اگه یه بوتر که با 100 و بیشتر آیدی لوگون شه معرفی کنید(با لینک دانلود)ممنون میشم
کار کنه لطفا
اگه یه بوتر که با 100 و بیشتر آیدی لوگون شه معرفی کنید(با لینک دانلود)ممنون میشم
کار کنه لطفا
دوستان من تست کردم کار می کنه
احتمالا شما در استفاده ازش مشکل دارین
کار کنه لطفا
میشه بگی چجوری میتونم از حالت زیپ درش بیارم(با توضیح)
این توضیحی که نوشتین در مورد خارج کردن فایل از صورت زیپ
میشه کامل ترش کنین
و پسوردشو بدین ممنون
دیگه دانلود نمی شه نه ؟
از بابت راهنماییت ممنونم![]()
سلام.................![]()
safa64 جان چنین چیزی فکر نکنم امکان پذیر باشه............... به این سادگیا نیست که دوستمون xman_dj فرمودن........... او آیپی که که netsate -n میده آیپی ای هست که یاهو به اون آیدی اختصاص داده و آیپی اصلی طرف نیست........... باید با فرستادن فایلی شخص رو وادار کنید که آیپیشو بده به شما............
فعلا نتونستن مسنجر جدیدو دور بزنن........... آخرین برنامه ای که حدود یه ماه پیش باهاش کار کردم فقط میتونست اطلاعات Save شده رو از سیستم برداره و به سیستم دیگه انتقال بده.............. اما پسوردو نمیتونست بازیابی کنه............... البته من تا یه ماه پیشو خبر دارم و اسم برنامه هم فعلا یادم نیست............... به سیستم خودمم دسترسی ندارم که اسمشو بگم خدمتتون...............
همگی موفق باشید![]()
حتما یه همچین برنامه ای وجود دارهجان چنین چیزی فکر نکنم امکان پذیر باشه............... به این سادگیا نیست که دوستمون xman_dj فرمودن........... او آیپی که که netsate -n میده آیپی ای هست که یاهو به اون آیدی اختصاص داده و آیپی اصلی طرف نیست........... باید با فرستادن فایلی شخص رو وادار کنید که آیپیشو بده به شما............
مثلا همین vBulletin این قابلیت رو به مدیران میده که بتونن آی پی کاربرانشون رو ببینن
یعنی یه برنامه وجود نداره که فقط آی پی خالی رو نشون بده !!!؟؟؟؟
دوستان گرامی من 7 تا برنامه اینستال کردم که پسورد سیو شده یاهو مسنجر جدیده رو نشون بده ، ولی نمیشه که نمیشه ، آیا امکانش هست چون من از ویستا استفاده میکنم اینجوری بشه ؟!
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)