تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 320 از 416 اولاول ... 220270310316317318319320321322323324330370 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,191 به 3,200 از 4151

نام تاپيک: Naruto / بحث مانگای ناروتو

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

مثل این میمونه که به سوچیکاگه سوم (موو) گیر بدیم . چونکه توانایی ترکیب سه عنصر رو با همدیگه داشته و از این نظر بالاتر از هاشیرامایی قرار میگیره که میتونسته دو عنصر زمین و آب رو با هم ترکیب کنه و به موکتون برسه.
    پس همونطور که گفتم نمونه های دیگه ای هم داریم ولی شما دقت نمیکنی .

2. 2 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز M e i s a m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    هــمـدان

پيش فرض

نه عزیز موو و شاگردش 2 نفرن نه یکی! تازه موکتون کجا جینتون کجا شاید جینتون کشنده تر باشه ولی کارایی های موکتون رو که دیگه دیدیم
    اگر این المنت های متفرقه خیلی شاخ بودن الان همه دنبال جینتون هم میرفتن!!

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

خوب به قول معروف کار هر کس نیست خرمن کوفتن .... هر کی میخواد به جینتون برسه باید سه عنصر آتش - باد و زمین رو داشته باشه .
    شاید استفاده از ژن هاشیراما برای رسیدن به قدرتش جواب میداده ولی در مورد سوچیکاگه موو جواب نمیداده . به هر حال شما نمیتونی صورت مسئله رو پاک کنی .
    به هاشیراما میگی کیشی نوجتسو چون که میتونه از دو عنصر زمین و آب و به عنصر چوب برسه . ولی از اون طرف موو رو نمی بینی که به سه عنصر زمین - آب و آتش دسترسی داره و به جینتون رسیده!!!

لابد کاکوزو هم کیشی نوجتسو است . چون که هر 5 عنصر رو بواسطه اون قلب ها در اختیار داشته . یا همین هیدان که نامیرا بود!!!

5. این کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

کسی نظری در مورد قسمت جدید مانگا نداره و ابیتو و دلیل تغییر کردنش چون فعلا که هنوز چیزی مشخص نیست
    راستی من یه سوال دارم : چطوری میشه هاشیرما که در سطح مادارا بلکم بیشتر است نتونه از ادوتنسه خلاص شه یا ندایمه که خودش ادو تنسه رو اختراع کرده بود نتونه بعد این مادارا چجوری خلاص شداگه ضعیفه خیلی ها باید ازش فرار میکردن درسته ایتاچی هم موفق شد ولی نه در این سطح که ادو تنسه متوقف شه اون برا خودش بره گردش
    به نظر من زتسو ابیتو رو می بره وسط جنگ به صورت پنهانی بعد یا مرگ رین و یه جور دیگه نشون می ده یا یه کاری می کنه که طرز فکر ابیتو عوض شه.

7. این کاربر از Sohi123 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

مرگ رین رو که فکر نکنم بتونه جور دیگه ای نشون بده . اوبیتو هم به کاکاشی گفته بود که چرا گذاشتی رین بمیره ! ولی فکر کنم همون مرگ رین باعث میشه اوبیتو طرز فکرش عوض بشه و به سمت مادارا کشیده بشه.
    من فعلا درگیر زتسوی سیاه هستم و میخوام بدونم چطوری بوجود اومده !!!

9. این کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    هــمـدان

پيش فرض

اقا فردا کیشی نوجتسو نشه اون زتسوهه از بدن اوبیتو کنده بشه بعد بزنن دهنش سرویس شه! من خیلی از کیشی حتسو ها میترسم!

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

خوب این چه ربطی به کیشی نوجتسو داره ؟! اونطوری که ما دیدیم اوبیتو رفت داخل زتسو و به این راحتی ها کنده نمیشه .
    این مرگ رین رو هم ببینیم که چی بوده و چی شده که حال و روز اوبیتو رو اینطوری کرده و کاکاشی رو مقصر میدونه !

12. این کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    هــمـدان

پيش فرض

همون دیگه میگم باز کاکاشی و ناروتو فن تخیلی نزنن این زتسوهه از بدنش بیاد بیرون که البته به نظر من زتسو به دورش پیچیده شده نه که ترکیب شده...

14. 2 کاربر از M e i s a m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

الان که دیگه فکر نکنم اوبیتو درون زتسوها باشه . داره از بدن خودش استفاده میکنه . زتسوها قابلیت ترمیم ندارن ولی اوبیتو در این جنگ دست راستش بعد از خوردن راسنگان ترمیم شد

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    هــمـدان

پيش فرض

یک دلیل ساده برای اینکه زتسو همراهش هست اینه که اوبیتو میتونه تو زمین بلغزه که خاصیت زتسو هاست و اینکه زتسو اورجینال تا اینجا 3 تا دیدیم یکی مشکی یکی سفید یکی هم که تو مانگای اخر با اوبیتو ترکیب شد ولی تو مانگا های قبل از فلش بک خبری از زتسو پیچ پیچیه نبود

زتسو ها هم اگر ترمیم نشن که دیگه به کار نمیان...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •