تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 320 از 630 اولاول ... 220270310316317318319320321322323324330370420 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,191 به 3,200 از 6291

نام تاپيک: کنــکور 88 || درصدها و رتبه های کنکور 87 در پستهای 2 -- 3 -- 4

اگه نباشه جاش خالی می مونه roham_06's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض بياييد دم اولين گاو رو بگيريم!

مرد جواني در آرزوي ازدواج با دختر ِ زيباروي کشاورزي بود. به نزد کشاورز رفت تا از او اجازه بگيره. کشاورز براندازش کرد و گفت: پسر جان، برو در آن قطعه زمين بايست. من سه گاو نر رو يک به يک آزاد ميکنم، اگر تونستي دم هر کدوم از اين سه گاو رو بگيري، ميتوني با دخترم ازدواج کني
    .

مرد جوان در مرتع، به انتظار اولين گاو ايستاد. در طويله باز شد و بزرگترين و خشمگين‌ترين گاوي که تو عمرش ديده بود به بيرون دويد. فکر کرد يکي از گاوهاي بعدي، گزينه ي بهتري خواهد بود، پس به کناري دويد و گذاشت گاو از مرتع بگذره و از در پشتي خارج بشه. دوباره در طويله باز شد. باورنکردني بود! در تمام عمرش چيزي به اين بزرگي و درندگي نديده بود. با سُم به زمين ميکوبيد، خرخر ميکرد و وقتي او رو ديد، آب دهانش جاري شد. گاو بعدي هر چيزي هم که باشه، بايد از اين بهتر باشه. به سمتِ حصارها دويد و گذاشت گاو از مرتع عبور کنه و از در پشتي خارج بشه.

براي بار سوم در طويله باز شد. لبخند بر لبان مرد جوان ظاهر شد. اين ضعيف ترين، کوچک ترين و لاغرترين گاوي بود که تو عمرش ديده بود. اين گاو، براي مرد جوان بود! در حالي که گاو نزديک ميشد، در جاي مناسب قرار گرفت و درست به موقع بر روي گاو پريد. دستش رو دراز کرد... اما گاو دم نداشت!..

زندگي پر از فرصت هاي دست يافتنيه. بهره گيري از بعضي هاش ساده ست، بعضي هاش مشکل. اما زماني که بهشون اجازه ميديم رد بشن و بگذرن (معمولاً در اميد فرصت هاي بهتر در آينده)، اين موقعيت ها شايد ديگه موجود نباشن.

برگرفته از : وبلاگ روانشناسی موفق

2. 12 کاربر از roham_06 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه WrongDoer89's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    in the sky

پيش فرض

براي بار سوم در طويله باز شد. لبخند بر لبان مرد جوان ظاهر شد. اين ضعيف ترين، کوچک ترين و لاغرترين گاوي بود که تو عمرش ديده بود. اين گاو، براي مرد جوان بود! در حالي که گاو نزديک ميشد، در جاي مناسب قرار گرفت و درست به موقع بر روي گاو پريد. دستش رو دراز کرد... اما گاو دم نداشت!..
    یعنی اونقد کوچیک بود که دم در نیاورده بود!!!

پروفشنال swamp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    * TEHRAN *

پيش فرض

به به چه خبره!!!!

راست ميگيا! شايد منظورشون جواب تشرحيه!آخه اين سنجش بي درو پيكره معلوم نيست چي ميگن كه!
    آخه تو دفترچه ثبت نام نوشته 8 ميادش!
    امشب بعد از ساعت 12 کارنامه اولیه رو میده که فقط درصدها هست هفته بعد کارنامه کلی که شامل رتبه توی تک تک درسها در منطقه استان و کشور هست بعد هم تراز تو منطقه 1 2 3 رو بهت میده بعدهم رتبه در آزمون سراسری 87 رو مشخص میکنه که اصلا اعتبار نداره چون تناسب به جمعیت میبنده و به درصدها کاری نداره

5. این کاربر از swamp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سنجشم مسخره کرده , چرا مثل کانون زود نمیده نتایجو ؟

پروفشنال darklord_8's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

ماله منم درست شد
    چقدر گیجن!!!

پروفشنال Rainy eye's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

اینکه گم کردی مشکلی نیست اخه همیشه چند راه برا ورود وجود داره تو می تونی با شماره شناسنامه و این جور چیزا وارد شی ولی اگه اون پرینته دس کسی بیافته ممکنه سوء استفاده کنه...
    به هرحال همون اول باید شماره پرونده رو وارد کنی!!!!!!

ميتوني از سيستم پاسخگويي سايت سنجش هم سوال بكني .
    باید مشکلتو با سنجش در میون بزاری

آدم کچل بشه ولی از سنجش سوال نپرسه!!!!!!!
    به هر حال حل شد...تو آشغالا پیداشون کردم!!

اگه تاثیر معدل این طور باشه که با هم دوره ای های خودمون مقایسه شیم شاید مشکل پیش بیاد ...
    مثلاً سال ما (سال تحصیلی 85/86)فیزیک سخت بود ممکنه نمره 17 به 19 سال قبل یا بعد اون بیارزه...
    یا مثلاً اگه شما با معدل 17 سال 85/86 سال 85 رو زدید شاید با بچه های سال 84/86 که امتحاناشون آسون بود مقایسه شید...و ترازتون افت کنه ولی بازم بگم به نحوه تاثیر معدل بستگی داره شاید همه داوطلبان کنکور (84-85-86-87) با هم مقایسه شن که در این صورت سال اخذ نمره هیچ فرقی نمی کنه که بعید میدونم اینجوری باشه چون حق خیلی ها خورده می شه چون سال ما سطح امتحانا خیلی بالا بود نمرات بچه ها خیلی افت داشت تو شهر ما که یکی دو نفر بیشتر معدلشون بالای 19 نشد !!! البته اون یکی دو نفر من نبودم!!!

