شماکلیه درایورهای مین خودتون آپدیت کنید بهمراه بایوس سیستم درضمن اگرپاورتون real نیست بایک پاور real بطورموقت تست کنید![]()
شماکلیه درایورهای مین خودتون آپدیت کنید بهمراه بایوس سیستم درضمن اگرپاورتون real نیست بایک پاور real بطورموقت تست کنید![]()
مثلا چه درایورهاییش عزیز ؟
پاور رئال چیه و از کجا بفهمیم هست یا نه ؟
سلام به دوستان زحمتکش این بخش
من یه هارد 1 ترا دارم پاورم مشکل داشت ظاهرا بوردش سوخته بود دادم گارانتی بورد رو عوض کرد حالا همه ا ترا بایت unpartion شده میخواستم ببینم راهی هست واسه ریکاوری؟من هنوز دستش نزدم در ضمن 1 درایو هم بیشتر نداشتم.
ممنون میشم کمکم کنید حدود 700 گیگ اطلاعات داشتم روش.
شرکت این کارو کرد؟
اگر llf نکرده باشن میشه بازیابی کرد.
هاردتان را پارتیشن بندی نکنید . با همین حالت ریکاوری شود.
و اطلاعات را در هارد دیگر بریزید.
توصیه میکنم خودتان ریکاوری نکنید.
تو این حالت اطلاعات با پارتیشن بر میگردد.
منظورم درایوهای مادربوردتونه وهمچنین آپدیت کردن بایوس سیستم پاورریل هم پاوری که واتش اصله بااین نوع پاوریک تست بزنیدمثل سری گرین یا کولرمستر.
سلامشرکت این کارو کرد؟
اگر llf نکرده باشن میشه بازیابی کرد.
هاردتان را پارتیشن بندی نکنید . با همین حالت ریکاوری شود.
و اطلاعات را در هارد دیگر بریزید.
توصیه میکنم خودتان ریکاوری نکنید.
تو این حالت اطلاعات با پارتیشن بر میگردد.
آره شرکت این کار رو کرده،اگه خودم بخوام ریکاوری کنم از چه نرم افزاری باید استفاده کنم؟
تو پیغام خصوصی مینویسم برات.
اما کار کردن باهاش سخته و نیاز به کسی داره تا تو کارش وارد باشه و این رو باید عملی توضیح داد.
من امروز درایوهای usb رو اپدیت کردم دنبال اپدیت بایوس هم رفتم ولی مثه اینکه دیگه ورژن جدید ندادن براش :
من همه usb ها رو کندم فقط هارد زدم اورد این بار (فقط یه بار اینطور شد باز دفعه های بعد همون پیغام فرمت اورد و قطع میشد )ولی به محض اینکه داخل هارد میشم یه صدای تقه مانند از هارد میاد بیرون قطع میشه مجبور میشم دوباره بکشمشکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Greedy; 14-07-2011 at 16:27.
سلام
من یه هارد 500 seagate دارم یه مدت سرعتش کم شده بود... حالا نمیتونم از روش کپی کنم و ارور windows - delayed write Failed میده..
حدود 300 گیگ اطلاعات مهم روش دارم که میخوامشون با برنامه های ریکاوری هم نشد! با hdd regenerator هم درست نشد
لطفا کمکم کنید![]()
سلام...من یه لپتاپ y560p خریدم با هارد 500gb 5400rpm یه صدای وزوز از لپتاپ میاد..امکان داره مشکل از هارد باشه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)