تویه خوده دفترچش نوشته !
اگه ام از الان میخوای شروع کنی دفترچه سال پیش رو بگیر یا سرچ کن تو گوگل ببین چیا هست دقیق ، خیلی شبیه آزاده ولی یکی 2 تا درس حذفی داره فک کنم !
تویه خوده دفترچش نوشته !
اگه ام از الان میخوای شروع کنی دفترچه سال پیش رو بگیر یا سرچ کن تو گوگل ببین چیا هست دقیق ، خیلی شبیه آزاده ولی یکی 2 تا درس حذفی داره فک کنم !
سلام
کسی خبر داره تکمیل ظرفیت سراسری کار دانی به کارشناسی کی میاد ؟؟؟؟؟؟![]()
محمد جان اگر اصلا باشه آذر ماه نهایتا دی ماه میاد که یک ترم تحصیلی گذشته باشه.
سلام دوستان
از يه شنيدم كه مي گفت شاگرد اول هر دانشگاه مي تونه مي تونه بدون كنكور وارد دانشگاه بشه
من كه خودم باور نكردم حالا مي خوام ببينم اين حرف صحت داره يا نه
بله صحت داره
شما باید بری قسمت امور دانشجویی و سوال کنی که چه شرایطی باید داشته باشی تا در مقطع بالاتر بدون کنکور قبول بشی
سلام من خیلی کم میام اینجا الان اومدم دیدم واسه رودهن اومدن چه قد بحث زیاده .من رشتم معماری هست.اگه کسی خواست رودهن بزنه میتونه از کارنامه من استفاده کنه. من انتخاب اولم رودهن بوده اینم کارنامه همه میتونین استفاده کنید
و اما اگه کسی تراز دانشگاه شهر قدس در انتخاب اول رو میدونه یه خبر بده
کاردانی به کارشناسی دانشگاه ازاد رو میخوام بدونم کی هستش ،
آذر ماهه ؟ پس ثبت نامش کی بوده ؟
نهایت تا 10 روز دیگه دفترچه هاش اعلام میشه واسه ثبت نام ، گوش به زنگ باش و اخبار هارو هم دنبال کن
اینطور که پیداس خیلی از قبیل من میخوان دوباره کنکور بدن که انتخاب مورد نظرشونو قبول شن !!!برای همگی آروزی قبولی و موفقیت دارم چون دیگه آخرین فرصت هست...
رئیس مرکز آزمون دانشگاه آزاد اسلامی گفت: ثبت نام آزمون کارشناسی ناپیوسته نوبت دوم سال ۹۰ در روز ۱۸ آبان ماه ۹۰ آغاز می شود و آزمون نیز در روز ۲۵ آذر ۹۰ برگزار می شود.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Ali_N8; 30-10-2011 at 22:50.
دفترچه هاي كارشناسي ناپيوسته علمي كاربردي چرا هنوز در سايت سنجش قرار نگرفته؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)