اینو قبلا دیده بودم ! می خواستم حداقل یه عکس از ادم باشه یعنی پرتره باشه
چون من هر چی دیدم از در و دیوار بوده می خوام ببینم تو پرتره مخصوصا تو شب چطور عکس میگیره !
اینو قبلا دیده بودم ! می خواستم حداقل یه عکس از ادم باشه یعنی پرتره باشه
چون من هر چی دیدم از در و دیوار بوده می خوام ببینم تو پرتره مخصوصا تو شب چطور عکس میگیره !
مرسي
به نظر نميرسه رنگش زود بره يعني ظاهرش اينطوري به نظر نميرسه
با اين حال بايد احتياط كامل كرد چيزي كه من ميانه خوبي باهاش ندارم
جاي قلم ضعف داره؟
نه بابا امكان نداره
تا زماني كه نيفته زمين هيچي نميشه
در باطريشو باز كني متوجه ميشي كه ضخامت پلاستيك چقدره
فلت شما مگه چه بلايي سرش اومده ؟
بعید میدونم کسی چنین کاری براتون انجام بده.اینو قبلا دیده بودم ! می خواستم حداقل یه عکس از ادم باشه یعنی پرتره باشه
سلام
می خواستم بدونم این گوشی برای خوندن PDF و کلا ebook چطوره؟
مثلا برای PDF نباید مدام برای خوندن یک خط صفحه رو به چپ و راست برد؟
و به نظر گوشی ظریفی می یاد.
مقاومت در برابر ضربه چطوره؟ از دست بیفته فنا نمی ره؟
مرسی
ببین دوست عزیز تو شب عکسش زیاد خوب نیست حالا میخواد پرتره باشه یا در و دیوار فعلا که اینجوریه حالا شاید تو اپدیت های آینده مشکلش بر طرف بشه .
جایی که نورش کم باشه اتوماتیک میره حالت کم نور و به لرزش دست حساس میشه یعنی عکس میگیرید اگه دستون یکم بلرزه عکس تار و بلور میشه .
ببین همه خصوصیات رو یه گوش نداره یکی صداش خوبه عوضش عکسش بد هست یکی عکسش خوبه صداش در نمیاد یکی سیستم عامل داره صدا و عکس نداره........
خلاصه اگه دنبال خصوصیات مالتی مدیایی هستی برو سراغ گوشی سامسونگ i8510 innov8 که همه دارند ازش تعریف میکنند و چیزه خوفی هست سیستم عامل سیمبیان و کلی امکانات دیگه......
نه خوبه من خودم یکی دوتا انگلیسی باهاش خوندم خوبه حالت لنداسکوپ هم میشه که به صورت افقی نوشته ها واضحتر هم هستند ...
میدونم دقیقا چی میخواهی نمیگم عالی ولی خوبه من خودم راضی بودم و زیاد مجبور نبودم صفحه رو هی چپ و راست کنم ....
ببین به خودی خود نمیره اما در تماس با اشیاء زبر در رنگ مشکیش رنگ باتریش کم کم میره اگه براش کیف بخری یا همیشه زیرش یه چیز نرم برازی هیچ اتفاقی نمیافته...
در مورد جای قلم هم نظر من هم همینه که محکمه اما چندین نفر تو سایت xda مثل اینکه براشون مشکل پیش اومده بوده حالا من نمیدونماونا با گوشیشون چیکار کرده بودند که اینجوری شده بود درهر حال فکرکنم اریا لند هم طبق گفته های اونا این حرفو زده..........
البته دوست خوبمون آریالند بیشتر طرف دار امنیاست تا اکسپریا البته خودش جفتگوی ها رو داره خلاصه کشته و مرده امنیاست و هر جا میشینه فقط زیراب اکسپریا رو زده![]()
امیدوارم از دست من هم دلخور نشه بالاخره اون چیزی که من از ایشون دیدم اینجوری بوده اما همکار خیلی خوب اکسپریا هم هست و مشکلات خیلی از بچه ها رو جواب گو هم بوده![]()
درسته هیچ گوشی کامل نیست اما خب من با اومنیا دارم مقایسه میکنم! چون بین این دو می خوام یکی رو بردارم
الان این گوشی فیلم divix با زیرنویس فارسی رو میتونه پخش کنه (فرض که زیرنویس به فیلم چسبیده باشه)
با نصب فارسی ساز تقویم و منوی فارسی میشه رو گوشی داشت ؟ تایپ فارسی؟
جی پی اس این گوشی چطوره ؟ به فرض توی کویر گیر کردیم می تونیم با جی پی اس این گوشی به مقصد برسیم ؟
اگه امکان داره یه عکس لنداسکیپ یا ماکرو با این گوشی بزارید! چون من به gsm arena اعتماد ندارم خیلی جانبدارانه از بعضی
برندها طرفداری میکنه فکر میکنم یه جورایی در حق X1 داره نامردی میکنه در مقایسه با بقیه گوشی ها !
یعنی با گوشیتون عکس نمی گیرید
برای این گوشی کیف یا قاب استاندارد پیدا میشه ؟ که برای کیبوردش هم مشکلی پیش نیاد !
Last edited by kiuna; 11-04-2009 at 15:41.
سلام
من حداکثر یک گوشی رو 8-7 ماه دارم
خواستم ببینم اینکه میگن بدنه ی x1 و مخصوصا پشت گوشی رنگش کمی میپره حقیقت داره و این اتفاق معمولا تو همون ماه های اول خرید هست یا بر اثر مواظبت بد و ... اخه x1 به بدنه ی با کیفیت و فلزی معروفه ..... ؟
سوال دومم هم این بود که درست میگن که x1 خیلی زود کیبوردش لق میشه و نباید زیاد بهش ور رفت ؟
مرسی
خوب اگه میخوای با دوربین امنیا مقایسه کنی که دیگه عالم و آدم دارن میگن دوربین امنیا بهتر هست از اکسپریا دیگه مقایسه چی میخوای بکنی دوربین امنیا 5 مگا ست در ضمن مثل اینکه تنظیمات بیشتری هم داره نسبت به اکسپریا
درباره پخش فیلم و اینجور چیزها که مربوط به نرم افزار میشه دیگه همشون چه امنیا و چه اکسپریا یکی هستند اگه برنامه ای رو امنیا زیر نویس رو نشون بده روی اکسپریا هم نشون میده مثل این میمنونه که مثلا بگیم آیا برنامه نرو آیا روی رایانه های اینتل اجرا میشه یا روی ای ام دی .... هیچ فرقی با هم نمیکنه
در خصوص سوالتون تا به حال یه برنامه اومده به نام tcpmp که با نصب پلاگین زیر نویس هارو نشون میده اما برنامه ضعیفی هست و بیشتر فرمت ها رو بصورت فریم فریم نشون میده
منظور از فارسی ساز یعنی اینکه بتونی روی دستگاه فارسی بخونی و بنویسی فقط همین
نمیشه زبان گوشی رو باهاش فارسی کرد یعنی منوها فارسی نمیشه ........... در ضمن میتونی برنامه برای تقویم نصب کنی که در صفحه اول تقویم شمسی رو برات نمایش بده
در مورد کیف مخصوص اکسپریا فعلا در تهران نیست حسام میگفت تو کیش مثله اینکه بوده...........
در مورد عکس هم من هر چی عکس دارم همه بروبچ توشند و بدرد تو نمیخوره ببین دیگران اگه انداختند برات آپلود کنند
موفق باشیم
Last edited by kaveh.VB; 11-04-2009 at 16:18.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)