اینم سریال APVM-69N6-WW3U-UE7R-3PKM
اینم سریال APVM-69N6-WW3U-UE7R-3PKM
خیلی دریبل توی سرعت سخت شده
اگه یه آموزش کوچولو هم بزاری بگی چی کار کنم ممنون میشم.
ایول دستت درد نکنه زحمت کشیدی ولی نمیدونم چرا موقع اجرا دونت سند میده
اگر میشه بیشتر توضیح بده
![]()
Last edited by Mohammad_Sn2001; 26-10-2008 at 19:25.
APVM-69N6-WW3U-UE7R-3PKM
آقا لباس رو چه طوری با کیت سرور وارد کنیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ عین قدیما هر لباسی واسه خودش شماره داره؟؟ باید فولدر جی دی بی بسازیم؟؟؟
برای منم همینجوریه! از دوستان طلب کمک دارم!!
بله حرف شما درستهیه پیشنهاد واسه دوستان گل دارم. تا اومدن کیت سرور کامل، این پچ های حجیم که کیت ها رو داره، دانلود نکنین. چون این کیتها رو با آپشن فایل
میسازن و به درد نمی خوره. پس اگه فقط پچ هایی که آپش فایل تنها رو دارن، دانلود کنید بهتره.
این فایلی که چند پست قبل معرفی کردم همونیه که شما گفتی
من از این استفاده میکنم خیلی خوبه
ورژن 1.0 هم فکر نکنم بخواد ، یعنی همین کافیه
PES 2009 REVOLUTION PATCH V1.1
برنامه kitserver 8.0.9 با محتویات فولدر img و یه تک آپشن فایل با حجم 4 مگا بایتکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
امروز داشتم تو gamespot به امتیازهایی که یوزرهای اون سایت به ساکر و فیفا 09 داده بودند نگاه می کردم که شما هم ببینید خاالی از لطف نیستش:
نمودار امتیازهای یوزرها:
FIFA 09
Pro Evolution Soccer 2009
اینم از لینک های مربوط:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Masoud King; 26-10-2008 at 20:13.
کاملا موافقم.
فقط اضافه کنم بازیکنای رویایی کمتر شدن(یعنی تو pes 2008 چندتا بازیکن بودن که هیچکی نمیتونست توپو ازشون بگیره نمونش بیشتر بازیکنای اینتر). که البته الان فقط مسی، رونالدو و کاکا اینجوری هستن.
اصلی ترین مشکلش تکلای خود به خودیه که واقعا اعصابمو خورد کرده. کسی راه حلی داره؟
Last edited by 6mano; 26-10-2008 at 20:18.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)