سلام اين دو تا چه معني ميده
ممنون
I've been through them all
---------
I'm trying to educate
this boy's palate
-------------------
سلام اين دو تا چه معني ميده
ممنون
I've been through them all
---------
I'm trying to educate
this boy's palate
-------------------
سلام : من الان مثلا 25 سالمه ..حال یکی از من می پرسه آیا وقتی بچه بودی خودن اتاقت رو تمیز می کردی..حال برای پرسیدن این سوال کدام گزینه بهتره :
did you clean your room as a child?
heve you cleaned your room as a child?
به نظر خودم که هر دوش درسته .. اولی که مطمئن هستم در مورد دومی چون یکی از کاربردهای ماضی نقلی توصیف کننده عملی در گذشته نامعلوم است که چندین بار تکرار شده ایا می تونه دومی هم درست باشه ...ممنون می شم یکم توضیح بدین ....
Last edited by sina1415; 15-03-2010 at 16:43.
سلام .. چند تا سوال مثل همیشه :
1-متن زیر جاهی ایراد داره ......
Ali's parents don't have enough time to be together. they both are working .they spend a little time with their children and it's not so good because their children really need them and they need their parents attention too. I think it's very important to every child to spend most of the time with its parentsو متن زیر
When do you usually listen to music?I 'd like to listen to music when I'm in my car while i'm driving .when I feel sad or happy and sometimes before bed. I think it's a good way to relax( or it makes me relax
و متن زیر
Where did you go last summer?Last summer my family and I went on ( took ) a trip . we went to the north of iran like Sari , Rasht …The weather was cloudy and cool most of the time . we went to the beach a lot .What was the best thing about your trip ?i think the best thing was together . everyone was happy there . we drank , we played …we did a lot of fun different things=====================
;ایا دو سوال زیر هر دو تاش درستن
؟Who did come with you
?Who came with you
?به نظر من دومی رایجتره درست می گم؟
=========================
5-در جمله زیر منظور از e-pal چیست؟Imagine your e-pal is coming to visit you for the first time
======================
در متن زیر ؟
Dear Mina
How have you been? We haven't seen each other for 2 years. I think the last one was in the collage graduation .right? what have you done since then? If you want to know what I have done after collage , I'll tell you …right after collage I got a nice job in an office in my own town .and also I've gotten married for 8 months .I hope to see you again soon
.Write back soon. Sina
========================
- و سوال اخر .؟
در دو سوال زیر ؟
1 – what time does the gate open? در چه ساعتی باز میشه؟
2–what time will the gate open ? در چه ساعتی باز خواهد شد ؟
ایا هر دوتاش درسته ؟ و در سوال دوم بعد از the gate نمی خواد be بیاریم؟
معذرت اگه زیاد بود .. راستش جایی ندارم سوالاتمو بپرسم .. از همه ممنون .............
Last edited by sina1415; 16-03-2010 at 10:49.
خب به نظر من بهترین زمانی که میتونید برا همچین سوالی استفاده کنید used to هست... جمله ی اول اشتباه نیست، ولی زمانی که صحبت از عادت های دوران بچگی و قدیمیمون هست used to گزینه ی بهتری است نسبت به گذشته ی ساده... بنابراین
did you used to clean your room as a child ?
بازم میگم گذشته ی ساده هم اشتباه نیست ...
ولی ماضی نقلی به نظر درست نمیاد ... چون شما as a child آوردین ... یعنی دارین سوالی در مورد دوران کودکیتون میکنین و خود به خود به زمان که گذشته است اشاره شده ...
سلام بچه ها
از این دو تا کدومش درسته؟؟
i'm free to speak my mind
یا i'm free speak my mind
من این جور سوالات رو جواب نمی دم، چون بلد نیستم. اما جمله دومیه به نظر یه جوری می اد. انگاری درست نیست.
did you used to clean your room as a child ?
من متوجه زمان این جمله نشدم.
used to مگه خودش گذشته نیست؟ یا این که زمان ندارد؟
اگه گذشته اس چرا did توی جمله اومده؟؟
اره منم موافقم ... میشه بیشتر توضیح بدین ..... اون زمان گذشته ساده رو تو کتاب دیدم ......ولی ماضی نقلی از خودم بود..من متوجه زمان این جمله نشدم.
اگه گذشته اس چرا did توی جمله اومده؟؟
من متوجه زمان این جمله نشدم.