جل الجلال ... چه ربطی داره؟!!!!! فیزیک پارسالم همچین آسون نبود!!!!
    من شنیدم نمره ها رو بردن رو نمودار و... همه نمره هاشون خوب شده...تازه تاثیر هر درس جدا خیلی بهتره از معدل کتبی!!!!
    Last edited by Rainy eye; 19-04-2009 at 19:19.

آخر فروم باز sada's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    چطور مگه؟

پيش فرض

سلام دوستان کنکوری.
    یه سوال داشتم.امروز با چنتا از دوستان سر رشته ها داشتیم بحث می کردیم اونا همینطور اصرار می کردن که رشته فقط برق و مکانیک و عمران و شیمی و دیگه غیر از اینا بقیش چرته.آیا درسته؟؟؟؟
    یعنی هر کی بره یه رشته ی دیگه بدبخت میشه؟؟
    اعصابم ریخته به هم از وقتی این بحث رو کردیم.
    شما بگید حرفشون درسته؟

آخر فروم باز MaaRyaaMi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام دوستان کنکوری.
    یه سوال داشتم.امروز با چنتا از دوستان سر رشته ها داشتیم بحث می کردیم اونا همینطور اصرار می کردن که رشته فقط برق و مکانیک و عمران و شیمی و دیگه غیر از اینا بقیش چرته.آیا درسته؟؟؟؟
    شما بگید حرفشون درسته؟
    شما رشته تون چیه ؟! : دی

اصلا به این حرفا نیس!

شما اگه علاقه داشته مطمئن باش اینو تو رشتت پیشرفت می کنی ! کافیه آدم اراده داشته باشه !

دلیل نمیشه هرکی رشته ش برقه تو فلان دانشگاه ! تا مدرک بگیره بیان بگن بفرما سر کار ! : دی

من خودم همه میدونن دیگه : دی شیمی خیلی دوس دارم موقع انتخاب رشته آزاد همه اومدن گفتن به درد نمیخوره یا باید پارتی داشته باشی و اینا ولی من انتخابمو کردم ! واسم فرقی نمی کنه آزاد یا قبول شم یا دولتی ! تلاشمو میکنم که فقط این رشته رو قبول شم و میشم ! : دی
    به حرف کسی هم کاری ندارم اصلا...

آدم کچل بشه ولی از سنجش سوال نپرسه!!!!!!!
    به هر حال حل شد...تو آشغالا پیداشون کردم!!
    چی میگی : دی سطل اشغال ؟!

نه اتفاقا سنجش جواب میده اوندفه واسه مدرک پیش ازشون پرسیدن یه روز بعد جوابمو دادن ! منم خوشحال ! : دی

11. این کاربر از MaaRyaaMi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال a3m00n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    Boushehr

1

سلام دوستان کنکوری.
    شما بگید حرفشون درسته؟
    سلام !
    اصلا اینجوری نیست و همه رشته ها خوبن !
    بستگی به خودت داره که چی دوس داری .
    مهم اینکه هر رشته ای که قبول بشی سعی کنی توش بهترین باشی و عاشق بشی !
    اینم که بعضیا میگن من فلان رشته رو دوس دارم و فقط باید اینو قبول شم به نظر من اشتباهه !
    تو فعلا درستو بخون بعد که کنکور دادی فکر کن به رشتت !

مهم اینه که هرچی قبول شی سعی کنی خودتو گول بزنی و خودتو عاشقش کنی بعد می فهمی که از هر رشته ای بیشتر دوسش داری!

من خودم عاشق برق بودم ! نمی دونم چرا ... ! اما الکی الکی میگفتم باید برق قبول شم و ... !
    اما شیراز چون مکانیکش قطب بود و ... من مکانیک شیرازو زدم !
    الان همش حس میکنم این همون چیزیه که می خواستم (شایدم به خودم دروغ میگم ولی الان عاشق رشتمم و حاظر نیستم جامو با یه برقی عوض کنم)

مهم اینه که تو هر رشته ای هستی بهترین باشی اونوقت کار واست زیاد هست.

خلاصه : خودتونو و ذهنتونو محدود به یه رشته نکنین ! به چند دلیل:
    1- استرستونو زیاد میکنه که اگه این رشته رو نیارم و ...
    2- اگه خدای نخواسته اون رشته رو نیاری هر چی بیاری تو دانشگاه به شدت پسرفت میکنی و حداقل تا 2 ترم نمی تونی خودتو جمع کنی
    3- ...

(شرمنده عجله داشتم خوب نشد )

من پارسال کنکور دادم !
    سعی میکنم این روزا بهتون سر بزنم و تا قبل کنکور اگه کمکی از دستم بر اومد براتون انجام بدم.

بخونید و لذت ببرید بای بای
    Last edited by a3m00n; 19-04-2009 at 20:00.

13. 2 کاربر از a3m00n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز pouria007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    NeverLand

پيش فرض

سنجشم مسخره کرده , چرا مثل کانون زود نمیده نتایجو ؟
    خودتو نکش من توی آزمونای قبلیشم شرکت کردم سه شنبه ی هفته دیگه میزنه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •