دمتون گرم.........
با كدوم يك از گوشيهاي سري n نوكيا ميشه پوزه صداي اين اريكسونها را به خاك ماليد؟مرسي
دمتون گرم.........
با كدوم يك از گوشيهاي سري n نوكيا ميشه پوزه صداي اين اريكسونها را به خاك ماليد؟مرسي
n73 و 3250
سلام.بالاخره این دانشگاه هم تعطیل شد و من وقت می کنم کل مشکلات موبایلم رو بنویسم:
1)وقتی می خوای فایله فلش رو باز کنی این عبارت می آید.unable to open,file corrupted این یعنی چی؟تا اونجایی که من می دونم فایله فلش پسوندش swf است و من همهمین فایلها را می خوام باز کنم.
2)در quickoffice چه امکاناتی داریم.یعنی می تونیم فایلی درست کنیم یا فایلی را ویرایش کنیم.آخه من فقط می تونم باز کنم نه می تونم چیزی به متن مثلا word اضافه کنم نه می تونم کم کنم.
3)برنامه antivirus کار نمی کنه.می گه باید به اینترنت وصل شم.باید چی کار کنم.یه دونه آنتی ویروس خودم روش بریزم یا می تونم همین رو فعال کنم.
4)معنی این عبارت که می گه memory low یا not enough memory چیه و چه موقع می آید.مثلا وقتی می خوام بعضی فایلهای pdf را باز کنم این عبارت می آد:memory low.returning to recent documents list.
5)نمی شه یه کاری کرد که برنامه ای که می خوایم برای یه روز انجام بدیم را بنویسیم و گوشی توی اون روز این متن رو روی desktop بذاره.
6)وقتی این گوشی رو به کامپیوتر وصل می کنم انگار که سیمش اتصالی داره بعضی وقتا که گوشی رو تکون می دم ارتباط قطع و وصل می شه.مال همه اینطوری هست یا فقط مال من.در آخر کار هم باید همینطوری سیم رو بکشیم و ارتباط رو قطع کنیم یا اینکه safe remove داره.
فعلا اینا یادم اومد.ولی کلی دیگه مشکل دارم.اگه می شه راهنماییم کنید.
با عرض سلام من میخواستم ببینم آخرین ورژن آپدیت N 73 کدام است
مورد 6 رو من هم باهاش مشكل دارم
من يه n73 دارم از همه چيزش هم راضي ام ، خيلي گوشي عالييه
ان73 و چندتا سوال:
1. چطوری برنامه نصب می کنن؟
2.چیکار کنم کیفیت عکس و فیلم بهترین حالت رو داشته باشه؟(البته عکسو max یعنی 3mp انتخاب کردم ولی اونقدر که تو سایتهای مختلف از ان73 عکس گزاشته بودن کیفیت نداره؟چی کار کنم؟)
3.یه چند تا برنامه و بازیه خوب معرفی کنید؟
4.فعلآ همینا! آخه تازه خریدم و چیزه زیادی نمیدومنم !
دوستان سلام
يه مشكل عجيب بر خوردم من گوشيمو در حالت آفلاين گذاشتم و وقتي دوباره جنرال ميزارم آنتن نمي ايد
ميگه سيم كارت رجيستر نيست به نظر شما چه مشكلي داره
در ضمن قبلش كار ميكرده و مشكلي هم نداشته
اخرین اپدیت 3.0704 تاریخ 19/1/2007
ببینید وقتی اتصال بین گوشی و کامپیوتر برقرار میشه به هیچ عنوان گوشی رو نباید حرکت بدین چون با کوچکترین حرکتی ارتباط Usb قطع میشه و این قطع و وصل شدن مکرر باعث صدمه زدن به گوشی میشه پس وقتی میخواین گوشی رو با Usb به کامپیوتر وصل کنید سعی کنید گوشی رو روی یه سطح صاف و بدون حرکت قرار بدین ....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)