تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 320 از 1081 اولاول ... 220270310316317318319320321322323324330370420820 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,191 به 3,200 از 10803

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Kaspersky || آرشیو شماره 1 ||

حـــــرفـه ای hamilton's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

چرا همش واسه من پنجره notification تو وسط صفحه باز ميشه؟چه كار كنم كه بره بالاي تسكبار؟
    شما يكبار كه صفحه Notification براي شما در وسط صفحه ظاهرا شد روي يك گوشه از پنجره Notification كليك راست را نگه داريد و آنرا بكشيد ببريد بالاي تسكبار.از اين به بعد پنجره آلارم كاسپر در محلي كه شما تعيين ميكنيد ظاهر خواهد شد.

حـــــرفـه ای majid20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

دوستان کسی میدونه database کاسپر چند بار در طول روز آپدیت میشه؟؟؟
    بستگی به میزان شناسایی کدهای مخرب در اون روز داره مثلا روزهایی هر 4 ساعت آپدیت میشه و برخی اوقات هم هر ساعت (حتی نیمساعت)

سلام.
    تو کسپر اسکی 6 اگه اروری داده می شد. وقتی که دبل کلیک روش می کردی نوع ارور رو توی یه تب جداگانه ارور رو می گه ولی توی ورژن 7 اش کجا ارور ها رو لیست می کنه؟؟؟
    گزارشات مربوط به خود کسپرسکی و یا مشکلات حیاتی رو با کلیک بر روی عبارت زیر میتونید ببینید

کلیه گزارشات رو هم با کلیک بروروی عبارت زیر میتونید ببنید

در قسمت Detected تمام برنامه های مخرب شناسایی شده بر روی هارد رو گزارش میده

قسمت Event هر گونه رویداد مهم رو ثبت میکنه

در قسمت Reports تمام گزارشات مربوط به قسمت های مختلف کسپرسکی چون فایروال ، PDM و غیره قرار داره

کافیه که بر روی بخش مورد نظر رفته و کلید Details رو بزنید ... بقیه قسمت ها هم نیازی به توضیح ندارند

البته شما میتونید با رفتن به مسیر زیر برای هر اتفاق خاص یک لوگ جداگانه درنظر بگیرید

Setting --> Appearance --> Events notification --> Advanced

موفق باشید

3. این کاربر از majid20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mrmmnb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

اقا تو کاسپر 8 نمیشه کاری کرد وقتی ستاپ برنامه ها رو برا نصب میزنی چک نکنه ؟ اخه هر وقت چه چیزی میخوام نصب کنه کلی وقت بهش گیر میده بعدش اجازه نصب میده

آخر فروم باز reb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

این عکسی که گذاشتم گزارش کسپره برای نرم افزار Lock My PC 4 دم به دقیقه هم میاد حالا واقعا این Lock My PC 4 کی لاگره؟

آخر فروم باز mrmmnb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

اثا نسخه Kaspersky Internet Security v8.0.0.454 اومده؟توی همه سایتا نوشتن فینال کسی خبر داره؟
    شایدم اومده و من خبر نداشتم!توی سایت خود کاسپر سرچ کردم چیزی نشون نداد!!!

حـــــرفـه ای hamilton's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

اثا نسخه Kaspersky Internet Security v8.0.0.454 اومده؟توی همه سایتا نوشتن فینال کسی خبر داره؟
    شایدم اومده و من خبر نداشتم!توی سایت خود کاسپر سرچ کردم چیزی نشون نداد!!!
    نسخه 8.0.0.454 نسخه RC3 ميباشه و بزودي شاهد انتشار نسخه نهايي خواهيم بود.

