من هفته ديگه ميرم مسافرت.
يه هفته وقت دارم.
واسه چي بايد صبر كنم؟ مدل جديد يا افت قيمت sx200?
من هفته ديگه ميرم مسافرت.
يه هفته وقت دارم.
واسه چي بايد صبر كنم؟ مدل جديد يا افت قيمت sx200?
شاید هر دو شایدم هیچ کدوم در کل کمی بیشتر پرسو جو کن می دونی چرا؟
الان هیچ کی شاید مثل من sx1 رو نشناسه چون داشتمش تو هم یکی پیدا کن که sx200 داشته باشه اونوقت بهتر می تونه کمکت کنه
الان اساتید این قسمت هم پیداشون می شه اونا هم می تونن کمکت کنن
هز چقدر مگاپیکسل بالاتر باشه که کیفیتش بهتر نمیشه. تا 450 بهترین دوربین FZ28 پاناسونیک هست.
واقعا fz28 پاناسونیک تو دوربینای زیر 500 تومن یه پدیدس من هرچی عکسایی که با fz 28 انداخته شده با بقیه دوربینای هم قیمتش مقایسه میکنم میبینم که یه حالت خاص فوق العاده قشنگی عکس میندازه.
تووی تستهای رسمی HX1 و SX1 را با FZ28 میسنجن.. درحلیکه اف زد28 حدود 100 تومن ارزونتره ولی کیفیت عکسش اکثرن بهتره
مقایسه ی دوربین های ضدآب dpreview :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بهترین دوربین واسه فیلم برداری مدل hx1 که خودم دارم
چهار تا رزولوشن داره یک رزولوشن 1440 در 1080 داره که هیچ دوربینی نداره و 1920 در 1080 داره البته این حالت فقط ووقتی که تنظیم تو فیلمش را از حالت استاندارد به دقیق تغییر بدی اون وقت موقع فیلم برداری تبدیل میشه.
یه نمنوه فیلم از HX1 تو سایت dpreview دیدم واقعا خیلی بد هست اصلا روون نیست شنیدم رزولوشن فیلمبرداریشم فول اچ دی نیست پائینتره به رزولوشن 1080p آپ اسکیل میشه!
کلا کیفیت فیلمبرداریشم در حد همون عکاسیش متوسط هست و اصلا با fz28 قابل قیاس نیست فقط امکانات خوبی داره.
بعد sx1 شاید بهترین باشه دوست گلم![]()
فیلمش را منم چند روز قبل دیدم و خیلی بد نبود هر چند از یه دوربین 550 تومنی خیلی انتظار بیشتری هستش.. شاید علتش وجود حسگر CMOS ه ..
فیلبرداریش از HD 1080 که Full HD اسمشه پشتیبانی میکنه.. عکس زیر را میذارم تا اصطلاحات رزولوشن را بهتر بشناسین
![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)