خودتم میتونی یکم پیچشو شل و سفت کنی.... اگر جواب نداد بهتره بری نمایندگی، ممکنه صفحه و دیسکت احتیاج به تعویض داشته باشه.
البته زیادم مهم نیست، چون همیشه میگن که " موقع استارت زدن کلاچ رو بگیرید تا ماشین راحتتر استارت بخوره" اینم به خاطر همینه، در ضمن این حالت موقع تعویض دنده هم وجود داره ولی چون دور موتور موقع تعویض دنده بالاست، به همین دلیل چیزی احساس نمیشه، فقط یه جورایی میگن رو مخه فقط.
یکی از دوستان هم میگه احتمال داره کلاچت داره تموم میشه. دنده 3 به بالا ماشین شل نمیکنه؟ موقع شتاب گرفتن؟ یعنی موتور دور میگیره ولی شتابش کمه؟
دوستانی که خوردو تیبا دارن با بهای 21 میلیون تومن این خوردو رو پیشنهاد میکنید یا پیشنهادتون خرید یک خودرو دسته دوم ولی بهتر و .. هست؟
---
این تیبا 2 چی هست و چه تفاوتهایی داره؟ میشه الان خریدش؟ چه مزایایی داره؟
---
یک پرسش دیگه اینکه آیا به نظرتون تیبا رو نو بخریم بهتره یا اینکه خودرو دسته دوم که ضربهای نخورده و البته خب به دلیل دستهدوم بودن ارزونتر هست و ..
با سپاس
Last edited by pashangparsi6; 17-01-2014 at 00:14.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)