تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: آیا وجود موجودات فضایی را قبول دارید؟

راي دهنده
1061. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله,قبول دارم

722 68.05%
  • خیر,قبول ندارم

159 14.99%
  • نمیدانم

180 16.97%
صفحه 320 از 358 اولاول ... 220270310316317318319320321322323324330 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,191 به 3,200 از 3579

نام تاپيک: بیگانه ها ( فرازمینی ها ) - UFOs ؛ زیست فرازمینی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

آفرین. واقعاً آفرین. موضوع خیلی جالبیه و مهم تر از اون دیدگاه کاربران و اظهار نظر اونا که منطقی و از روی فکره
    حالا ببین تو فرومای دیگه چه خبره: کدام شخصیت ترول به نفر قبلیت بیشتر شباهت داره؟ اگه پادشاه بودی چه پستی به نفر قبلیت می دادی؟ (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) به نفر بعدیت می خوره چه تیپی باشه؟ ولنتاین به نفر قبلیت چی هدیه می دی؟ ..... و و و و .......
    جمع کن بابا، آخه به تو چه ! مثلاً فهمیدی که به نفر قبلیم چه تیپی می خوره؟ آخه که چی؟!! بعضی فروما شده یه محل فقط و فقط واسه کل کل دختر وپسرا، حالم بد شد!

ولی اینجا از اون خبرا نیییی.
    از این بابت خوشحالم که به مطالب علمی می پردازین. همه مطالبو می خونم و اگه سؤالی داشتم مطرح می کنم

2. 4 کاربر از razi4888 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال بورس کاربر شماره ی یک's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] روی این که این شی شناخته شده یا ناشناخته است دارند بحث میکنند ، جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اصرار بر ناشناخته بودن دارند و جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به شناخته شده بودنش (البته تاجایی که من فهمیدم )
    اما من دوست دارم بدون هیچ تعقلی اجازه بدم جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یه مرحله جلو تر برن ، یعنی قبول کنم که این شناخته شده نیست ولی در مرحله ی بعدی آیا چیزی برای ارائه هست ؟ مشخصات این شی پرنده و اطلاعات علمی راجع بهش دارید ؟
    وقتی یه پدیده ای رخ میده که شخص از ماهیت علمیش خبر نداره ، سریع یه جستجو توی ذهنش میکنه ، میچسبونه به شبیه ترین افسانه ای که در اون مورد وجود داره .
    در ضمن جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شما تاکید بر بشقاب پرنده بودنش دارید ؟
    مدرکتون چیه ؟
    فقط این که سرعتش زیاده ؟
    خب سرعت هر شی پرنده ای رو میشه یه جوری تقویت کرد ، الزاما نباید بشقاب پرنده باشه .
    بعدشم الان من تا اینجای بحثهایی که درباره ی بشقاب پرنده شده ، اصلا خود بشقاب پرنده رو هم دقیقا نشناختم . آیا بشقاب پرنده وسیله ای است گرد یا بیضی که سرعتش زیاده ؟ بشقاب پرنده وسیله ایه که فقط یوفو ها سوار میشن ؟
    و در مرحله ی بعد باید بگم ، باز بدون اجازه میدم که فرضیه ی جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جلوتر بره و قبول میکنم که اصلا این جسم دقیقا بشقاب پرنده اس، خب حالا که بشقاب پرنده اس حتما باید چیزی که داخلش هست یوفو باشه ؟ اگر نه ، پس بحث بی فایده است ، چون با کاملترین اطلاعات هم سر آخر میشه یه پست توی قسمت اختراعات که حتی همچین ارزشی رو هم الان نداره ، اگه هست ، چطور از روی این که بشقاب پرنده اس اثبات میشه که یوفو داخلش هست ؟

4. این کاربر از کاربر شماره ی یک بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن نجوم و اخترشناسی seamack's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Planet EARTH

پيش فرض

[لازم می بینم توضیح کوتاهی بدم : یوفو(UFO) بمعنی شیئ ناشناس در حال پرواز هست و اگر تعریفی برای وجود سکنه داخل اون داشته باشیم , به سکنه اون Alien گفته میشه].
    1 - شما تاکید بر بشقاب پرنده بودنش دارید ؟
    2 - مدرکتون چیه ؟
    3 - فقط این که سرعتش زیاده ؟
    1 = در هیچ کجای این تاپیک چند صد صفحه ای عبارت مسخره " بشقاب(!) پرنده " از قول بنده رو نمیتونید ببینید. جز در کنایه هایی که اغلب نشانه روی اون ها از سوی منکرین حضور هوشمندان برونزمینی در زمین هست.

