oracle چرا جواب منو نمیدی.؟؟؟؟؟؟؟
oracle چرا جواب منو نمیدی.؟؟؟؟؟؟؟
چی چی میگی واسه خودت ؟!؟!؟!؟!؟!
بابا من کلا یه کیس دادم و یه کیس جدید گرفتم شد 300 هزار تومن !
خوب شما یه بار دیگه مشکلت رو بگو .
سلام...
من بازي driver 2 كه مال psx هست را با emulator روي pc اجرا كردم ولي گرافيك خيلي بدي داره. تنظيمات گرافيكش همون default هست. چه جوري ميشه گرافيكشو درست كرد؟
دوست عزیز دیگه خودت باید تنظیماتش رو درست کنی .
یکمی باهاش ور بری قلقش میاد دستت .
باور کن چیز توضیح دادنی نیست که بخوام توضیح بدم ولی اگه چنین چیزی بود کمکت میکردم .
منم سیستمم رو 2 هفته هست ارتقا دادم سیستم قبلیمم از سیستم اون اقا خیلی بهتر بود با این حال 500 هزار تومن خرج شد و قیمت سیستم به نوع قطعاتی که ایشون میخوان بخرن بستگی داره اگه بخوا نیه سیستم خوب بخرن حدود 600 تومن خرجشون میشه.
2_تا حالا 10 بار مشکلم رو گفتم و سیستمم رو نوشتم اینم یه بار دیگه.
--------------------------------------------------------------------------------
سلام oracle.
nfs carbon بالا میاد ولی بعد از یه مدت که بازی میکنی ناگهان خود به خود از بازی خارج میشه و مینویسه dont send.
Last edited by pooria roohie; 13-06-2007 at 19:47.
دوست عزیز منم بعضی وقت ها این مشکل رو دارم و هنوز راه حلی واسش پیدا نکردم .
شاید با یه پچ درست بشه ولی من که تمومش کردم رفت . تا اونجایی که یادم بود کلا روی مال من مشکل داشت
شايد بايد دقيق تر مي پرسيدم. NTSC با PAL چه فرقي مي كنه؟ من همه انتخاب هاي هر دو مورد را چك كردم ولي تاثيري نداره. اصلا اين همه رزولوشن داره ولي به نظر من هيچ فرقي نمي كنن....
Vsync هم كه معلوم نيست براي چيه؟ اونو هم توي دو حالت امتحان كردم ولي باز تاثيري نداره....![]()
دوست عزيز مگه ميشه فرقي نكنه ؟
خوب شما از يك شبيه ساز ديگه استفاده كن .
در قسمت كنسول ها يك تاپيكي زده مهدي جان كه تمام شبيه ساز ها به صورت كامل موجود هستش . با خيالت راحت همشون رو تست كن .
سیستم کامپیوترم اینه:
nVidia Geforce fx 5500 256MB
Ram 512MB
cpu AMD athlon 64 bit 3100 1.8 GHz
windows xp sp2
بازی Command & Conquer 3 Tiberium Wars هم روش اجرا میشه گیر هم نداره(بدون هیچ مشکلی) ولی بعد از نیم ساعت کامپیوترم هنگ می کنه و رست میشه.
به نظر شما مشکل از کجاست؟
فکر مشکل باید از cpu باشه ولی پس چرا بازی تا نیم ساعت مشکلی نداره بعی از اون یهکدفعه ای هنگ می کنه؟ ویندوز رو هم جدیدا عوض کردم.
دوست عزیز ممکنه مشکل از ویندوز باشه یا مشکل از سیستمت .
مشکل ویندوز ممکنه برای ورژن DirectX باشه .
چند صفحه ی قبل من یدونه Direct X آخرین آپدیتش رو گذاشتم میتونی دانلود کنی .
مشکل سیستم هم ممکنه سیستمت زیاد داغ کنه و خود به خود Restart بشه .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)