این بازی هارو اگه بازی نکردین در سبک شوتر خیلی خوب هستن:
Battlefield: Bad Company 2
Call of duty:MW2
Bioshock2
Metro 2033
این بازی هارو اگه بازی نکردین در سبک شوتر خیلی خوب هستن:
Battlefield: Bad Company 2
Call of duty:MW2
Bioshock2
Metro 2033
ممنون
فقط MW 2 رو بازی کردم
بایوشاک رو هم نسخه 1 رو بازی کردم تا آخر هم رفتم اگر شماره 2 تغییراتی داره بازی کنم.یجا خوندم کلا منطقه تغییر نکرده فقط در نقش بیگ ددی انگار باید بازی کنیم و زیاد بازی و اکشن و گرافیک رو تغییر ندادن.
سایر موراد رو هم بازی نکردم.
battlerfield نسخه های قبلیش رو داشتم از سبکش خوشم نیومد اگر این فرق داره بازی کنم.
metro2033 هم اسمش رو شنیدم ولی هنوز بازی نکردم.
در مورد بایوشاک 2 کلا بازی خیلی خوبی هستش. ولی من توصیه می کنم اول Battlefield: Bad Company 2 رو بازی کنید که خیلی بازی عالی هستش. امتیازهای این بازی فوق العاده بالا هستش و حتی از MW2 هم بالاتر هستش. در ضمن این بازی از لحاظ یه سری چیزهای مثل گرافیک و تخریب پذیری مکان ها واقعا عالی هستش.
بازی Metro 2033 هم خیلی خوب هستش که گرافیک و فیزیک فوق العاده ای داره. این بازی شبیه استاکر هستش.کلا اگر بازی با گرافیک بازی در سبک شوتر می خواید بازی خیلی خوبی هستش. ولی توصیه می کنم اول Battlefield: Bad Company 2 حتما بازی کنید.
Last edited by vahidgame; 28-03-2010 at 22:25.
او ببخشید جواب این پستتون رو دیر دادم
من دراگون رو چند ماهیی هست گرفتم و هنوزم سر گرمم کرده خیلی بازی قشنگی هست جزو بازی هایی هست که آدم دلش نمی آهن ببینه آخرش چی می شه
ولی انگار نسخه جدیدش هم اومده
یا هنوز نیامده ؟
کلا توی چند سال اخیر بهترین بازی سبک نقش آفرینی است که اومده.
در مورد شماره جدید درسته یه چند هفته است که منتشر شده که اسمش Awakening است که البته یک بسته مکمل برای بازی هستش و شماره دوم بازی در اوایل سال 2011 منتشر میشه. در ضمن Awakening رو سخت میتونید توی ایران برای فروش پیدا کنید. من که هنوز پیداش نکردم.
سلام.
شبیه ترین بازی به harvest moon (مزرعه دار) پلی استیشن،برای pc چیه؟؟
کلا تو این سبک چه بازی هایی هست؟
ممنون
Last edited by kingmostafa; 30-03-2010 at 11:09.
سلام .
از سری بورن اوت بعد از یارادایز سیتی ، نسخه ی جدیدی که منتشر نشده ؟ رو نسخه ی جدیدی ازش کار میشه ؟ یا نه هنوز ؟!
از سري بازي هاي
اين بازي ها :
- Burnout سال 2001
- Burnout 2: Point of Impact سال 2002
- Burnout 3: Takedown سال 2004
- Burnout Revenge سال 2005
- Burnout Legends سال 2005
- Burnout Dominator سال 2007
- Burnout Paradise سال 2008
- Burnout Paradise: Ultimate Box سال2008
عرضه شده اند
و نسخه ي بعدي بازي
Burnout 6
نام دارد كه هنوز زمان عرضه ي بازي مشخص نيست !
سلام.
بازی Velvet Assassin رو پیشنهاد میکنم . البته قدیمیه ، چند سال پیش ولی اگر بازی نکرده ای خیلی عالیه ( البته کمی فکریه و باید در آرامش کار کنی ) .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)