دوست عزیز پیشنهاد من اینه که ابتدا آنتی ویروس رو بگیر و روی موبایلت نصب کن
اگه ویروسی پیدا نکردی مموری رو فرمت کن و همونطور که در تایپک #286 توضیح دادم گوشیت رو درست کن .
موفق باشی.
دوست عزیز پیشنهاد من اینه که ابتدا آنتی ویروس رو بگیر و روی موبایلت نصب کن
اگه ویروسی پیدا نکردی مموری رو فرمت کن و همونطور که در تایپک #286 توضیح دادم گوشیت رو درست کن .
موفق باشی.
اين هم ممكنه.یک مشکل دیگه ای که باعث این اختلال میشه اینه که یک یا چند تا از فایلهای Mp3 که دارید مشکل داشته باشه.
اگر مشکلتون قبلا حل نشده Mp3 ها رو ÷اک کنید و چک کنید.
موفق باشید.
Last edited by Ghasem.M; 22-03-2007 at 15:46.
درسته
يك روش براي ارسال تم اينكه memory دستگاهي رو كه مي خواد تم ها رو انتقال بده در بيارن و درون دستگاهي كه تم هارو مي خواد دريافت كنه بزارن بعد به قسمت themes موبايل دريافت كننده رفته و روي تم مورد نظر دكمه option رو زده و copy to phone memory رو انتخاب كنن![]()
با سلام خدمت شما دوستان عزیز من میخواستم بدونم میتونم اسم اس بفرستم که شماره ام نیفته ممنون میشم اگه سریع جوابمو بدهید ســــــــــال نــــــــــــو بــــــــــــر هــــــــــــمـــــــــــ ــهــــــــــی شـــــمــــــــا مــــــــــبـــــــــــــ ارکــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــ
Last edited by final; 27-03-2007 at 13:16.
سلام
من هم تقریبا مشکل بهنام رو دارم گوشی ام بعد از یکی دو دقیقه کار کردن قفل میکنه و و قتی که مموری رو در میارم دوباره درست میشه مموری رو روی 6630 میذارم اونم قفل میکنه
منتها رو 6630 وقتی در میارم هم درست نمیشه و باید باتری رو در بیارم و دوباره جا بزنم
ضمنا مموری هم فرمت نمیشه میشه با رم ریدر درستش کرد؟
ممنون
اگه اینترنت قطع بشه واسه گوشی مشکلی پیش نمیاد اگه پیش اومد باریست کردن گوشی مشکل حل میشه.
من به جای کابل میتونم از بلوتوس استفاده کنم
سلام دوستان
لطفا چندتا برنامه ی کاربردی و باحال برای گوشی N70 بدید از نظیر :
-دیکشنری انگلیسی به فارسی
-ادیت عکس
-پخش آهنگ و فایل تصویری
و ...
ممنون
سلام دوستان ..
من نرم افزار Psiloc_ArabicFarsiUrdu رو رو گوشيم ( ان 70 ) نصب كردم .... ( نرم افزار فارسي ساز )
مشكل اينه كه : اين نرم افزار رجيستر يا كرك نشده و 10 روزكار ميكنه ...... از دوستان اگه كسي كد رجيستر يا .... داره كه مي تونه كار منو راه بندازه ممنون ميشم بذاره ......
منتظرم ...![]()
اين كد رو حتما بايد بخري چون تو تمام سايت ها فقط نسخه كرك شده است. بعدشم تونستي گوشي n70 رو فارسي كني![]()
دوتا سوال داشتم اول اینکه وقتی به رادیو گوشیم گوش میدم وقتی موخوام ببندمش در بعضی مواقع خیلی زود شارپ باطری خالی میشه طریقه درست وصل کردن هدست رو بگین و دومی اینکه بازی اسنو بورد که روی خود گوشی هست اجرا نمیشه چه کار کنم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)