اين من نديديم ولي اين مورد شما هم چيزه جالبي.(من تو سايت نوكيا ديدم).
اون هايي كه من گفتم يكيش تو همين مايه ها بود و يكي بود خيلي كوچيك بود كه اون بشتر مدنظرم هست.
تازه من خواستم ببينم تو ايران هست؟ واگر هست چنده؟
اين من نديديم ولي اين مورد شما هم چيزه جالبي.(من تو سايت نوكيا ديدم).
اون هايي كه من گفتم يكيش تو همين مايه ها بود و يكي بود خيلي كوچيك بود كه اون بشتر مدنظرم هست.
تازه من خواستم ببينم تو ايران هست؟ واگر هست چنده؟
man n91 daram mikhastam bedoonam ba wi-fi chi kar mitoonam bekonam ??
سلام
من n80 دارم. lock code گوشیمو فراموش کردم میشه کمکم کنید؟
09123246138
من يه مدل ديدم كه دو تيكه بصورت V شكل بود
ميتوني بري تو سايت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تو قسمت لوازم جانبي ببينيش
![]()
اولا اين كه ايول كه هواي مارو داري.
بعد اين اينكه من دقيقا همين رو مي خواستم.
حالا اگه در مورد صداش و اين كه تو علاءالدين پيدا ميشه و اگر پيدا ميشه چند هسش من رو راهنمايي كني ممنون ميشم.
والا اوناشو ديگه نميدونم
سلام به دوستان گرامی . من قصد خرید N91 رو دارم می خواستم بدونم با کدوم گارانتی بگیرم و این که نسبت به N73 و N80 (البته بقیر از دوربین) چه مزایا و معایبی داره .
کلا N91 .n73 و 3250 پخش قوی دارن مطمین باش صدای خوبی داره اما درباره سرعت و .... چون نداشتم نمیتونم اظهار نظر کنم من میگم شما که میخوای 470 480 پول بابتش بده یه مقدار دیگه بزار روش یه N73 بگیر
من خودم ان 91 دارم اين گوشي بسيار گوشي خوبي است.
در مورد صدا از اسپيكر مطمئن هستم كه از 73 و80 كمتره
ولي در هندزفري هم مطمئن هستم از هر دو شاخ تر است.
در مورد اين گوشي داره يه هارد 4گيگ (كه در موزيك اديشن 8گيگ)است و 30 مگا حافظه داخلي.
اين هارد مخصوص آهنگ و عكس و...واگر زياد روش برنامه و بازي بريزي رو سرعتش تاثير ميزاره(مثل من كه بالاي 50 تا برنامه و بازي روش ريختم).
و سنگيني نسبي هم كه داره براي محافظ هاردش است و بسيار گوشي خوش دست و با كلاسي است(بر خلاف ان 73 كه ظاهره ساده اي داره)
از نظر صفحه نمايش هم مثل 3250 است.(اندازه)
داراي دوربين 2مگا و با زوم 20 برابر و فيلمبرداري خوب ولي اگه زومش تا آخر باشه تصوير تار ميشه.
wireless هم داره كه تو ان 73 نيست و همچنين سيستم بيسيم كه اون هم ان 73 نداره.
USB از نوع b و شما مي تونيد از اين طريق هم گوشي رو شارژ كنيد(علاوه بر درگاهي كه پايين وجود داره )
موزيك پليرش هم وحشتناك و به وسيله دكمه هايي كه روي گوشي هست كار باهاش بسيار راحت است .
داراي 8 شاخه اكولايزر و 64 كانال صوتي و بخش audio settings كه شما مي توانيد بلانس رو تغيير بديد وحالت هاي stereo widening ,loudness رو هم شامل ميشه.و در قسمت اكولايزرش هم گزينه هاي راك و پاپ و ...از قبل برنامه ريزي شده و اينقدر اين قسمت توضيح داره كه من ديگه خسته شدمو.....(فقط اين رو بگم كه اگر همه را نگم ولي اكثر فايل هاي صوتي رو مي خونه و كل همه گوشي ها رو خوابونده)
راديو هم داره و اينفرارد نداره.
اين گوشي فايل هاي flash رو هم ميخونه.
در قسمت گالري هم بر خلاف {ان 73 (مطمئن نيستم) }عكس و ويدئو در دو قسمت تفكيك ميشن.
در بالا گوشي كليد قفل هم داره كه كارو بسيار راحت ميكونه و هندزفري هم بقلش جا مي خوره.
كار با جواستيكش هم بسيار راحت هست ولي به مرور زمان رنگش ميره(بقيه گوشي ها رو نمي دونم.)
بازم هست از خوبي هاي اين گوشي كه ديگه حال ندارم.
فقط اين بگم كه تو دنياي ديجيتال اين حافظه است كه حرف اول رو ميزنه و صداي بلند در اسپيكر(بجز تو كل انداختن){(ولي در هندزفريي به كار مياد)}و دوربين خيلي توپ (ولي نبود دوربين اذيت كننده است) كارايي آن چناني نداره.
اگه سوال داشتي بگو .
بلد باشم ميگم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)