تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 32 از 435 اولاول ... 222829303132333435364282132 ... آخرآخر
نمايش نتايج 311 به 320 از 4342

نام تاپيک: Resident Evil 4

داره خودمونی میشه peyman18's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سلام يعني تو اين همه آدم كسي نبوده بازي در حالت حرفه اي يا پروفشنال تموم كرده باشه تا اون تفنگ ليزري رو آزاد كرده باشه؟ اگه كسي هست سيوش رو آپ كنه...

آخر فروم باز H A M E D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام..
    اينجا ديگه به جاي بحث در مورد بازي شده محل بحث در مورد اينكه يويي فلان مي كنه-يوي اينجوريه- بازي اينجوري بوده و... بابا تموم كنين اين بحثا رو يه كم در مورد خود بازي صحبت كنين بيخودي اين صفحات داره زياد ميشه ولي هنوز از 312 تا پست يك دهمش هم مربوط به خود بازي نيست.. بهتره است تاپيك رو عوض كنيم بزاريم Ubi vs SourceNext فكر كنم اين بهتر باشه!!

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    یک جای دنج

پيش فرض

سلام دوستان من ابتدا چند تا راهنمایی راجع به بازی بکنم شاید انهایی که مشکل دارنند بتونند باری کنند
    1=اولین رمز بازی برای در بسته اینه یک بار بالا یک بار چب
    2=رمز ساعت افتابی پشت کلیسا که فقط جایزه میگیرید 3.4.3.3.3.4.4
    3=رمز تنظیم نور ها در کلیسا سبز 3 بار.قرمز 2بار.ابی 1 بار
    4=در قلعه باید جای شمشیر هار عوض کنید
    5=رمز تابلوها 1 یک بار.دو یکبار.3 یکبار.4 یکبار
    برای حل معمای رنگها دکمه ابی یکبار. دکمه سبز دوبار .دکمه قرمز سه بار
    برای کشتن رییس اخر ابتدا شلیک کنید بعد کنار غول دکمه اکشن را بزنید تا خنجر را درون چشمش بکنید و بعد با ارپیچی قرمز که در گوشه ای است بکشیدش
    امیدوارم مفید باشد
    در ضمن این خانم ada در اویل 2 بود که ظاهرا در اخر بازی میمیرد حالا چطور دوباره پیدا شده خدا میداند
    در ضمن شما میتونید سری به سایت زیر بزنید تا از کل سری اویل سر در بیارید سایت خیلی خوبیه
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    اما نکته جالب در اینه که این اشلی که خیلی راحت از پلکان میاد بالا چطور نمیتونه بیاد پایین باید حتما بپره بغل لیون
    این لیون هم ادم خطرناکیه ها
    درضمن من یکی وقتی زامبی ها این اشلی رو میبرنند و اون داد میزنه لیون خیلی حال میکنم
    و اخر این که قیافه این اشلی وقتی داخل صندوق قایمه و لیون سوت میزنه و میاید بیرون دیدنیه
    این کلا بازی مشکل داره داخل کلیسا وقتی من راهب قرمزو دنبال میکردم رفت با مسلسل امد بیرون خیلی خنده داره
    یا راهب ها ارپی چی میزنند
    کلا بازی ان بازی که در سه سری قبل دیدم نبود
    در ضمن نمیدونم اویل یک رو بازی کردید یا نه اما اخیرا یک نسخه بازسازی شده ان با گرافیگ فوق العاده امده بیرون

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

تاریخ انتشا بازی تو اروپا 6 روز عقب افتاد و به 2 مارچ تبدیل شد
    دوستان توی این صفحه ظاهرا" ناشر بازی تو اروپا و امریکا یوبی سافته ولی تو استرالیا کاپ کمه. چرا اینجوریه؟
    لینک صفحه: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    در ضمن اگه تاریخ انتشار بازی تو استرالیا تغییر نکنه بازی تا یه هفته دیگه اونجا منتشر میشه

آخر فروم باز apoosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا یکی جواب من را به طور دقیق بده که آیا این بازی روی cpu 1.7 با کارت گرافیک geforce mx4000 اجرا می شه؟ خیلی دلم می خواد بخرمش تا بازی کنم...

کـاربـر بـاسـابـقـه Oracle_Eldorado's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اون بالا بالا ها

پيش فرض

سلام يعني تو اين همه آدم كسي نبوده بازي در حالت حرفه اي يا پروفشنال تموم كرده باشه تا اون تفنگ ليزري رو آزاد كرده باشه؟ اگه كسي هست سيوش رو آپ كنه...
    یه 2 سه روز صبر کنی دارم تمومش میکنم . آخراشم .
    سلام..
    اينجا ديگه به جاي بحث در مورد بازي شده محل بحث در مورد اينكه يويي فلان مي كنه-يوي اينجوريه- بازي اينجوري بوده و... بابا تموم كنين اين بحثا رو يه كم در مورد خود بازي صحبت كنين بيخودي اين صفحات داره زياد ميشه ولي هنوز از 312 تا پست يك دهمش هم مربوط به خود بازي نيست.. بهتره است تاپيك رو عوض كنيم بزاريم Ubi vs SourceNext فكر كنم اين بهتر باشه!!
    خوب گرافیکش اعصاب خوردکن هستش . از یه طرف هم بدقولی UBI اعصاب همه رو ریخته به هم
    تاریخ انتشا بازی تو اروپا 6 روز عقب افتاد و به 2 مارچ تبدیل شد
    دوستان توی این صفحه ظاهرا" ناشر بازی تو اروپا و امریکا یوبی سافته ولی تو استرالیا کاپ کمه. چرا اینجوریه؟
    لینک صفحه: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ssummary
    در ضمن اگه تاریخ انتشار بازی تو استرالیا تغییر نکنه بازی تا یه هفته دیگه اونجا منتشر میشه
    من نمیدونم اینا دارند با این بازی چیکار میکنند که هی میندازن عقب ؟
    آقا یکی جواب من را به طور دقیق بده که آیا این بازی روی cpu 1.7 با کارت گرافیک geforce mx4000 اجرا می شه؟ خیلی دلم می خواد بخرمش تا بازی کنم...
    آره عزیزم میاد من دارم با همین CPU بازی میکنم . البته بگم با 512 Ram بازی میکنم .

آخر فروم باز Ehsani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت
    Alone In The Rain

پيش فرض

آقا اینکه میگید جوی استیک آنالوگ یعنی چی؟
    من یه دونه از این جوی استیکها که شبیه به دسته پلی استیشن هست و دو تا دسته به یک سیم وصل میشه و به پورت Usb وصل میشه دارم..دسته من آنالوگه؟؟ اگه نیست بگید آنالوگ چه فرقی داره با جوی استیک من!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه byebye's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

واي اگه موس بود چي ميشد
    آقا من با موس بازي كردم تا آخر مثل همه بازيهاي ديگه روي pc كنترلش هم خيلي خوبه .
    دسته هم دارم اما با كيبورد و موس يه چيز ديگست! فقط يه فايل هست حدود 104 kb با اون بازي run ميكني و
    با موس بازي ميكني توپ توپ ///

Banned Maximillion's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

سلام
    من اپدیت کردم ولی سودی نداشت .
    فعلا از این بازی دست میکشم تا تا سیستمم رو از لحاظ سخت افزاری اپدیت کنم.
    خداحافظ

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Kuala Lumpur

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •