اره خیلی خوبه داریم از خوشی میتریکیم
چیش خوبه برادر حالا مثلا مشکل داشته باشیم اینجا بگیم چی میشه مشکل حل میشه؟
همه که مثله این داریوش نیستن که پینگ و packagelost براش مهم نباشه فقط ساعتی 56 mb بگیره خوشه![]()
اره خیلی خوبه داریم از خوشی میتریکیم
چیش خوبه برادر حالا مثلا مشکل داشته باشیم اینجا بگیم چی میشه مشکل حل میشه؟
همه که مثله این داریوش نیستن که پینگ و packagelost براش مهم نباشه فقط ساعتی 56 mb بگیره خوشه![]()
ملت مخابرات دارن ماهی 12 تومن میدن روزی 3 گیگ دانلود دارن حداقل ما 30 تومن میدیم روزی 1.3 گیگ
زندگیه؟
ما هم سر زدیم هم جواب بعضیها رو دادیم منتها یکی خوشش نیومد زارتی پستو پاک کرد ما هم قهر کردیم رفتیم تاپیک پارس آنلاین پست دادیم![]()
من که داتک داشتم ولش کردم برم صبانت بگیرم ! تازه برای ما خیلی خوب بودا ! من 128 داشتم با سرعت 30 دانلود میکردم !
ولی یکی از آشناهای ما هم 128 صبا داشت با سرعت 100 تا 200 دانلود میکرد
تازه قیمتش هم پایین تره ! الام داتک داره ماهی 16 میگیره ولی صبا میشه ماهی 13 تومان ! شبانش هم راحت میشه حداقل 1.5 گیگ دانلود کرد
یه ملتهایی هم 2 مگابیت براشون جکه ما داریم خوابش رو میبینیم
مملکته؟
نه عزیز جان بلکه ظاهرا دوستان هم مثل بنده به این نتیجه رسیدن که موقع بروز مشکل بهتره کمی به خودشون و مودمشون استراحت بدن و به هیچ وجه هم اعصاب خودشون رو خرد نکنن ، چون چاره ای به جز این کار ندارن
همین هفته پیش شب نشسته بودم داشتم کار میکردم که یه sms زیبا اومد و در کمال آرامش اعلام نمود که " مشترک گرامی از فردا سرویس شما به مدت 72 ساعت با اختلال مواجه خواهد شد ! " از صبح روز بعدش هم سرویس به کل قطع شد البته خوشبختانه قطعی 24 ساعت بیشتر طول نکشید ، ولی من در این مدت سعی کردم اصلا بهش فکر نکنم چون همین اتفاق یکی دو سال پیش یه بار پیش اومد ، بعد از چند بار که به مخابرات و ISP زنگ زدم به این نتیجه رسیدم که هیچ فایده ای نداره و هیچ کس پاسخگوی این 72 ساعت نیست. تازه آقای مخابراتچی p: آخرش برگشته میگه " آقا حالا بعد از 72 ساعت وصل میشه دیگه ! " یکی نبود بگه به قول اون صفحه فیس بوکه " پس نه پس میخوای بعد از 72 ساعت تازه بره به غیبت کبری ! " XD
خلاصه اینکه معمولا وقتی مشکل پیش میاد من یکی که به پشتیبانی زنگ هم اگر بزنم در همین حد که بپرسم موضوع از چه قراره ، حتی زمان هم اعلام نمیکنن معمولا ، میگن به ما اطلاعی داده نشده . اون بدبخت ها هم خودشون اونجا کارمند هستن هیچ کاره ای نیستن واقعا ، برای همین اصلا باهاشون کل کل نمیکنم.
اینجا اروپا نیست که شما تا یکم سرعت اینترنت کم بشه زنگ بزنی داد و بیداد کنی اونا هم فورا بیان براتون درستش کنن بعد هم کلی عذرخواهی کنن ، به هر حال باید یه فرقی بین کشور های جهان سوم و پیشرفته باشه دیگه !
Last edited by The Dreadnaught; 14-07-2011 at 09:39.
یه اتفاق کوچولو افتاده بود چند روز پیش.گفتم واستن تعریف کنم
همونطور که میدونید من یه آپلودر هستم و صدقه سر آقایون(اینجاشو شبیه علی دایی گفتم) سرعت اینترنتمون خیلی بالا نیست.چند وقته پیش داشتم با یه نفر تو مالزی صحبت میکردم(کشور پیشرفته نگفتما!گفتم مالزی).ایشون هم توی کار اپلود بود و چند وقتی هست که تو اینکاره.بهش گفتم اینترنت با چه سرعتیه که تو مستقیم دانلود و اپلود میکنی و احتیاجی به وی پی اس نداری؟گفت که اینترنت 5 مگ هست.تی اونم سرعت اینترنت منو پرسید که راستش (خدا شاهده)روم نشد بگم اینترنت من512 کیلو بیت.چون مطمئن بودم اگه میگفتم میشد جوک سال کشور مالزی که یه نفر با این سرعت میخاد اپلودر هم بشه
یه بار به یه نفر که توی ایتالیا زندگی میکرد وقتی گفتم اینترنت چنده کلی مسخرمون کرد
فقط اینو میدونم که معیار پیشرفته بودن یه کشور فقط به داشتن انرژی هسته ایی نیست.الان داشتن اینترنت جزو یکی از حقوق اولیه هر انسانی شناخته شده.ثه حق داشتن آب و غذا و غیره.اگه باور ندارید برید خودتون ببینید و اتفاقا یکی از معیار های پیشرفته بودن کشور همین اینترنت هست
آی گفتیمن پسرخالم توی امریکا اینترنت موبایلش 18Mbps ـه !! خود روزنامه همشهری نوشته بود سرعت اینترنت ایران از نظر سرعت از آخر 6ام و از نظر قیمت از آخر اوله!
جناب sms11 شما سرویس 512kb دارید؟ یک فایل رو که به رپیدشیر آپلود میکنید, سرعت آپلودتون چقدره؟
قشنگ امدی هیزم ریختی رو اتیش رفتی ها
می خوای چی تعریف کنم؟ تعریف کنم که هر روز مودم رو یک جا می زارم که انتن بگیرم.......
دارم پیر می شم از بس صبر می کنم باسه مودم.......![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)