منم خیلی از بهمن سافت راضی هستم. ولی همه ی هواپیما هاش الکی نیست ها چند تا هواپیمای توپ هم توش پیدا میشه " مثلا airbus series همشو داره اونم با کیفیت ...
اما در کل با آقای joopin موافقم این نسخه یکی از بهترین نسخه های موجود هست.
منم خیلی از بهمن سافت راضی هستم. ولی همه ی هواپیما هاش الکی نیست ها چند تا هواپیمای توپ هم توش پیدا میشه " مثلا airbus series همشو داره اونم با کیفیت ...
اما در کل با آقای joopin موافقم این نسخه یکی از بهترین نسخه های موجود هست.
Last edited by dani.flight; 27-05-2010 at 13:16.
سلام
فایل بعد از دانلود اجرا نمیشه !
میگه : Setup is modified . please contact your software vendor
سلام...
یه سوال فنی...
خلبان میتونه موقع اپروچ به باند و در حین پرواز از reverse trust استفاده کنه...؟؟
اگر برای کم کردن سرعت اینکار رو میکنه پس چرا از spoiler استفاده نمیکنه..؟؟
---------------------------------------------------------------------------------------------
از دوستان کسی تکسچر درست و حسابی برای هرکولس cap sim نداره...؟؟
نه اصلا " روی باند هم فقط تا 60نات میتونه استفاده بکنه یعنی از 60نات به پایین باید از ترمز ها استفاده کرد.
آخه امروز تو جنوب تهران یه اریاس 300 هواپیمایی ماهان رو دیدم که در حین اپروچ برای باند 29 مهرآباد یهو صدای موتورش عوض شد و دوباره تغییر کرد و به حالت اول برگشت....
خودمم حدس میزدم همچین کاری نشدنی باشه...
دوستان من با 747 مشکل دارم....
از این جهت که تا به حال نتونستم باهاش لندینگ سالم داشته باشم ... با اینکه تمام مواردش رو هم رعایت می کنم و سرعت رو در هنگام فرود به 180 نات می رسونم و تمام مراحل فاینال اپروچ رو درست انجام می دم....ولی اصلا متوجه نمی شم که جرا موقع برخورد چرخ ها با باند آتش می گیره!!!!!!!!!!! از لندینگ فیلم هم گرفتم و بررسی کردم و هیچ مشکلی نبوده!!! :(
جالب اینجاس که فقط با 747 این مشکل رو دارم....
اساتید لطفا راهنمایی کنند :(
خب 180 نات زیاده دیگه...
شما در موقع فرود با B747 باید با 160 نات touch بکنی... و autobracke هم باید حداقل روی 2 باشه...
چند درجه فلاپ میدی..؟؟ من 25 درجه فلاپ میدم... دماغه هواپیما هم موقع فرود حداقل 4 درجه بالا هست.. در ضمن سرعت descend هم باید کمتر از 400 پا بر دقیقه باشه... اینجوری nice landing انجام میدی...
من 10 و 15 درجه فلاپ می دادم و descend هم خوب بود اما واقعا به خاطر 20 نات و 10 درجه فلپ هواپیما آتش می گیره؟؟؟؟؟![]()
سلام
آقا من این 747 PMDG رو دانلود کردم
مشکلی که باهاش دارم اینه که بعد از لود کردن cold and dark و فعال کردن باطری و تنظیم 3 کلید IRS روی Off تمام صفحه نمایش های هواپیما سیاه میشن ( منظورم حالت بدون داده نیست . کامل خاموش میشن )
یک چیزایی هم غیر عادی به نظر میرسه
اینکه روی باند وقتی full throttle میکنم چراغ های اخطار روشن میشه و بوق اخطار به صدا در میاد
بعد از تیک اف هم موقع بستن چرخا فقط چرخهای عقب بسته میشه و چرخ جلو باز میمونه
در ضمن ارتفاع هم کم نمیکنه حتی اگه yoke رو تا آخر به جلو بدم کاهش ارتفاع در حد 100تا 150 پا دردقیقه است
کلا حس میکنم خیلی سنگین حرکت میکنه و اصلا با هواپیماهای Default شبیه ساز قابل مقایسه نیست
ضمنا اگر زحمت بکشید و روش روشن کردن و خاموش کردن هواپیما رو آموزش بدید خیلی عالی میشه
ممنون
تمام این مشکلاتی که گفتید رو تقریبا منم داشتم چند روش حل مشکل هم داره اما بهترینش اینه که ویندوز رو 7 نصب کنید.![]()
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)