2 = چیزی که مدتهاست در این تالار تجربه شده , بدون پشتوانه بودن " هرگونه مولفه تحت عنوان مدرک "(چه له و چه علیه حضور Alien ها) هست. چه اینکه, با یک جمله بسیار ساده در مورد اسپم بودن , فیشینگ بودن , تقلبی بودن و خلاصه دروغ بودن اون میشه بسادگی از قبول اون خودداری کرد.

3 = کاری به سرعت اون نداریم. شما کافیه شکل مدور و زوایای تند و تیز در حین تغییر مسیر و نیز ابعاد اون نسبت به محیط اطرافش رو یکجا در نظر بگیرید.
    که اگر در هریک از مواردی که دوست عزیزمون بابک شمردند مورد انطباق قرار بگیره , ایشون و یا رفقای دیگر میتونند گوشزد کنند و ما بپذیریم.

6. این کاربر از seamack بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال بورس کاربر شماره ی یک's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

[لازم می بینم توضیح کوتاهی بدم : یوفو(UFO) بمعنی شیئ ناشناس در حال پرواز هست و اگر تعریفی برای وجود سکنه داخل اون داشته باشیم , به سکنه اون Alien گفته میشه].
    ممنون از راهنمایی موجز و کوتاهتون ،
    1 = در هیچ کجای این تاپیک چند صد صفحه ای عبارت مسخره " بشقاب(!) پرنده " از قول بنده رو نمیتونید ببینید. جز در کنایه هایی که اغلب نشانه روی اون ها از سوی منکرین حضور هوشمندان برونزمینی در زمین هست.
    این یعنی شما اصلا ذات بشقاب پرنده رو مسخره میدونید ؟
    میتونید پس دقیق بگید که گمان شما درباره ی این اشیا ناشناس در حال پرواز چیه ؟
    2= چیزی که مدتهاست در این تالار تجربه شده , بدون پشتوانه بودن " هرگونه مولفه تحت عنوان مدرک "(چه له و چه علیه حضور Alien ها) هست. چه اینکه, با یک جمله بسیار ساده در مورد اسپم بودن , فیشینگ بودن , تقلبی بودن و خلاصه دروغ بودن اون میشه بسادگی از قبول اون خودداری کرد.
    چیزی رد یا قبول نشده ، من فقط میخوام بدونم شما از ارائه ی این مولفه ی تحت عنوان مدرک چه قصدی دارید ، چه چیزی هست که من کاربر نمیدونم و شما با این فیلم ها میخواهید توی انجمن علمی اون رو به من نشون بدید.
    اگه یه فیلم هم درست باشه ، راه سند کردنش وجود داره ، راه بررسی فیلم وجود داره ، اونقدرها هم ساده نیست رد کردنش .
    3
    = کاری به سرعت اون نداریم. شما کافیه شکل مدور و زوایای تند و تیز در حین تغییر مسیر و نیز ابعاد اون نسبت به محیط اطرافش رو یکجا در نظر بگیرید.
    که اگر در هریک از مواردی که دوست عزیزمون بابک شمردند مورد انطباق قرار بگیره , ایشون و یا رفقای دیگر میتونند گوشزد کنند و ما بپذیریم.
    من شکل مدور ، زوایای تند و تیز در حین تغییر مسیر ، ابعاد اون نسبت به محیط اطرافش ، همه و همه رو در نظر گرفتم ، اما به هیچ نتیجه ای نرسیدم ، چون قبلا همچین چیزی ندیدم . پس میتونم هر حدسی راجع بهش بزنم .

-----------------------------------------------------------------------------
    یک سوال
    شما الان دقیقا از موجودیت چی داری دفاع میکنی ؟ الان به نظر شما دقیقا اینا چی هست ؟
    شما از موجودات فرا زمینی دفاع میکنی ، یا فقط قصد دارین بگین یه سری اشیا بالای شهر پرواز میکنند که دقیقا معلوم نیست چی هستن ؟

8. 2 کاربر از کاربر شماره ی یک بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Planet EARTH

پيش فرض

شما اصلا ذات بشقاب پرنده رو مسخره میدونید ؟
    با ذاتش نخیر اما با چنین اسم گذاریی موافق نیستم.

