نميشه ميلاد جان
ولي ميتوني كابلش رو با لگد قطع كني اون موقع ميپره بيرون و خودت سرور شو :mrgreen: :mrgreen:
عاليه خيلي بدردم خورد
خوبه ولي سطحش پايينه
زياد جالب نيست
درپيت ترين تاپيك P30world همينه
نميشه ميلاد جان
ولي ميتوني كابلش رو با لگد قطع كني اون موقع ميپره بيرون و خودت سرور شو :mrgreen: :mrgreen:
سلام
به اطلاع به رسونم كه ابان تورنومنته تهران شروع ميشه
من نمي دانم اين رمز در كانتر استريك 1.6 و 1.7 كار مي كند يا نه ولي مي دانم در كانتر سورس كار مي كند .نوشته شده توسط miladborhani
KILLSERVER
خوش باشي ...
اين جوري سرور ميميره ولي كيك نميشه تنها راه دونستن rcon_password می باشد
miladborhani, این کار از نظر تئوری غیر ممکن !
تویه بازی کانتر وقتی یه نف سرور میشه بقیه به اون کانکت میشن ! درست ؟
یعنی به واسطه حضوره اونه و همچنین سرور نقش هاست رو برای بقیه ایفا میکنه !
حالا شما چطور میخوای یه هاست که همه توش هستن رو اولا کیک کنی و بندازیش بیرون و بعد هم خودت سرور بشی ؟
اگر به هر ترتیبی بتونی سرور رو کیک کنی ( برای اینکار باید بری تو مایه های هک و حتما باید با شبکه آشنا باشی ، الان مدیر میاد میگه سیمشو میکشیم این که کاری نداره :mrgreen: ) تمام ارتباط ها قطع میشه !
به عبارت دیگه همه دیسکانکت میشن !
وقتی دیسکانکت شدن که نمیتونی دیگه کاری بکنی ، کیتونی ؟
پوريا منظورت
rcon_password
اره :mrgreen: ؟
خو پس من چي گفتم :mrgreen: :mrgreen:
:mrgreen: { ويرايش كردم } :mrgreen:
سلام به همه
يه كد وجود داره كه مي تونه سرور رو از يه IP به يه IP ديگه منطقل كنه اما من بلد نيستم :cry: ولي يه دفه تو گيم نت من سرور بودم و يه نفر رو كيك كردم بعد اون دوباره كانكت شد و سرورو از من به خودش (نمي دونم چه جوري) منطقل كرد و منو (كه سرور بودم) كيك كرد و بعد يه pass گزاشت
من اون موقعه اين شكلي شده بودم :?
بالاخره مي خواستم اينو بگم كه همچين كدي وجود داره
اگه كسي بلده بگه ما هم حال كنيم
دوم اينكه يه كد هست كه اگه سرور بزنه . اگر كسي بخواد تو سيستم خودش اون كد رو بزنه كيك ميشه
مثلا سرور براي كد cmd name xxx اين كد رو فعال مي كنه حالا اگر كسي بخواد اسم سرور رو عوض كنه كيك مي شه :mrgreen:
جالبه نهاگر كسي اين كد رو بلده يه لطفي به ما بكنه
TAN Q :arrow:
دكتر جون سرور تا Not Connected شد ميتوني Create كني و داد بزني من كيرييت كردم بيايد تو :mrgreen: :mrgreen: فكر كنم نتيجه بخش باشه :arrow: :arrow:
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)