سلام بر دوستان
من وقتی فیلم باز کنم که با زیر نویس هماهنگ کنم پیغام میده که فیلم معتبری نمیباشد با اینکه فیلم mkv ست!
مگه subtitle workshop فایل های mkv رو ساپورت نمیکنه؟
سلام بر دوستان
من وقتی فیلم باز کنم که با زیر نویس هماهنگ کنم پیغام میده که فیلم معتبری نمیباشد با اینکه فیلم mkv ست!
مگه subtitle workshop فایل های mkv رو ساپورت نمیکنه؟
دوست عزیز شما ورژن کدک های صوتی وتصویری رو باید ارتقا بدی.یعنی آخرین ورژن کذک های صوتی وتصویری رو نصب کنی.
سلام دوستان یه زیر نویس فارسی دارم که هر وقت توی subtitle workshop بازش می کنم خرچنگ قورباغه نشون میده
چکارش کنم؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تمام راه حل هایی که توی پستای قبلی اومده بود رو رفتم ولی جواب نداد. مثلا از طریق save as اقدام می کردم ولی نتیجه ای نگرفتم.
---------- Post added at 12:25 AM ---------- Previous post was at 12:21 AM ----------
دوست عزیز من هم همچین مشکلی رو دارم، لطفا بگین که چکار کردید که این مشکلتون حل شد//از لطفتون ممنون//
دوستان کسی نیست به من جواب بده، کارم گیره از دوستان فعال و اعضای همکار انجمن چی باز هم کسی نیست به من جواب بده//از لطفتون ممنون//
Last edited by serhossien; 30-06-2010 at 08:49.
سلام یونیکد سیستمتون رو باید درست کنید توروخدا سرچ کنید 1000 بار توضیح داده شده یونی کد مشکل داره
بعضی فیلمها رو که باز می کنم ارور می ده و برنامه بسته میشه هم نسخه 2 و هم نسخه 4 بتا ،به نظرتون مشکل از کجاست؟
(کدکهامم تقریبا جدیدن)
اصلا کسی چنین مشکلی داره ؟
سلام .
من توی وین ۷ که فیلم رو لود میکنم تو برنامه ، فیلم نمایش داده نمیشه . یعنی صدا و زیرنویس هم هست ولی تصویر پخش نمیشه . چیکار باید بکنم ؟ توی وین xp درست بود اما توی ۷ این مشکل رو پیدا کردم .
ممنون میشم راهنمایی کنید .
.
سلام عزیز دلم!
شما کدک نصب کردی تو این ویندوز؟
من همین مشکل رو داشتم
کدک جدید نصب کردم درست شد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)