منم همینو میگم هر وقت زحمت کشیدید و هکی گذاشتین لطفا از صحت اون اطمینان داشته باشید و لاقل بگین که مثلا رو ی فلان گوشی جواب داد
ما هم دعاتون میکنیم
منم همینو میگم هر وقت زحمت کشیدید و هکی گذاشتین لطفا از صحت اون اطمینان داشته باشید و لاقل بگین که مثلا رو ی فلان گوشی جواب داد
ما هم دعاتون میکنیم
فکر کنم اکثر هکهایی که گذاشته شده این موارد توش ذکر شده.حداقل توی هکهایی که من گذاشتم
اگه هم ذکر نشده یعنی عمومیت داره
سلام
دم شما گرم با اين سايت توپتون
راستي ميگم حكي پيدا شد كه هنگتم بلوتوث گوشي ويبره اي صدايي، يا چيزي از خودش در كنه؟
اگه پيدا شد ما رو بي خبر نزارين
درسته اکثرا توضیح دادین که دستتون درد نکنه ولی خوب در بعضی موارد کمی معلوم نیست
مثلا من 2 روز پیش توی تاپیک لوگو یه لو گو ریختم ولی فایل ناقص بود و هیچ حرفی هم گفته نشه بود
ولی با توجه به پست شما در این تاپیک فهمیدم که فایل sys گوشی مورد نظر را اول باید گرفت و توی bin , hash داخل sys ریخت بعد حالا میشه پوشه 102030fd گذاشت توی privet
ولی خوب دوستان کم لطفی کدن و حیچ توضیحی نداده بودن و فقط پوشه 102030fd گذاشته بودن من کل تاپیکشو خونده بودم
با سلام خدمت همه دوستان
میدونم سوالم خیلی مبتدیانس.اما من دیروز w960 گرفتم واسه هک مشکل دارم.تو نصب xplore کمک می خواستم. من فایلهای sis و java رو میریزم تو other و از تو گوشی نصب میکنم. اما محتویات فایل rar رو نمیدونم بعد از extract کردن چیکار کنم؟هر وقتم فایل setup رو اجرا میکنم پیغام خطا میده که activesync نصب نشده.
بسیار متشکرم
دوستان آیا هکی وجود داره که بشه باهاش از بلوتوث استفاده کرد در حالی که گوشی روی فلایت مود هست؟
در حالت معمول نمیدونم چرا اینطوریه ولی حتما باید گوشی آنتن داشته باشه تا بشه از بلوتوث استفاده کرد.
گوشیم هم پی وان میباشد.
سلام آقا امیر می خواستم یه هک افزایش صدا بریزم روی پی وان کدومو بریزم یه راهنمایی کوچیک لطفا
سلام گوشی منم p990این جوری شده بود سیم کارت را دراوردم و سیم کارت ایرانسل گزاشتم مشکلی نداشت فهمیدم از سیم کارته تمیز کردم گزاشتم خوب شد.
سلام
1 سوال داشتم
وقتی گوشی هک شده نباید مستر ریست کنیم دیگه؟
اگ یه بار format intenal memory کنیم
بعدش میشه مستر ریست کرد؟
سلام
من گوشیمو (w960i) دیروز آپدیت کردم ...
قبلا ازبرنامه CapSwitch 1.27 برای هک استفاده میکردم وخیلی خوب هم کار میکرد
ولی بعد آپدیت دیگه کار نمیکنه! لطفا راهنماییم کننید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)