سلام اقايون
بي زحمت نقشه كانكتور باتري كا550 رو بذارين
تشكر
سلام اقايون
بي زحمت نقشه كانكتور باتري كا550 رو بذارين
تشكر
سلام دوستان
گوشی من سونی اریکسون w810 هستش
چند روز بود یهو وقتی مثلا کسی زنگ میزد صفحه اش شروع میکرد خاموش روشن شدن و هنگ میکرد، وقتی باطریش رو خارج میکردم و گوشی رو دوباره روشن میکردم درست میشد، اما الان دیگه کاملا هنگ کرده و به محض اینکه گوشی رو روشن میکنم اصلا روشن نمیشه و شروع میکنه کل صفحه به صورت سفید روشن و خاموش شدن.
مشکل چیه و چطوری میتونم حلش کنم؟
اتفاق خاصی هم این چند روز نیفتاده فقط اینم بگم گاهی قبلا صفحه اش رو که قفل میکردم هنگ میکرد و نمیشد باهش کار کرد اما بعد چند دقیقه خود به خود درست میشد
ممنون اگه راهنمایی بفرماید
پایان
گوشی Z530 از بعد از انتخوابات تا حالا sms نمیده نمیدونیم ماله سیمکارته یا ماله گوشیه اگه میشه یه راحنمایی بکنید
سلام دوست عزیز من گوشی p990i دارم یه بار داشتم theme نصب میکردم یه پیغام داد بعد که خاموشش کردم هر بار روشن میکنم روی لگوی سنی اریکسون گیر میکنه میخوام بدونم میشه کاری کرد بدون از بین رفتن دفتر چه تلفن دوباره درستش کرد یا حتما باید updet بشه ... یه چیز دیکه چون اون وقت که خراب شه شارژش کامل نبود و الانم نمیشه شارژش کرد اگه update کنم وسطش براش مشکلی پیش نمیاد؟ مرسی
دوست عزیز هنگ کردن گوشیت به احتمال زیاد فریمور گوشیت قدیمی بوده
الان هم که خاموش شده صفحه چشمک میزنه بخاطر اینه که فلشش پریده
باید ببری برات فلش کنن بیرون تا گوشیت درست شـــه ...
مسج سنتـــر گوشیت رو یه چکی کن ...
برا آپدیت کردن باید شــارژ به اندازه کافی داشته باشی با باطری خالی نمیشـــه
موفق باشید!![]()
با سلام خدمت همه دوستان
تازگی متوجه شدم موقعی که فیلیپ گوشی رو باز می کنم از قسمت پائین کی بورد صدای وزوز شنیده میشه ... این صدا تا زمانی که چراغهای کیبورد روشنه ادامه داره ... بجز اين هيچ مشکلی تو شارژ و کارکردن نداره ...
البته صداش خيلی ضعيفه ... گوشيم P990i هست ... در ضمن اين صدا موقعی که گوشی تو شارژ نيست هم شنيده ميشه ...
ممنون ميشم راهنمائيم کنيد...
Last edited by Captain_Nemo; 10-10-2009 at 18:18.
سلام
یه p990i دارم ازجمعه تاحالادر دوربینو که باز میکنم هنگ میکنه!باید صبر کنم که ال سی دی خاموش بشه بعدخودش ازدوربین خارج میشه!وقتی میرم توقسمت تماس تصویریم این مشکل پیش میاد به نظرتون با آپدیت حل میشه؟اینترنال فورمت دیسک کردم نشد!
سلام به همه عزیزان که کمک می کنند
من یه k810 دارم وقتی می زنم به شارج بعد از یه مدتی که می رسه به تقریبا 70 درصد یهو یه پیغام می اد میگه اشکال در شارج لطفا شارج کردن را متوقف کنید و هرچی ok می زنی نمیره
در ضمن باتری گوشیمم عوض کردم بازم همون اخطار اومد لطفا هرچه سزیع تر جوابمو بدین
در ضمن یه سوال دیگه هم داشتم می خواستم بدونم SEETOOL2LITE V1.12 کی میاد؟
با تشکر![]()
با سلام به دوستان.
من یه گوشی k770 دارم.تازگی قدرت صداش خیلی کم شده.نمیدونم اشکال نرم افزاریه یا اینکه بلند گوش مشکل داره(که احتمالش خیلی کمه!) چونکه، در ضمن توی بعضی برنامه ها و بازیها صداش اصلا" در نمیاد ، در حالیکه همون موقع موزیک رو پخش میکنه!! لطفا" اگه کسی میتونه کمک کنه. ممنونم
آقایون سلام
من یه S500 دارم قابش شکسته
یعنی اون دور قابش که سفیده و بهش میگن استخوان گوشی
خواستم ببینم جایی مطمئن میشناسین که قاب اصلیش رو داشته باشه کامل ببرم عوض کنم ؟؟؟
و اگر آره قیمتش چنده ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)