سلام
خب عزیز اگه منظور شما اینه که باید با زدن کلید های ترکیبی Alt + Shift سمت راست حالت کیبورد رو تغییر بدید.
نه عزیز مشکلی برای 64 بیت پیش نمیاد چون اون پک روی 32 سوار میشه و آپدیتش میکنه
در کل خللی در عملکردشون وارد نمیکنه.
موفق باشید![]()
سلام
خب عزیز اگه منظور شما اینه که باید با زدن کلید های ترکیبی Alt + Shift سمت راست حالت کیبورد رو تغییر بدید.
نه عزیز مشکلی برای 64 بیت پیش نمیاد چون اون پک روی 32 سوار میشه و آپدیتش میکنه
در کل خللی در عملکردشون وارد نمیکنه.
موفق باشید![]()
ممنون دوست عزیز از راهنمایی تون، ولی مطمئنی مشکل از ویندوز هست. چون من هر بار ویندوز عوض می کنم هنوز این مشکل هست. حتی با ویندوز 7 هم تست کردم. مشکلش حل نشد.![]()
سلام
می توانم بپرسم که کارت گرافیکی چه ربطی به غیر فعال شدن stand by دارد؟
پس باید دنبال اشکال در سخت افزار بگردی.
شاید هاردت مشکل داره
CPU داغ کرده یا فنش خوب کار نمیکنه
و مشکلاتی از این قبیل ...
باید همه رو چک کنی.
بله ربط داره
اگر درایور کارت گرافیک نصب نباشه Stand By هم ممکن نیست.
موفق باشید![]()
نمی دونم چرا xp توی لپ تاپ این جوری شده...
اگه هر پنجره یا نرم افزاری باز باشه و بخوای نرم افزار یا فایل و پنجره ی جدیدی رو با دابل کلیک باز کنی ، پنجره ی جدید رو زیر قبلی باز می کنه...یعنی اون اولیه انگار همیشه always on top هست...
(اگه واضح نبود توضیحات ، با مثال میگم: مثلا" پنجره ی My Computer بازه ، روی جت اودیو دابل کلیک می کنم ، جت رو زیر My Computer میاره... انگار که My Computer در حالت Always On TOP هست...
به احتمال 90 درصد ویروس نیست...چون هم تازه ویندوز رو نصب کردم و هم آنتی ویروسم آپدیته...
سلام
فقط برای جت اودیو این اتفاق میفته یا برای نرم افزار های دیگه
معمولا این مشکل در Player ها بوجود میاد که باید در خود نرم افزار تنظیماتش رو تغییر بدید.
موفق باشید![]()
نه عزیز ، اون مثال بود...واسه تمام نرم افزار ها ، پنجره ها ، Set Up ها و... این اتفاق می افته...
مهم تر از همه هم همین ستاپ هاست...چون مثلا" یه بازی می خوای نصب کنی ، پنجره ی کوچک انتخاب زبان میاد ، ولی تو نمی بینیش ، چون زیر پنجره ی اوپن هست...اون وقت فکر می کنی فایلت خرابه!![]()
سلام
مشكل نرم افزاري نميتونه باشه.
احتمالا مشكل از پك ويندوزه .
SP3 نصب كن احتمالا مشكلت حل بشه.
موفق باشيد![]()
سلام. امروز یه ویندوز جدید نصب کردم ولی بعدش به جز درایور اصلی هیچ کدوم از درایو ها رو باز نمی کنه و باید به صورت explore بریم تو درایور ها.
سلام.
ویروس ویروس ویروس !!!
سلام.
این فایل رو دانلود کرده و اجرا نمایید.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بعد از تمام شدن کار برنامه، در این حالت کلید های ترکیبی CTRL + ALT + DELETE را بزنید تا پنجره task manager باز بشه و بعد از باز شدن تسک منیجر به تب shut down برید و گزینه log off را انتخاب کنید بعد از لاگ اف شدن وارد سیتسم شوید.
در ضمن، بهتره که سیستم تون رو با یه آنتی ویروس خوب و آپدیت شده اسکن کنید.
موفق باشید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)