اگه گذشته اس چرا did توی جمله اومده؟؟وقتی شما بخوای در مورد کارهایی که در قدیم عادت داشتی انجام بدی از used to استفاده میکنی...در واقع شما از یک عادت قدیمی صحبت میکنی:اره منم موافقم ... میشه بیشتر توضیح بدین ..... اون زمان گذشته ساده رو تو کتاب دیدم ......ولی ماضی نقلی از خودم بود..
I used to play football when I was a child ... من وقتی بچه بودم فوتبال بازی میکردم (یک جور عادت بوده )
گفتم اصلا اشتباه نیست که گذشته ساده استفاده بشه ... در واقع میتونین بگین:
I played football when I was a child
ولی خب وقتی used to میاد نشان دهنده ی یک Permanent Action و یا کاری که بارها در گذشته انجام میدادیم هست و گذشته ساده لزوما به عادت های گذشته برنمیگرده ....
اگه بخواین این دو زمان را سوالی کنید میتونید:
did you use to play football when you were a child ?
did you play football when you were a child ?
که البته در مقابل سوال گذشته ساده میتونید هم با used to جواب بدین و هم گذشته ساده ....
//
نقل قول از یک سایت، مطمئنا بهتر میتونه کمکتون کنهused to vs simple past :
Hi,
Used to" seems to add extra information, if we "used to play chess" that means:
a) I played chess frequently.
b) I do not play it now.
However, is it grammatically incorrect using the simple past instead of "used to"? In others words, is there any case when it would be compulsory "used to" and the past would be incorrect?
Here are a couple of comments.
Conversation A:
I say: Please tell me about yourself.
You say: I used to play chess.
I say: That's interesting. Chess is a great game.
Conversation B:
I say: Please tell me about yourself.
You say: I played chess.
I say: Oh, when?
'Used to' places it in the 'indefinite' past, as a habit. Simple Past places it at a point in time, that needs to be specified; it also does not convey the idea of a habit.
source: englishforums.com
در تایید سپیده ، used to در واقع یه صفته! به معنای accustomed to something ، اما کاربردش همیشه مثل یه صفت نیست...
چون ریشه ی این صفت بر می گرده به زمان گذشته ی فعل use to که الان دیگه کاربرد نداره...
مثلاً تو جملاتی مثل We used to do it به صورت فعل گذشته به کار میره در اصل...
اما خب وقتی به صورت سوالی می خوایم در بیاریم ، مثل همونی که سپیده گفت ، باید از did استفاده کنیم...
خب در این حالت ، درستش اینه که با وجود did دیگه فعلی به صورت گذشته نداشته باشیم ، اما هر دو حالت کاربرد داره...یعنی هم می تونین از فعل use to و هم گذشته اش ، used to استفاده کنید:
?Did you use to clean you room
?Did you used to clean your room
حالت اول منطقی تر ، از لحاظ گرامری درست تر و قابل قبول تره ، اما دومی پر کاربرد تر و مصطلح تره...
اما حالت دیگری هم هست که کاربرد هم داشته ، اما کم کم داره کم کاربرد میشه...
بدون did و با کمکی کردن خود فعل:
?Used you clean your room
حالا شما اگه بخوای اینو منفی کنی یه چیز عجیب غریبی در میاد! : دی
در حالت منفی ، چند حالت رو میشه بررسی کرد...
مثلاً درست ترین حالت اونه که با قالب Did not و با فعل use to استفاده شه:
?Didn't you use to clean your room
البته با used to هم به کار میره ، ولی use to بهتره...
حالت دیگری هم هست که میشه تو جمله اصلی بعد از used یه not اضافه کنیم...
I used not to clean my room
که البته درستیش به شرایط جمله بستگی داره...
اگه بخوایم مخفف هم بکنیمش ، قالب صحیح استفاده از used to + not هست که به صورت مخفف usedn't میشه!
اما تو حالت منفی ، به هر مشکلی خوردین می تونین از never استفاده کنید...به همین راحتی!
I never used to clean my room
منفی رو خواستید سوالی کنید ، باز از did + not استفاده کنید:
?Didn't he use(d) to clean his room
یا
?usedn't he clean his room
===================
پ.ن: پست دومی سپیده نبود اون موقع که من می زدم! : دی ولی خب خیلی هم دوباره گویی نشد ، پست تکمیلیه! : دی
Last edited by Kurosh; 16-03-2010 at 12:26.
يه سوال عمده:
did you used to درسته يا
did you use to?
من فكر مي كردم did you use to درست باشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)