چه چیزی هست که من کاربر نمیدونم و شما با این فیلم ها میخواهید توی انجمن علمی اون رو به من نشون بدید؟
    اینجا تاپیک اشیا پرنده ناشناس هست و فیلم های اخیر مربوط میشن به همین موضوع. چیزی رو هم که شما و خیلی از دوستان دیگر نمی دونید من هم شاید ندونم.

اگه یه فیلم هم درست باشه ، راه سند کردنش وجود داره ، راه بررسی فیلم وجود داره ، اونقدرها هم ساده نیست رد کردنش .
    البته این دو فیلمی که اینجا ارائه شد در این تالار نوعی استثناست(در میان کامنت های بازدید کنندگان شبکه مذکور هم کسانی هستند که دیدن اشیا مذکور رو بصورت زنده بخاطر دارند) ; وگرنه این ها هم به جمع مواردی می پیوستند که مهر تقلب در تصاویر به اون ها خورده.

من شکل مدور ، زوایای تند و تیز در حین تغییر مسیر ، ابعاد اون نسبت به محیط اطرافش ، همه و همه رو در نظر گرفتم ، اما به هیچ نتیجه ای نرسیدم ، چون قبلا همچین چیزی ندیدم . پس میتونم هر حدسی راجع بهش بزنم .
    اشتباه می کنید.
    هر بقول شما حدس رو باید از راه منطق(Rational) آنالیز کنید ; روی سواقط (Fallen)خط بزنید و باقیمانده ها رو تنها میتونید بعنوان نامزد (Put forward) برای پاسخ دادنتون از اون ها یاد کنید.

میتونید پس دقیق بگید که گمان شما درباره ی این اشیا ناشناس در حال پرواز چیه ؟
    یکی از پاسخ ها - که نظر اصلی بنده نیست - میتونه این باشه:
    طول هر سلول گریپ فروت حدودا 3 میلی متر هست. اون رو از بابت اندازه پارالل بگیرید با اندازه یک سلول از بدن انسان. پاراللی که برای یک سلول از یک مثلا ملخ بدست میاد چرا نتونه سلول ارگانیسم یک موجود هوشمند کوچک جثه باشه که - بعنوان مثال - داخل هریک از این اشیا مدور قرار گرفته؟
    Last edited by seamack; 02-02-2013 at 20:08. دليل: توضیح روشنتر.

10. این کاربر از seamack بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن موضوعات علمی Saeed Dz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

سیامک عزیز من نمیخواستم وارد بحثتون بشم فقط از مطالب این چند صفحه متوجه شما مواضع شما دو پهلو هستش و برای همین هم نمیشه تشخیص داد اصلن چه جوابی به شما داده بشه و اصلن چطور باید بحث بشه. لطفن نظر خودتون رو صریح بفرمایین.

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Planet EARTH

پيش فرض

من نمیخواستم وارد بحثتون بشم...مواضع شما دو پهلو هست...نمیشه تشخیص داد اصلن چه جوابی به شما داده بشه و اصلن چطور باید بحث بشه...
    سلام سعید ; هرچه مطلب از طرف بنده می بینید با صراحت کامل و روشن نوشته شده. هر جای اون مجهول هست بطور اخص میتونید اشاره به اون قسمت کنید تا توضیح بیشتر داده بشه.

13. این کاربر از seamack بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

سلام سعید ; هرچه مطلب از طرف بنده می بینید با صراحت کامل و روشن نوشته شده. هر جای اون مجهول هست بطور اخص میتونید اشاره به اون قسمت کنید تا توضیح بیشتر داده بشه.
    برای مثال در مورد موضع شما در رابطه با یوفو ها و ماهیتشون اگر امکانش هست توضیح بدید.

15. این کاربر از Saeed Dz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Planet EARTH

پيش فرض

سوالی که پرسیدید مربوط به پست آخر بنده نمیشه و یک سوال کلی هست.
    مطالبی که در سراسر این تاپیک نوشته ام رو اگر مرور کنید به جواب این سوالتون فورا می رسید.

17. این کاربر از seamack بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

سوالی که پرسیدید مربوط به پست آخر بنده نمیشه و یک سوال کلی هست.
    مطالبی که در سراسر این تاپیک نوشته ام رو اگر مرور کنید به جواب این سوالتون فورا می رسید.
    بله مربوط نمیشه، میخوام جوابتون رو با جوابهاب اخیرتون تطبیق بدم.
    من نظر شما در کل رو میدونم فقط میخوام جواب سوالم رو در یک خط بدید به خاطر اینکه همونطور که قبلن گفتم شما دو پهلو همیشه برخورد کردید در این رابطه.

19. این کاربر از Saeed Dz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •