'گارانتیش سریر تهرانه.
قبل از اینگه بیارم همه چیزو تست کردم ولی اصلا حواسم به این یه نقطه نبود.
'گارانتیش سریر تهرانه.
قبل از اینگه بیارم همه چیزو تست کردم ولی اصلا حواسم به این یه نقطه نبود.
آبیش روشن نیست در واقع سرمه ایه....ببین به نظر من اصلآ مشکیشو نگیر قشنگ نیست سرمه ای یا قرمزش فوق العادس که تازه بعد فهمیدم قرمز نداره .... من که بین همه ی اینا سرمه ایشو گرفتم....چرا صورتیشم از نزدیک دیدم ولی زیاد قشنگ نبود و رو دست یارو باد کرده بود....من با گارانتی زیگورات خریدم که از باتری گرفته تا آدابتور رو ضمانت کرده و دارای تعویض قطعه هستش فقط نباید از دست بیفته و آب بره توش یا مودم رو به برق نزنیهمه چی حله
با یه ماوس microsoft 3000 واسم 1770 تموم شد که در آخر با یه کیف belkin قیمتش در اومد 1840000
چه جالب من همین دیروز دیدم نمیدونم شایدم من خواب بودم.....اتفاقآ همین الان هم طبقه ی سوم
پایتخت داره....خیلی زیاده صورتیش الان تو پایتخت موجوده اگه کسی نبره چون دیروز 9 تا دستگاه 1530 رو 3سوت خریدن...![]()
mojii جان با چه کانفیگی گرفتی؟
گلادیاتور عزیز فردا ببرش نتیجش هم بهم بده
پس سرمه ایش تصویب شد
فقط تهران یه سر بیا تهران بخر....
من فقط برای کسایی که تهران هستن توصیه می کنم..
تا 2 روز دیگه 100% تموم شده ولی باز موردی نیست:
1-اولآ سابقه ی ایرانیا نشون داده که از سروته جنس میزنن و بعد تحویل مشتری میدن پس بخاطر همین هدفون نداره ...
2-یه مودم اکسترنال USB اصل شرکت dell باید داشته باشه(توجه کنید که حتمآ اصل شرکت dell باشه و آرم روی مودم هک شده باشه...)
3-cd اورجینال حتمآ همراه لپتاب باشه....
4-نامردا حتی از دستمال تمیز کردن دستگاه هم نگذشتن
5-و دو سه تا کابل ناقابل که خوشبختانه اونا رو دیگه گذاشتن...RJ-45 , ....
بله دوست عزیز
بالاترین کانفیگ بازار چون حالا حالا ها 2.6 نمیاد ....
CPU:2.5 T9300 FSB800 cache 6MB
RAM:4 GB
HDD:320
VGA:8600 GT with video memory DDR3
battery 9cell
1750000
اینم برای دوستان
دوستان اگه میخواین دستگاهی با گارانتی بگیرین همیشه سعی کنین که گارانتی که فقط یک برند رو ارائه میده برین و بعد برین سراغ بعدیا.....و امکاناتی که شرکت ارائه میده رو دقت کنید....این امکانات رو در بروشور شرکت می توانید ببینید.
کسی میتونه اختلاف بین گرافیک 8600که روی سریxpsهست با9600که رویdv5هست بطور کامل و روشن راهنمایی کنه و توضیح بده.کدومش سرتره؟
مهندس
عمده فروش ها چه کسی را پیشنهاد می دید
می خوام برای مفازه با هاشون قرارداد ببندم یا خرید نقدی کنم
تا چی پیش بیاد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)