سلام به دوستان
کسی میدونه از روی جعبه میشه ورژن گوشی رو تشخیص داد؟
می خام آخرین تولید خود کارخونه رو بگیرم.
ممنون
سلام به دوستان
کسی میدونه از روی جعبه میشه ورژن گوشی رو تشخیص داد؟
می خام آخرین تولید خود کارخونه رو بگیرم.
ممنون
چه فرقی داره دوست عزیز.؟خودتون می تونید آپدیت کنید.
از رو جعبه نمیشه فهمید باید گوشی رو روشن کنید و کد #0000#* رو بزنید![]()
Last edited by M@hdi-B; 28-08-2009 at 08:59.
منظور شما #0000#* هست؟
میشه یکی نحوه آپدیت گوشی به ورژن 30 رو از رو ی کامپیوتر آموزش بده؟
سلام
اگه میخواهی مستقیم از اینترنت بگیری ،راهش ساده است recommend
1) آخرین ورژن nokia software updater رو میگیری
2) اطلاعات توی حافظه ی گوشی رو منتقل به مموری کارت میکنی یا راه دیگه اینکه فایل پشتیبانی میگیری
3) مموری کارت رو در میاری
4)برنامه نوکیا سافت ور رو نصب میکنی
5)گوشی رو وصل به کامپیوتر می کنی و در حالت pc suit قرار میدی
6)وصل به اینترنت میشی و برنامه رو اجرا میکنی
بقیه اش هم سوالات خود نرم افزاره که اونها مهم نیست
فقط با دایل آپ نری ، وگرنه گوشیت سرویسه(بخاطر اینکه وسطش اگه قطعی بده که معمولا هم میده ، گوشیت بهم میریزه و باید ببری بیمارستان فلشش کنی
)
راه دوم هم اینه که فایل آپدیت رو جداگانه دریافت می کنی و بعدش با نرم افزار فونیکس و بدون اینترنت گوشی را
آپگرید می کنی
اینم لینک آموزش راه دوم:
ویرایش توسط alex_pk:
لینکی که به فروم دیگری دادید در انجمن موجوده و بصورت مهم هم هست.
Last edited by nikaan; 27-08-2009 at 23:36.
دوستان گالری 5800 قابلیت ساخت پوشه رو داره
راهی هست که بشه تو گالری پوشه ساخت ولی عکساشو از جای دیگه واردش کرد؟چون اینطوری باید تو گالری بگردی و یکی یکی عکس هایی رو که می خوای تو پوشه بزاری.
دایورت کردن خط یادت رفت....در ضمن تاپیکش تو فروم خودمون هست نیازی به موبایلستان نیست:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بله که داره مگه کسی گفته بود نداره؟!
نه او فولدر ها فیزیکی نیستند و فقط ظاهراً ایجاد میشند مثل ساخت آلبوم در سیمبین های قبلی و شما فقط میتونید از طریق خود گالری تصاویر رو منتقل کنید عجیبه این کار خیلی ساده است یعنی حتی میتونید تصاویر رو بکشید بندازید داخل فولدر پس چرا اینقدر سخت میگیرید![]()
برنامه ی آپدیتر رو بریزیم رو گوشی؟؟؟؟!چه جوری بک آپ بگیرم؟
Last edited by eshghe eskate; 28-08-2009 at 10:54.
مال من نه سه پایه داره نه کیف نه هیچی:(کیف فابریک دیگه الان معمولاً روش نیست میگن سه پایه فیلم هم نداره و کابلشم کوتاه شده و کلی از وسایل رو کش میرن بعد میفروشن اما زمانی که من خریدم اون موقع کامل بود برای آپدیت دو راه داری با خود گوشی یا با کامپیوتر یکی رو انتخاب کن تا برات توضیح بدم![]()
با کامپیوتر
یه چیز دیگه اینکه به جز وایرلس اینترنت عادی ندارم.فعالشم که میکنم باز نمیره تو نت.
سلام
نه برنامه توی کامپیوتر نصب میشه(در ضمن یه سرچ هم توی گوگل بدید آخرین ورژن رو پیدا می کنید)
خودم بک آپ نگرفتم ...
اگه برنامه هاتون رو توی گوشی (و نه مموری کارت) نصب کردین بک آپ بگیرید ولی اگه خودتون اصلا برنامه نصب
نکردید که نیازی به بک آپ نیست فقط فایل های تصویری(عکس و فیلم) و صوتی رو توی مموری کارت ذخیره کنید
همین!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)