تا اونجا که فهمیدم از اون زمانی حساب می کنند که مدارک کلا ثبت شده باشه
و یه چیز دیگه من مدارک رو بفرستم و یه برگه میاد که میگه تاریخ اعزامتون این تاریخ هستش آیا با اون برگه می تونم برم آموزشگاه راهنمایی و رانندگی ؟ که گواهینامه ماشین بگیرم ؟
تا اونجا که فهمیدم از اون زمانی حساب می کنند که مدارک کلا ثبت شده باشه
و یه چیز دیگه من مدارک رو بفرستم و یه برگه میاد که میگه تاریخ اعزامتون این تاریخ هستش آیا با اون برگه می تونم برم آموزشگاه راهنمایی و رانندگی ؟ که گواهینامه ماشین بگیرم ؟
درست فهمیدین
نه متاسفانه ، یا باید دانش آموز محسوب بشین ( بزرگسالان - حضوری - دبیرستان - پیش ) یا دانشجو
و یا اینکه کارت پایان خدمت داشته باشین ... یعنی اینکه در حین خدمت هم نمیشه گواهینامه گرفت
تا جایی که من میدونم معافیت موقت برای دوره ی کاردانی 6 ترمه
امکان داره یک ترم اضافه بشه؟
سلام
من با برگ اعزام رفتم اموزشگاه رانندگی ثبت نام کردم.ولی فکر کنم تاریخ اعزامو نگاه میکنه.تاریخ اعزام من دی 90 بود.
یکی از دوستای من 17 ماه کسری داره
فقط الان دانش آموزه و تا خرداد 90 فارغ التحصیل نمی شه
می تونه کسری بگیره برای سال بعد ؟
اخرش اینو نفهمیدم با برگه که روش تاریخ اعزام رو نوشته میشه رفت گواهینامه گرفت یا نه ؟
من کلا آموزشگاه رو رفتم و امتحان اصلی افسر مونده 2-3 هم دادم قبول نشد م حالا باز میخوام برم بگیرم این برگه رو ببرم می تونم این افسر رو هم تموم کنم یا نه ؟
سلام اگه مشکل توی راه رفتن داشته باشی یعنی پاهات از زیر زانو قوس داشته باشن و موقع راه رفتن لنگ بزنی میشه معافی گرفت؟
البته فامیلمون دانشجو هست و تک پسر و تک فرزند
راستی فامیلمون قدش حدود 175 هست و خیلی لاغر هم هست فک کنم 50 کیلواین بیچاره از این طریق نمیتونه معافی بگیره؟(بیچاره هنوز ترم سوم میخونه از الان به فکر سربازی هست) اصلا فرمول مشخصی بین قد و لاغر و چاقی هست ؟
![]()
از اموزشگاه بپرسید بهتره.
سلام
من الان معافیت کفالت پدر بالای 59 رو انجام دادم بعد از نظام وظیفه زنگ زدن که معافیت تحصیلیت مشکل داره
الان من مرخصی از دانشگاه گرفتم بعد گفتن فرم مصوب صدور معافیت تحصیلی رو بیارین تا ما معافیت تحصیلی بهت بدیم حالا 2 سوال داشتم
1-الان که مرخصی از دانشگاه گرفتم بهم این فرمو میدن؟
2-فرم مصوب رو از کی باید بگیرم؟
ممنون
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)