نه من گوشیمو از خود شرکت نوکیا گرفتم با آپدیت نباید مشکلی داشته باشه . ولی اصلا دوربین کار نمی کنه!!!
همون تور که گفتم یه باتری مثل این که شارژ نداشته باشه چشمک می زنه
نه من گوشیمو از خود شرکت نوکیا گرفتم با آپدیت نباید مشکلی داشته باشه . ولی اصلا دوربین کار نمی کنه!!!
همون تور که گفتم یه باتری مثل این که شارژ نداشته باشه چشمک می زنه
کاملا درسته و تایید میشه چون شرکت نوکیا یه دشمنی دیرینه باکاربران n82 داره و میخواد حال اونا رو با به کار گیری بلندگوهای زود سوز بگیره.
دوست عزیز بهتره به این نظر کاملا توجه کنی و اونو شوخی تصور نکنی.
متشکرم
چند روز پیش n82 از دستم افتاد روی اسفالت و چندین خط روی قاب جلو افتاد و بدنه کناری گوشیم چندین جاش کنده شد.
شما جای من بودید چه میکردید؟
گوشی رو نگه میداشتید و با هاش سر میکردید
یا
میفروختید و یه گوشی دیگه میگرفتید (نه بخاطر منظره زشت قاب بلکه بخاطر ضربه وارده)
با تشکر
دشمنی دیرینه با کاربران n82 ...؟ !!!![]()
منظورتون از دیرینه همین یکسال و نیمی هست که گوشی وارد بازار شده دیگه نه ؟؟؟
پسر خوب مگه میشه یه شرکتی جنسی رو تولید کنه بعد بیاد برای اینکه حال خریداران جنسش رو بگیره یه ضعفی روی جنسش بزاره ...؟؟؟؟ خوب ببخشید مگه مریضه از همون اول تولید نمیکرد دیگه چرا این همه هزینه کنه ...؟؟
.
نه دوست من بهتره شما یه کم منطقی تر و واقع بینانه تر به بعضی از مسائل برخورد کنید ...
اگه برای سخت افزارش مشکلی پیش نیومده باشه یا گوشی قاطی نکرده باشه من میرفتم یه قاب دیگه براش میگرفتم (فکر میکنم 20 تومن باشه قاب کاملش) چون ادم یه جنسی که میخره سالم یا خراب تا اخر باهاش میمونهچند روز پیش n82 از دستم افتاد روی اسفالت و چندین خط روی قاب جلو افتاد و بدنه کناری گوشیم چندین جاش کنده شد.
شما جای من بودید چه میکردید؟
گوشی رو نگه میداشتید و با هاش سر میکردید
یا
میفروختید و یه گوشی دیگه میگرفتید (نه بخاطر منظره زشت قاب بلکه بخاطر ضربه وارده)
با تشکر
اگه خوب به جمله بندیم توجه میکردی منم منظورم مثل تو بود. اینو نوشتم که دوستمون توجه بیشتری به دیدگاهاش داشته باشه و بدونه که نوکیا نمیاد یه اسپیکری رو گوشیش تولیدیش بزاره که زود بسوزه. همه این قطعات از یه بخش تحقیق و توسعه r&d و یه بخش کنترل کیفی qc دقیق با چندین تست مختلف تایید و بعد راهی خط تولید میشند.
موفق باشید
سلام دوستان
من ویندوزم رو جدیدا دانگرید کردم و هر وقت گوشی رو به pc وصل می کنم درایو n82 نمی یاد در صورتی که pc suite کوشی رو شناسایی می کنه!
الان اصلا به فایل های گوشیم دسترسی ندارم (البته بجز عکسا ) و اصلا نمی تونم چیزی رو منتقل کنم به گو.شی
فکر نکنم بشه همچین کاری کرد.
Last edited by KERMANSHA; 09-03-2009 at 20:25.
سلام بروبکس n82 دار !
1-دوستان آخرین ورژن آپدیت ارائه شده واسه n82 چی هست ؟
2- امکان این هست که جداگونه کل پک آپدیت را از یه جا دانلود کنم و بعد نصب کنم ! اگه هست لینکشو بهم بدین لطفا - راستی اگه این کار ممکنه روش نصبش چه طوریه ؟!( این هم از عوارض اینترنت زغالیه دیگه
)
3- خیلی مخلصیم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)