از همون روشی که گفتم هیچی تو ایپادت نمیموند ..
وقتی هم گیر میکنه با ریبوت کردن مشکل حل میشه نیازی به ریستور نیست !...
از همون روشی که گفتم هیچی تو ایپادت نمیموند ..
وقتی هم گیر میکنه با ریبوت کردن مشکل حل میشه نیازی به ریستور نیست !...
سلام من مشكل appsynce داشتم كه به وايرلس دسترسي نداشتم و نميتونستم appsynce 3.1 رو بنصبم الان pcsuit ريختم ولي ميگه ipod جيلبريك نيست سرچ دادم ميگن بايد يك فايل ديگرو از cydia بريزم خوب من كه واي فاي ندارم خو!!!
هيچ راهي نيست من اين appsynce.deb لعنتي رو بي وايرلس بنصبم
سلام.
دوستان اگر بخواهیم که آیپاد تاچ رو کلا فرمت کنیم تا با یه کامپیوتر دیگه sync بشه ، چکار باید کرد؟ (البته هنوز جیلبریک بمونه!)
حاجی جون هیچ ناراحت نشو!
این دو تا آموزش رو بخون، ان.شاء.الله مشکلت حل میشه (ستاره ها رو هم بردار!):
این یکی سه تا روش داره، ببین کدومش برات راحت تر و بهتره!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 10:26 AM ---------- Previous post was at 10:22 AM ----------
فکر نکنم بدون پریدن جیلبریک بشه کلا فرمت کرد! البته برای Sync کردن با کامپیوتر دیگه نیازی به فرمت کردن نیست ها! اگه فایل های روی آیپاد روی سیستم دوم نباشه، خودشون پاک میشن!![]()
در ادامه حرف پارسا یه چیزی رو باید بگم ... چند وقت پیش هم یه بابایی اومده بود میگفت من اگه بخوام برم رو یه سیستم دیگه ایپادم رو sync بکنم همه اهنگ ها میپره ... خوب اره بعد گفتش که پیرم درمیاد که بیام همه ی اهنگ هایی که هر کدومشون تو درایو های مختلف هست بیام جمع کنم بریزم رو سیستم جدید !
......................
خوب این رو من یادم رفت بگم گفتم شاید بدرد کسی بخوره البته اکثرا میدونند ! ..
شما وقتی تیک گزینه ی copy files to itunes media folder when adding to library رو تو سربرگ advanced بزنید هرچی که ادد میکنید میره تو مسیری که itunes library شما هست ! ...
وقتی که این کار انجام شد شما کافی هست فقط همون فولدر رو تو سیستم جدید کپی کنید همین ...
البته این کار خوبیش اینم هست که اگه بیاد فایل های موسیقیتون رو جابه جا بکنید یا پاک بکنید دیگه نیازی نیست دوباره تو ایتونز اددش کنید چون همش تو itunes library ذخیره شده ! ....(در کل بهتون توصیه میکنم itunes library رو هم مسیرش رو از درایو c عوض کنید مثلا من گذاشتم رو درایو d دیگه خیالم راحته !)(تمام اهنگ هایی هم که ادد میکنم اونجا ذخیره میشه)
کسی از آیپد ۴ تو ایران خبری نداره
اومده نیومده
نمیدونم این پست اسپم به حساب میاد یا هرچیزی برام اهمیتی نداره ...
دوستانی که ایتونز گیفت کارت دارن اگه دوست دارن کوتاهی نکنن و البوم جدید یکی از بهترین رپرهای پارسی زبان یعنی عرفان رو از ایتونز بخرند و دانلود بکنن ! ... وظیفه شخصی و انسانیم بود که همچین کاری بکنم .(تا جایی هم که میتونید دانلود نکنید و اگر توانایی خریدش رو دارید حتما همین کارو انجام بدید!اینجوری به موزیک خودمون اهمیت دادیم) ممنون ...
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آی ملت! باگ پیدا کردم:
![]()
خودمم نفهمیدم چجوری اینجوری شد!![]()
اینکه خوبه !!!خوشکلم هست !آی ملت! باگ پیدا کردم:
توی 3.1.3 یه باگ ضایع پیدا کردم .
تازه اون مث این یهویی نبود ، همیشه در دسترس بود !!!
حیف که توی ورژن 4 درستش کردن ...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
بمب خبری که امروز امد خبر داغی در مورد برنامه جدیدی بنام IPA God میباشد که شما توسط ان بدون جیلبرک میتوانید برنامه های کرک شده را نصب کنید ان هم در iOS 4.1 4.2
برنامه دقیقا مانند AppSync کار میکند ولی اینبار بصورت فایل ipa نه deb
برای استفاده باید UDID خود را ثبت کنید چیزی که هیچوقت ما موافق ان نبودیم
برنامه در انتظار انتشار میباشد اگر منتشر بشود برای جیلبرک بد میشود
ویدیو انجام و استفاده ان:
منبع:سام (italodance) در موبایلستان ...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ینی دیگه میتونیم از شر سیدیا و جیلبریک راحت بشیم (اگه به برنامه ای جز appsync نیاز نداشته باشیم)
در ضمن این برنامه بیشتر به درد ما آیپاد دارا میخوره تا آیفون دارا![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)