دقیقا اینی که میگی همین جوره. موبایلی دارم خدا و... . من دیدم شما همه رو اینجا راهنمایی میکنی اینو گفتم که اگه کسی پرسید ازت با قاطعیت بیشتر بهش بگو n95 هم به پای mp3 player مارک های معتبر ( + چند تا مارک متفرقه) توی ظبط نمیرسه.
دقیقا اینی که میگی همین جوره. موبایلی دارم خدا و... . من دیدم شما همه رو اینجا راهنمایی میکنی اینو گفتم که اگه کسی پرسید ازت با قاطعیت بیشتر بهش بگو n95 هم به پای mp3 player مارک های معتبر ( + چند تا مارک متفرقه) توی ظبط نمیرسه.
مرسی .... حتما ...
من یه mp3 player می خوام که حافظش 80 گیگ باشه و کیفیت صداش عالی باشه و باطریش قوی باشه تا مدت زمان زیادی بشه باهاش آهنگ گوش داد
اگه میشه چند تا مدل با قیمتشون بهم معرفی کنید
مرسی.
مدلهایی که حافظه بالاتر از 30 گیگ تعدادشون خیلی محدوده ... کمتر از 10 مدل ... صرفا یه مدل 80 گیگ داریم ... ipod video که 80 گیگش میشه 320 تومن ... برای آهنگ گوش کردن هم بسیار مناسبه ...
مرسی
![]()
مرسی![]()
![]()
سلام
کسی این مدل APPLE IPOD SHUFFLE MP3 PLAYER رو داره
کیفیت صدا باطری و ...
طراحی فوق العاده ای داره :
مدل خوبیه ... بزرگترین مساله اینه که چطور می خوای بدون صفحه نمایش سر کنی ... نداشتن صفحه نمایش یعنی هیچ کنترلی روی هیچی نداری ... همونطور که از اسمش بر میاد : فقط شافل ...
یه محصول که کیفیت مشابه و وضعیت مناسب تری داره ، zen stone plus هستش که ابعادش همینه ، در عوض صفحه نمایش هم داره .... از creative
![]()
بله درسته من هم به همین موضوع فکر کردم
ولی واقعا خیلی کوچیک وجمع و جوره البته قیمش هم قابل تامله با گارانتی اپل ایران 135000 تومان
راستی این مدلی که گفتید قیمتش در چه حدودیه؟؟
Last edited by khabgard; 17-02-2008 at 21:31.
حدود 75 تومن ... اصلا creative این مدل stone رو برای رقابت با shuffle تولید کرد ... و میشه گفت که موفق شد رقابت رو ببره ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)