تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 32 از 168 اولاول ... 222829303132333435364282132 ... آخرآخر
نمايش نتايج 311 به 320 از 1672

نام تاپيک: « معرفي و بحث آنتي ويروسها »

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلامnimo جان.اين لينک دانلود Look 'n' Stop 2.05 يك فايل 609 كيلو بايتي. برو حال کن.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

حـــــرفـه ای Cracki's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    ســـــوئد

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط soda
    تازه كركي جان عزيز كه تو پست قبليت حسابي جوش آوردي در حالي كه من دو تا سوال معمولي پرسيدم
    اين سايت ها كه معرفي كردي خيلي نسخه هاي قديمي فايروالها رو تست ميكنن مثلا kerio نسخه دو كه خيلي قديمي هستش اگه سايتهاي آپديت تري داري لطفا معرفي كن
    این یکی که نسخه هاش زیاد قدیمی نیست...
    من فقط خواستم که جهت اطلاع دوستان این سایتها رو معرفی کنم و مثل بعضی ها تعصبات بی جا نسبت به برنامه ها رو ندارم...
    اگر سایتهای جدید تری پیدا کردم حتما معرفی خواهم کرد ولی خود شرکت فایروالها هم برای اینکه حرفی زده باشند میگند که فایروال ما توسط شرکت Firewallleaktest آزمایش شده ...یعنی خودشون اینو قبول دارند ... حالا شما قبول نداری مسئله جداست و شخصیه

شما هم اگر فکر میکنی که این تست ها همه شون اشتباهن خب اشکالی نداره ... اما در عوض با مدرک بیا بگو به این دلیل این فایروال نمیتونه خوب باشه...مثلا من که از خودم حرفی نزدم فقط یکم تحقیقات و Copy&Paste

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

کاربر فعال انجمن موسیقی و فوتبال داخلی Gilopa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

دوست عزیز کاملا درست میگی .دیگه اینکه زون آلارم واقعا عالیه.من هر موقع رو سیستمم نصب میکنم ورپنهای جدید رو واقعا مشکلاتم بر طرف میشه.مخصوصا تازگیا یه سایتی اومده.میاد الکی میگه ما رو سیستمتون فلان فیل جاسوسی یا ویروس رو پیدا کردیم سری به این سایت فلان بزنید مشکلتون حل.در حالی که همه الکیه.
    Zonealearm جلو اینا رو راحت میگیره.نظر شخصیه من اینه که با یه برا استفاده کاراییش متوجه میشین.

آخر فروم باز Ali_k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    اصـــــــــفــــــهــــــان

پيش فرض

آقا اين تاپيك داره فايروال ميشه ميخواين به هيرياند بگيم يه تاپيكم برا فايروال بزنه . نظرتون چيه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه M.e.h.r.a.n_Swe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2004
    محل سكونت
    Sweden

پيش فرض

سلام دوستان عزیز
    شرمنده که نمیتونم در جمعتون باشم چونکه کمی گرفتارم ولی تا شما ها در اینجا هستید من خوشحالم.

از بوجود اومدن همچین تایپکی هم خوشحالم و امیدوارم که من هم در آینده ای نه چندان دور به جمعتون بپیوندم و در کنار شما ها باشم.

البته از دوستان قدیمی مثل مافیا . نوید کاشانی . مهدی جان و بقیه هم تشکر میکنم که این تایپک رو گرم نگه داشتند.

به امید موفقیت برای همه تون
    مهران

حـــــرفـه ای Soda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    EB FE

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط Cracki
    نقل قول نوشته شده توسط soda
    تازه كركي جان عزيز كه تو پست قبليت حسابي جوش آوردي در حالي كه من دو تا سوال معمولي پرسيدم
    اين سايت ها كه معرفي كردي خيلي نسخه هاي قديمي فايروالها رو تست ميكنن مثلا kerio نسخه دو كه خيلي قديمي هستش اگه سايتهاي آپديت تري داري لطفا معرفي كن
    این یکی که نسخه هاش زیاد قدیمی نیست...
    من فقط خواستم که جهت اطلاع دوستان این سایتها رو معرفی کنم و مثل بعضی ها تعصبات بی جا نسبت به برنامه ها رو ندارم...
    اگر سایتهای جدید تری پیدا کردم حتما معرفی خواهم کرد ولی خود شرکت فایروالها هم برای اینکه حرفی زده باشند میگند که فایروال ما توسط شرکت Firewallleaktest آزمایش شده ...یعنی خودشون اینو قبول دارند ... حالا شما قبول نداری مسئله جداست و شخصیه

شما هم اگر فکر میکنی که این تست ها همه شون اشتباهن خب اشکالی نداره ... اما در عوض با مدرک بیا بگو به این دلیل این فایروال نمیتونه خوب باشه...مثلا من که از خودم حرفی نزدم فقط یکم تحقیقات و Copy&Paste

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    بابا خيلي عجيبه
    كسي تو حرفاي من اعتراض يا چيز ديگه مثل بي حرمتي ميبينه
    آقاي كركي شما مثل اينكه قاطي كردي ها
    من كه چيزي نگفتم شما چته؟
    حالت خوب نيستا
    به يه روانپزشك مراجعه كني بد نيست
    من ميگم سايت يه كم قديميه حرف بدي نزدم كه من نگفتم فلان سايتو قبول دارم فلان رو قبول ندارم
    تازه مهدي بست هم كه ميگفت با خود شركتها كه تماس گرفته گفتن فلان سايت رو برين شما بهش خرده گرفتي اما خودتون عرض كردين كه خود فاير والها ميگن فلان سايت و براتون دليل موجه هم ميباشد
    بعدشم ميشه يه لطفي بكني و بفرمايي گزينه stealth mode نداره اين فايروال لوك اند استاپ يا
    اگه معادلي داره بگي كجاش هست؟

پروفشنال syamak790's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005

پيش فرض

سلام
    ببخشید پس اینکه میگن فوق حرفه ی ها از کریو استفاده میکنن چیه ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه sayedreza's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ساحلی در عمق دریا

پيش فرض

شما مثل اينكه تا اين تاپيكو قفلش نكنين دست بردار نيستين .
    هيشكي طاقت از گل نازكتر نداره؟

حـــــرفـه ای Mehdi_Best's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام به همه دوستان عزيز. من الان فرصت ندارم كه بيشتر بنويسم. فقط خواستم يك نكته كوچك رو بگم اما فردا حتما بيشتر مي نويسم.
    اول از همه اينكه جناب كركي عزيز بايد توجه كنند كه لحن صحبت شما خيلي حرفه اي است البته نه از نظر علمي بلكه از نظر غلط اندازي! يعني شما اول مي آي يه چيزي مي پروني به سودا و مي گي كه شما بد صحبت مي كني و قبل از اينكه اصلا سودا چيزي بگه شما ايشون رو در بين بقيه خراب مي كني. در حالي كه همه مي دونن كه اگه يك نفر باشه كه در اين انجمن از همه بيشتر بدونه در مورد مسائل مختلف كامپيوتر همين سودا است. شما خودت در تاپيك هاي ديگه به كسي كمكي كرده اي؟ فقط دنبال اين هستي كه بيايي و بحث هاي تند راه بيندازي و بعد هم بگي من جواب نمي دم. البته وقتي مي گي جواب نمي دم كه حرفي براي گفتن و جوابي براي سؤالات منتقدين نداري!
    اما همين سودا در تاپيك هاي ديگه به سؤالهايي جواب داده كه يا هيچكس جوابي نداده يا هر كسي يك چيزي از خودش گفته اما مشكل طرف حل نشده. من خودم چند جا ديدم كه دوستان گفتند فقط سودا مي تونه مشكل ما رو حل بكنه.
    بعد هم شما هر چي دلت مي خواد مي گي و بعد هم توقع داري سودا يا ديگران چيزي نگويند.
    جالب اينجاست كه تعصب رو شما داري نه ما! ما كه بارها گفتيم اگه در مورد مثلا آنتي ويروس دليل محكمي ببينيم كه مثلا فلان آنتي ويروس بهتره سريعا به سمت اون خواهيم رفت. همونطور كه مثلا از كاسپرسكي به nod32 روي آورديم. اما شما از وقتي با ما مشكل پيدا كردي كه ما گفتيم nod32 خوبه. انگار كه كارمند كاسپرسكي هستي و حقوق بگير اونجا. من خودم تا وقتي كه از كاسپرسكي حمايت مي كردم كوچكترين مشكلي با من نداشتي و هميشه حمايت مي كردي اما تا نظرم برگشت ، من شدم بد و شما شدي منجي سيستم هاي دوستان!!!
    واقعا براي شما متاسفم كه اينقدر شهامت نداري كه مستقيم اسم بياري و در پستهات دائما با گوشه و كنايه صحبت مي كني. جالب اينجاست كه وقتي من مي گفتم خود شركت ها و سازنده هاي آنتي ويروس مي گويند به سايت virusbtn مراجعه كنيد شما مي گفتي بيخود مي گن و اصلا اينطور نيست اما در مورد فايروال خودت مي گي همه شركت ها مي گن به فلان سايت مراجعه كنيد!!! واقعا كه جالبه.
    در ضمن سودا اگه در مورد فايروال حرفي مي زنه خودش يك كركر هست و دوستان هكر زيادي هم داره و كاملا از هك سر در مي آره و مسايلي از فايروال مي دونه كه باعث مي شه روي يك فايروال نظر مثبت بده. اما شما خودت حتي از كوچكترين سؤال ايشون عاجز بودي و چون جوابي براي ارائه نداشتي گفتي من جواب ايشون رو نميدم. شما اگه واقعا نمي خواستي با ايشون بحث كني بايد از اول اين كار رو مي كردي نه اينكه وقتي در جواب دادن عاجز شدي اين حرف رو بزني. من ديگه بيشتر از اين فرصت ندارم براي الان. اما حتما بعدا بيشتر صحبت خواهم كرد.
    در آخر يك نكته رو بگم كه وقتي من يا شما يا سودا يا ديگر دوستان روي يك آنتي ويروس يا فايروال نظر مي دهيم و تعريف مي كنيم خيلي از دوستان كه كمتر آشنايي دارند به اين مسايل به ما اعتماد كرده و از اون استفاده خواهند كرد. پس بهتره چيزي رو معرفي كنيم كه اطلاعات كافي در موردش داشته باشيم و خيالمون راحت باشه كه براي دوستان مشكلي پيش نخواهد آمد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •