یه چیز میدونستم که این مدلا رو برات انتخاب کردم ، سنهایزره که ضد تانکه ، کلیپ هم خیلی مقاومه تا بقیه ...
یه چیز میدونستم که این مدلا رو برات انتخاب کردم ، سنهایزره که ضد تانکه ، کلیپ هم خیلی مقاومه تا بقیه ...
ممنون،
فکر نکنم کیفیت سانسا به سونی برسه.
این هدفون های دسته دار (اسم ضایعی براش ساختم) برای تو خیابون گذاشتن جلوه جالبی نداره. البته برای دوچرخه یکی مثل همون اما ارزونش رو می خوام بگیرم.
سلام والا توی اردیبهشت میاد حداکثر اول خرداد
قیمت هم خداییش با این بازار نمیشه چیزی گفت فقط اینو بدونید که شرکت امرتات مثل شرکت های دیگه توی زمینه های دیگه به صورت الکی قیمت رو افزایش نداد درواقع اصلا افزایش نداد چون پارت قبلی که الان دیگه داره تموم میشه قبل از دلار 1990 تومنی بود به همین خاطر هم افزایش نداد ولی این بار سفارش زمانی داده شد که دلار گرون هست و واقعا نمیشه قیمت رو مشخص کرد
نظرتون در مورد سری E سونی چیه؟ چند ساعت دیگه دارم می رم بخرم. هدفون فابریکش چطوره؟
ببخشید زیاد می پرسم. من یکم سوالمو واضح تر می کنم.
من ورزش دوچرخه سواری می کنم و می خوام یک پلیر باشه که بتونم آهنگ و صدا رو راحت سوار دوچرخه عوض کنم.
اما i9 هم خیلی دلمو برده. ولی نمیشه باهاش با دستکش کار کرد (موقع دوچرخه سواری دستکش دستمه)
به نظرتون چکار کنم؟
سلام میتونی دکمه هاش رو تنظیم کنی تا چه کاری برات انجام بدن
چند نکته و سوال ربط و بی ربط:
1) مارک دوچرخت چیه؟
ژیتان
اسپشولایزد
مریدا
جاینت
فوجی
غیره
2) اگه تو خیابان دوچرخه سواری میکنی اکیدا توصیه میکنم که موسیقی گوش ندی کار خطر ناکی هست.
3) بهترین پلیری که از رو جیب میشه عوض کرد creative zen stone هست به سختی ته بعضی مغازه ها میشه پیدا کرد.
4)اگه عینکی هستی و میخوای هدفون هم استفاده کنی برای این که تو حرکت های آنی عینکت نیفته میتونی از عینک های دسته ضخیم بیس دار استفاده کنی ولی چون عینک بیس دار برای چشم خوب نیست بهتر از عینک های ورزشی دو شیشه ایی استفاده کنی و شیبشه جلو رو زرد رنگ استفاده کنی.
5) اگه مسیر های طولانی تو خیابان میری توصیه میکنم کنم از ear bud استفاده کنی نه inear .
-------------------------------------
نهایت امر برم سراغ اصل مطلب به دید من بهترین انتخاب + Clip یا Clip Zip هست (با تنظیماتی اضافی و خاص) خیلی با همه گزینه های ممکنه دیگه متفاوت هست و اگه نبود یا نپسندید سری W سونی و اگه نشد سری N آیریور .
--------------
هدفون هم اگه سن دیسک گرفتید من خودم هدفون رو خودش رو خیلی خیلی دوست دارم برای این نوع استفاده و برای بقیه اگه خواستید بعد خرید و یا انتحاب پلیر بگید تو تاپیک مربوته دوستان برای هدفون راهنمایی کنند.
اتفاقا منم بعضی وقتا دوچرخه سواری میکنم
اکیدا توصیه میکنم ارباد استفاده کنه این دوستمون و مثلا اگر توی خیابون هست مثل من سمتی که به ماشینا هست رو نزاره تو گوش چون موقع ورزش به نظرم درست شنیدن اهنگ و یا کیفیت صدا مطرح نیست
بازم اتفاقا عینکی هستم منظورت از دسته عینک بیس دار چیه؟
چرا رنگ زرد؟ زرد برای کوهنوردی اونم تو شرایط برفی کار برد داره
میشه تنظیم کرد که دکمه منو کار دکمه نکست رو انجام بده؟
---
من پلیررو برای استفاده روزانه بیشتر می خوام. سانسا کلیپ برای ورزش بهتره اما صفحه ش چنگی به دل نمی زنه
بین کلیپ دار ها کیفیت صدای کدومشون بهتره؟ نسبت به i9 چطوره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)