حـــــرفـه ای Ship Storm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    IRAN - ALBORZ وضعیت فعلی: Intelligent Processing

پيش فرض

دوستان سلام من ورژن 8 این نرم افزار رو دارم و در حال حاضر روی سیم ویروس پیدا کرده و قسمت نوار بالای اون رنگش قرمز شده و دکمه FIX IT NOW ظاهر شده در بالای برنامه روی اون که میزنم زده Neutralize All که وقتی روش میزنم هیچ عکس العملی از آنتی ویروس نمیبینم و ویروس رو پاک نمیکنه در ورژن های قبلی به راحتی ویروس پاک میشد ولی تو این ورژن مثل اینکه خیلی آنتی ویروس بد کار میکنه و گیر میده حالا باید برای رفع این مشکل و از بین بردن ویروس ها چکار کنم؟
    ممنون و با تشکر

اگه نباشه جاش خالی می مونه dost1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004
    محل سكونت
    No Where

پيش فرض

سلام بچه ها من از ورژن هفت کسپر اسکی استفاده میکنم چند روزی است که با مشکل آپدیت روبه رو شدم وقتی روی آپدیت کلیک میکنم اصلا شروع به آپدیت شدن نمی کنه نمیدونم مشکلش چیه تا دو روز قبل درست بود اصلا تنظیماتش را هم دستکاری نکردم
    وقتی روی Update Database میزنم هیچ عکس العملی نشان نمیده
    یه بار پاک کردم و دوباره انستال کردم بازم فایده ای نداشت
    مشکل چیه ؟
    اینم عکسش

وقتی روی آپدیت کلیک میکنم سمت راستش نوشته میشه unknown وقتی روی unknown کلیک میکنم اون صفحه آپدیت میاد ولی هیچ نوشته ای نداره مشکل چیه ؟؟
    کسی نیست به داد من برسه ؟؟

حـــــرفـه ای AK1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    جهــــنم سبز

پيش فرض

کسی نیست به داد من برسه ؟؟
    دوست عزيز تو بخش تنظيمات عكس زير محل هاي مشخص شده رو چك كنيد

حـــــرفـه ای majid20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

این عکسی که گذاشتم گزارش کسپره برای نرم افزار Lock My PC 4 دم به دقیقه هم میاد حالا واقعا این Lock My PC 4 کی لاگره؟

نسخه 8 کسپرسکی برخی برنامه ها مفید رو که رفتار مشکوکی دارند رو بعنوان کی لاگر میشناسه

البته با توجه به عملکرد برنامه Lock My PC شما میتونید اون رو به بخش Trusted Zone ببرید

بهر حال توصیه من اینه که اصلا بهتره بیخیال Lock My PC بشید چون پسوردش به راحتی قابل هک هستش

از طرف دیگه به راحتی میشه برنامه رو از کار انداخت

دوستان سلام من ورژن 8 این نرم افزار رو دارم و در حال حاضر روی سیم ویروس پیدا کرده و قسمت نوار بالای اون رنگش قرمز شده و دکمه FIX IT NOW ظاهر شده در بالای برنامه روی اون که میزنم زده Neutralize All که وقتی روش میزنم هیچ عکس العملی از آنتی ویروس نمیبینم و ویروس رو پاک نمیکنه در ورژن های قبلی به راحتی ویروس پاک میشد ولی تو این ورژن مثل اینکه خیلی آنتی ویروس بد کار میکنه و گیر میده حالا باید برای رفع این مشکل و از بین بردن ویروس ها چکار کنم؟
    ممنون و با تشکر

این مشکل دلایل مختلفی داره که من دو دلیلش رو که تجربه داشتم رو براتون میگم

1- شما نسخه 8 رو روی یه ویندوز معیوب نصب کردید که تعویض ویندوز تاثیر بسزایی در عملکرد قوی کسپرسکی داره

2- ممکنه ویروس در فلش بوده و حالا که شما فلش رو از سیستم جدا کردید کسپرسکی دربه در دنبالش میگرده

بهر حال دوست عزیز اگه دیدید نسخه 8 براتون مشکل سازه میتونید از همون نسخه 7 استفاده کنید که کارایی خوب داره

موفق باشید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •