تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 320 از 394 اولاول ... 220270310316317318319320321322323324330370 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,191 به 3,200 از 3934

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید دستگاهای ضبط و پخش قابل حمل

داره خودمونی میشه والـ Vallio ـیو's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    اصفـ Esf ـهان

پيش فرض

ممنون سعید خان.
    نه راستش برای دوچرخه از هدفون های ارزون استفاده می کنم چون چند تا پاره کردم تا حالا. کلیپ هم فکر نکنم جواب وحشی بازی رو داشته باشه. بیشتر برای استفاده روزانه می خوام.
    یه چیز میدونستم که این مدلا رو برات انتخاب کردم ، سنهایزره که ضد تانکه ، کلیپ هم خیلی مقاومه تا بقیه ...

پروفشنال artara74's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یه چیز میدونستم که این مدلا رو برات انتخاب کردم ، سنهایزره که ضد تانکه ، کلیپ هم خیلی مقاومه تا بقیه ...
    ممنون،
    فکر نکنم کیفیت سانسا به سونی برسه.
    این هدفون های دسته دار (اسم ضایعی براش ساختم ) برای تو خیابون گذاشتن جلوه جالبی نداره. البته برای دوچرخه یکی مثل همون اما ارزونش رو می خوام بگیرم.

کاربر فعال MP3 Player osmaan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    همینجا

پيش فرض

من يه آشنا دارم تو سنگاپور ميخوام اگه قيمتش مشخص شده بگم بياره واسم!
    از طرفي اگه بخواد بياد ايران معلوم نيست كي بياد و پولي كه من واسش كنار گذاشتم ممكنه ازش خرج بشه واسه كاراي ديگه!!!
    حدودا 400 گذاشتم كنار واسش!
    از طرفي تا 150 هم ميخوام واسه هدفون بگذارم كنار!
    سلام والا توی اردیبهشت میاد حداکثر اول خرداد
    قیمت هم خداییش با این بازار نمیشه چیزی گفت فقط اینو بدونید که شرکت امرتات مثل شرکت های دیگه توی زمینه های دیگه به صورت الکی قیمت رو افزایش نداد درواقع اصلا افزایش نداد چون پارت قبلی که الان دیگه داره تموم میشه قبل از دلار 1990 تومنی بود به همین خاطر هم افزایش نداد ولی این بار سفارش زمانی داده شد که دلار گرون هست و واقعا نمیشه قیمت رو مشخص کرد

4. 2 کاربر از osmaan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون،
    فکر نکنم کیفیت سانسا به سونی برسه.
    این هدفون های دسته دار (اسم ضایعی براش ساختم ) برای تو خیابون گذاشتن جلوه جالبی نداره. البته برای دوچرخه یکی مثل همون اما ارزونش رو می خوام بگیرم.
    نظرتون در مورد سری E سونی چیه؟ چند ساعت دیگه دارم می رم بخرم. هدفون فابریکش چطوره؟

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ببخشید زیاد می پرسم. من یکم سوالمو واضح تر می کنم.
    من ورزش دوچرخه سواری می کنم و می خوام یک پلیر باشه که بتونم آهنگ و صدا رو راحت سوار دوچرخه عوض کنم.

اما i9 هم خیلی دلمو برده. ولی نمیشه باهاش با دستکش کار کرد (موقع دوچرخه سواری دستکش دستمه)

به نظرتون چکار کنم؟

7. این کاربر از artara74 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    همینجا

پيش فرض

من ورزش دوچرخه سواری می کنم و می خوام یک پلیر باشه که بتونم آهنگ و صدا رو راحت سوار دوچرخه عوض کنم.

اما i9 هم خیلی دلمو برده. ولی نمیشه باهاش با دستکش کار کرد (موقع دوچرخه سواری دستکش دستمه)

به نظرتون چکار کنم؟
    سلام میتونی دکمه هاش رو تنظیم کنی تا چه کاری برات انجام بدن

ناظر انجمن MP3 Player peaceful1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Utopia

پيش فرض

به نظرتون چکار کنم؟
    چند نکته و سوال ربط و بی ربط:

1) مارک دوچرخت چیه؟
    ژیتان
    اسپشولایزد
    مریدا
    جاینت
    فوجی
    غیره
    2) اگه تو خیابان دوچرخه سواری میکنی اکیدا توصیه میکنم که موسیقی گوش ندی کار خطر ناکی هست.
    3) بهترین پلیری که از رو جیب میشه عوض کرد creative zen stone هست به سختی ته بعضی مغازه ها میشه پیدا کرد.
    4)اگه عینکی هستی و میخوای هدفون هم استفاده کنی برای این که تو حرکت های آنی عینکت نیفته میتونی از عینک های دسته ضخیم بیس دار استفاده کنی ولی چون عینک بیس دار برای چشم خوب نیست بهتر از عینک های ورزشی دو شیشه ایی استفاده کنی و شیبشه جلو رو زرد رنگ استفاده کنی.
    5) اگه مسیر های طولانی تو خیابان میری توصیه میکنم کنم از ear bud استفاده کنی نه inear .
    -------------------------------------
    نهایت امر برم سراغ اصل مطلب به دید من بهترین انتخاب + Clip یا Clip Zip هست (با تنظیماتی اضافی و خاص) خیلی با همه گزینه های ممکنه دیگه متفاوت هست و اگه نبود یا نپسندید سری W سونی و اگه نشد سری N آیریور .
    --------------
    هدفون هم اگه سن دیسک گرفتید من خودم هدفون رو خودش رو خیلی خیلی دوست دارم برای این نوع استفاده و برای بقیه اگه خواستید بعد خرید و یا انتحاب پلیر بگید تو تاپیک مربوته دوستان برای هدفون راهنمایی کنند.

10. 2 کاربر از peaceful1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    همینجا

پيش فرض

چند نکته و سوال ربط و بی ربط:

1) مارک دوچرخت چیه؟
    ژیتان
    اسپشولایزد
    مریدا
    جاینت
    فوجی
    غیره
    2) اگه تو خیابان دوچرخه سواری میکنی اکیدا توصیه میکنم که موسیقی گوش ندی کار خطر ناکی هست.
    3) بهترین پلیری که از رو جیب میشه عوض کرد creative zen stone هست به سختی ته بعضی مغازه ها میشه پیدا کرد.
    4)اگه عینکی هستی و میخوای هدفون هم استفاده کنی برای این که تو حرکت های آنی عینکت نیفته میتونی از عینک های دسته ضخیم بیس دار استفاده کنی ولی چون عینک بیس دار برای چشم خوب نیست بهتر از عینک های ورزشی دو شیشه ایی استفاده کنی و شیبشه جلو رو زرد رنگ استفاده کنی.
    5) اگه مسیر های طولانی تو خیابان میری توصیه میکنم کنم از ear bud استفاده کنی نه inear .
    -------------------------------------
    نهایت امر برم سراغ اصل مطلب به دید من بهترین انتخاب + Clip یا Clip Zip هست (با تنظیماتی اضافی و خاص) خیلی با همه گزینه های ممکنه دیگه متفاوت هست و اگه نبود یا نپسندید سری W سونی و اگه نشد سری N آیریور .
    --------------
    هدفون هم اگه سن دیسک گرفتید من خودم هدفون رو خودش رو خیلی خیلی دوست دارم برای این نوع استفاده و برای بقیه اگه خواستید بعد خرید و یا انتحاب پلیر بگید تو تاپیک مربوته دوستان برای هدفون راهنمایی کنند.
    اتفاقا منم بعضی وقتا دوچرخه سواری میکنم
    اکیدا توصیه میکنم ارباد استفاده کنه این دوستمون و مثلا اگر توی خیابون هست مثل من سمتی که به ماشینا هست رو نزاره تو گوش چون موقع ورزش به نظرم درست شنیدن اهنگ و یا کیفیت صدا مطرح نیست

بازم اتفاقا عینکی هستم منظورت از دسته عینک بیس دار چیه؟

چرا رنگ زرد؟ زرد برای کوهنوردی اونم تو شرایط برفی کار برد داره

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام میتونی دکمه هاش رو تنظیم کنی تا چه کاری برات انجام بدن
    میشه تنظیم کرد که دکمه منو کار دکمه نکست رو انجام بده؟
    ---
    من پلیررو برای استفاده روزانه بیشتر می خوام. سانسا کلیپ برای ورزش بهتره اما صفحه ش چنگی به دل نمی زنه

13. این کاربر از artara74 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بین کلیپ دار ها کیفیت صدای کدومشون بهتره؟ نسبت به i9 چطوره؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •