سلامnimo جان.اين لينک دانلود Look 'n' Stop 2.05 يك فايل 609 كيلو بايتي. برو حال کن.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامnimo جان.اين لينک دانلود Look 'n' Stop 2.05 يك فايل 609 كيلو بايتي. برو حال کن.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
CA eTrust EZ Antivirus 2005 7.0.7.7
دانلود: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کرک: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این یکی که نسخه هاش زیاد قدیمی نیست...نوشته شده توسط soda
من فقط خواستم که جهت اطلاع دوستان این سایتها رو معرفی کنم و مثل بعضی ها تعصبات بی جا نسبت به برنامه ها رو ندارم...
اگر سایتهای جدید تری پیدا کردم حتما معرفی خواهم کرد ولی خود شرکت فایروالها هم برای اینکه حرفی زده باشند میگند که فایروال ما توسط شرکت Firewallleaktest آزمایش شده ...یعنی خودشون اینو قبول دارند ... حالا شما قبول نداری مسئله جداست و شخصیه![]()
شما هم اگر فکر میکنی که این تست ها همه شون اشتباهن خب اشکالی نداره ... اما در عوض با مدرک بیا بگو به این دلیل این فایروال نمیتونه خوب باشه...مثلا من که از خودم حرفی نزدم فقط یکم تحقیقات و Copy&Paste
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست عزیز کاملا درست میگی .دیگه اینکه زون آلارم واقعا عالیه.من هر موقع رو سیستمم نصب میکنم ورپنهای جدید رو واقعا مشکلاتم بر طرف میشه.مخصوصا تازگیا یه سایتی اومده.میاد الکی میگه ما رو سیستمتون فلان فیل جاسوسی یا ویروس رو پیدا کردیم سری به این سایت فلان بزنید مشکلتون حل.در حالی که همه الکیه.
Zonealearm جلو اینا رو راحت میگیره.نظر شخصیه من اینه که با یه برا استفاده کاراییش متوجه میشین.
آقا اين تاپيك داره فايروال ميشه ميخواين به هيرياند بگيم يه تاپيكم برا فايروال بزنه . نظرتون چيه؟
سلام دوستان عزیز
شرمنده که نمیتونم در جمعتون باشم چونکه کمی گرفتارم ولی تا شما ها در اینجا هستید من خوشحالم.
از بوجود اومدن همچین تایپکی هم خوشحالم و امیدوارم که من هم در آینده ای نه چندان دور به جمعتون بپیوندم و در کنار شما ها باشم.
البته از دوستان قدیمی مثل مافیا . نوید کاشانی . مهدی جان و بقیه هم تشکر میکنم که این تایپک رو گرم نگه داشتند.
به امید موفقیت برای همه تون
مهران
بابا خيلي عجيبهنوشته شده توسط Cracki
كسي تو حرفاي من اعتراض يا چيز ديگه مثل بي حرمتي ميبينه
آقاي كركي شما مثل اينكه قاطي كردي ها
من كه چيزي نگفتم شما چته؟
حالت خوب نيستا
به يه روانپزشك مراجعه كني بد نيست
من ميگم سايت يه كم قديميه حرف بدي نزدم كه من نگفتم فلان سايتو قبول دارم فلان رو قبول ندارم
تازه مهدي بست هم كه ميگفت با خود شركتها كه تماس گرفته گفتن فلان سايت رو برين شما بهش خرده گرفتي اما خودتون عرض كردين كه خود فاير والها ميگن فلان سايت و براتون دليل موجه هم ميباشد
بعدشم ميشه يه لطفي بكني و بفرمايي گزينه stealth mode نداره اين فايروال لوك اند استاپ يا
اگه معادلي داره بگي كجاش هست؟
سلام
ببخشید پس اینکه میگن فوق حرفه ی ها از کریو استفاده میکنن چیه ؟
شما مثل اينكه تا اين تاپيكو قفلش نكنين دست بردار نيستين .
هيشكي طاقت از گل نازكتر نداره؟
![]()
سلام به همه دوستان عزيز. من الان فرصت ندارم كه بيشتر بنويسم. فقط خواستم يك نكته كوچك رو بگم اما فردا حتما بيشتر مي نويسم.
اول از همه اينكه جناب كركي عزيز بايد توجه كنند كه لحن صحبت شما خيلي حرفه اي است البته نه از نظر علمي بلكه از نظر غلط اندازي! يعني شما اول مي آي يه چيزي مي پروني به سودا و مي گي كه شما بد صحبت مي كني و قبل از اينكه اصلا سودا چيزي بگه شما ايشون رو در بين بقيه خراب مي كني. در حالي كه همه مي دونن كه اگه يك نفر باشه كه در اين انجمن از همه بيشتر بدونه در مورد مسائل مختلف كامپيوتر همين سودا است. شما خودت در تاپيك هاي ديگه به كسي كمكي كرده اي؟ فقط دنبال اين هستي كه بيايي و بحث هاي تند راه بيندازي و بعد هم بگي من جواب نمي دم. البته وقتي مي گي جواب نمي دم كه حرفي براي گفتن و جوابي براي سؤالات منتقدين نداري!
اما همين سودا در تاپيك هاي ديگه به سؤالهايي جواب داده كه يا هيچكس جوابي نداده يا هر كسي يك چيزي از خودش گفته اما مشكل طرف حل نشده. من خودم چند جا ديدم كه دوستان گفتند فقط سودا مي تونه مشكل ما رو حل بكنه.
بعد هم شما هر چي دلت مي خواد مي گي و بعد هم توقع داري سودا يا ديگران چيزي نگويند.
جالب اينجاست كه تعصب رو شما داري نه ما! ما كه بارها گفتيم اگه در مورد مثلا آنتي ويروس دليل محكمي ببينيم كه مثلا فلان آنتي ويروس بهتره سريعا به سمت اون خواهيم رفت. همونطور كه مثلا از كاسپرسكي به nod32 روي آورديم. اما شما از وقتي با ما مشكل پيدا كردي كه ما گفتيم nod32 خوبه. انگار كه كارمند كاسپرسكي هستي و حقوق بگير اونجا. من خودم تا وقتي كه از كاسپرسكي حمايت مي كردم كوچكترين مشكلي با من نداشتي و هميشه حمايت مي كردي اما تا نظرم برگشت ، من شدم بد و شما شدي منجي سيستم هاي دوستان!!!
واقعا براي شما متاسفم كه اينقدر شهامت نداري كه مستقيم اسم بياري و در پستهات دائما با گوشه و كنايه صحبت مي كني. جالب اينجاست كه وقتي من مي گفتم خود شركت ها و سازنده هاي آنتي ويروس مي گويند به سايت virusbtn مراجعه كنيد شما مي گفتي بيخود مي گن و اصلا اينطور نيست اما در مورد فايروال خودت مي گي همه شركت ها مي گن به فلان سايت مراجعه كنيد!!! واقعا كه جالبه.
در ضمن سودا اگه در مورد فايروال حرفي مي زنه خودش يك كركر هست و دوستان هكر زيادي هم داره و كاملا از هك سر در مي آره و مسايلي از فايروال مي دونه كه باعث مي شه روي يك فايروال نظر مثبت بده. اما شما خودت حتي از كوچكترين سؤال ايشون عاجز بودي و چون جوابي براي ارائه نداشتي گفتي من جواب ايشون رو نميدم. شما اگه واقعا نمي خواستي با ايشون بحث كني بايد از اول اين كار رو مي كردي نه اينكه وقتي در جواب دادن عاجز شدي اين حرف رو بزني. من ديگه بيشتر از اين فرصت ندارم براي الان. اما حتما بعدا بيشتر صحبت خواهم كرد.
در آخر يك نكته رو بگم كه وقتي من يا شما يا سودا يا ديگر دوستان روي يك آنتي ويروس يا فايروال نظر مي دهيم و تعريف مي كنيم خيلي از دوستان كه كمتر آشنايي دارند به اين مسايل به ما اعتماد كرده و از اون استفاده خواهند كرد. پس بهتره چيزي رو معرفي كنيم كه اطلاعات كافي در موردش داشته باشيم و خيالمون راحت باشه كه براي دوستان مشكلي پيش نخواهد آمد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)