تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 32 از 376 اولاول ... 222829303132333435364282132 ... آخرآخر
نمايش نتايج 311 به 320 از 3756

نام تاپيک: Torrent ::: تاپیک مرجع در مورد تورنت (عکس ها به صورت لینک باشه)

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

الان این سایت درست شده : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برو ثبت نام کن و یوزر پسورد بگیر بعد برنامه ی مخصوصش رو دانلود و نصب کن هنگام نصب توضیحات رو بخونی متوجه میشی
    بعد از نصب هم همون طور که تو پست قبلی گفتم برنامه تورنتت رو تنظیم کن تا از socks استفاده کنه
    به احتمال 90% مشکلت حل میشه البته اگه برنامه ی your freedom رو درست نصب کنی و بتونه به سرورش کانکت بشه
    این برنامه طبق توضیحاتش برای حل مشکلاتی شبه مشکلات شما ساخته شده
    موفق باشی

با سلام خدمت آقا پيمان عزيز
    از راهنمائيهات ممنون من ديگه مطمعن هستم كه ايراد كار من همون پورت فوروارد هستش و هنگاميكه از داخل تورنت ctrl+G را مي زنم و تست پورت را ميزنم پيغام زير را به من ميده كه صحت حرفهاي شما را ثابت ميكنه ولي متاسفانه با همان اشتراك اينترنتي كه شركت داره من نمي توانم به آدرس
    [FONT='Tahoma','sans-serif'] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برم چون ----- شده و نمي دانم چيكار كنم و از ----- شكن هم استفاده ميكنم پيغام ميده كه صفحه html را نمي تونم باز كنم . پيمان عزيز آيا به نظر شما هيچ راه ديگه اي نيست و آيا پارس آن لاين همه پورت هاي تور نت را بسته و هيچ كاري نميشه كرد . من از همه راهنماييهات ممنونم .[/FONT]
    [FONT='Tahoma','sans-serif']ومنتظر راهنمايي شما هستم .[/FONT]
    [FONT='Tahoma','sans-serif']مر30[/FONT]

Welcome to the µTorrent Port Checker.
    A test will be performed on your computer to check if the specified port is opened.

Checking port 28752 on 91.98.19.213...

Error! Port 28752 does not appear to be open.

Please see
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] for more information about how to map a port.

Please make absolutely sure that PeerGuardian2 or Protowall is allowing utorrent.com (72.20.34.145) in either of those programs. Those of you using ipfilter.dat should make sure the list does not include the website's IP. After making sure of this, re-run this test by refreshing the page (F5).

آخر فروم باز j0l6's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    torrents

پيش فرض

FLATRON-XP جان من هر جا پرسیدم جواب دادن باید port fordward کنی و همون ادرسس رو دادن شما شما اگه روتر داشته باشین میرین اون سایت و مدل روترت رو انتخاب میکنین و باقی مراحل بر اساس نوع مدل متفاوت هست ولی خیلی ساده و به صورت تصویری توضیح داده شده و می تونی متوجه شی ولی حتما باید روتر داشته باشی و مدلش رو بدونی

سرعت دانلود فوق العاده پايينه در صورتي كه من از adsl 256 استفاده مي كنم مثلا براي دانلود يك فيلم حدود 15 روز طول مي كشه من بايد چه كار كنم لطفا به من ميل بزنيد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فداي خوبيات
    afaz جان یه نیگا به تایپیک بنداز جوابت رو پیدا میکنی

اگه نباشه جاش خالی می مونه NAZISM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    Irän-Deütschland

پيش فرض

سرعت دانلود فوق العاده پايينه در صورتي كه من از adsl 256 استفاده مي كنم مثلا براي دانلود يك فيلم حدود 15 روز طول مي كشه من بايد چه كار كنم لطفا به من ميل بزنيد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فداي خوبيات
    دوست عزيز اين مورد خوب طبيعي است البته اگر احساس ميكنيد واقعا سرعت اينترنت شما پايين است
    حتما با بخش پشتيباني آن شركتي كه سرويس ميگيريد تماس بگيريد و مشكلتان را بازگو كنيد

تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    torrents

پيش فرض

دوست عزيز اين مورد خوب طبيعي است البته اگر احساس ميكنيد واقعا سرعت اينترنت شما پايين است
    حتما با بخش پشتيباني آن شركتي كه سرويس ميگيريد تماس بگيريد و مشكلتان را بازگو كنيد
    زیاد هم طبیعی نیست من با انترنت 256 در ساعت 100 مگ دانلود میکنم یه فیلم اگه 700 مگ باشه حد اکثر 8 یا 9 ساعت با تورنت طول میکشه تا دانلود بشه نه 15 روز!!!!
    همون طور که گفتم باید این تایپیک رو بخونه و با تورنت اشنا باشه سرعت در تورنت به خیلی چیزا بستگی داره

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام
    دوستان این تاپیک خیلی بهم ریخته شد کاشکی یکی از دوستان یک برنامه رو مرجع قرار بده و تمام تنظیمات برنامه و اینترنت و غیره رو بصورت یه فایل آموزشی در بیاره
    من الان از 3 برنامه استفاده میکنم یکی آزورو بیت، ترنادو ،وبیت زیپ اما وقتی میخوام یک فیلم رو دانلود کنم مثلا نوربیت ادی مورفی با سیدر 250 وپییر 154 برنامه با دانلود 1 الی 3 دانلود داره و با 5 الی 7 آپلود داره و در بسیاری از موارد اصلا دانلود متوقف میشه و تایم برنامه 185 ساعت و این حدود رو نشان میده من از ای دی اس ال 128 استفاده مینک لطفا بفرمایید از چه برنامه بهتره استفاده کنم و تنضیمات آن برنامه چی هست و اگر من دارم از Adsl استفاده مینک آیا باید تنظیمات خاصی رو انجام بدم و به چه شکل
    من فکر میکنم اگر یه کی از شما عزیزان که وارد هستید تمام این سوالات رو جواب بدهید مشکل همه بچه ها رو حل کردید ممنون

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

[quote=j0l6;1085457]FLATRON-XP جان من هر جا پرسیدم جواب دادن باید port fordward کنی و همون ادرسس رو دادن شما شما اگه روتر داشته باشین میرین اون سایت و مدل روترت رو انتخاب میکنین و باقی مراحل بر اساس نوع مدل متفاوت هست ولی خیلی ساده و به صورت تصویری توضیح داده شده و می تونی متوجه شی ولی حتما باید روتر داشته باشی و مدلش رو بدونی

با سلام
    پیمان جان من از کجا میتونم بفهمم که سر مسیر اینترنت من روتر هست و کلا منظورت از اینکه روتر داشته باشی چیست یعنی خود کامپیوتر من باید روتر داشته باشه و یا در شبکه لن داخلی و یا در خارج از شبکه داخلی در isp : و میشه یه مقدار بیشتر توضیح بدی - آیادر روش دومتون روتر واجب هستش و روش اولتون روتر نمی خواد ؟ . یعنی من اگه روتر داشته باشم میتونم پورت فوروارد کنم ؟
    قیمت یه روتر معمولی چنده ؟
    مرسی از راهنماییتان .؟
    حمید-

در آغاز فعالیت digitalboy60's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

آقا سلام.می خواستم بدونم سایتی هست که فیلمهای بدنسازی با فرمت تورنت داشته باشه ؟ اگه کسی داره زحمت بکشه وبزاره تو سایت.
    ممنونم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

[quote=j0l6;1085457]FLATRON-XP جان من هر جا پرسیدم جواب دادن باید port fordward کنی و همون ادرسس رو دادن شما شما اگه روتر داشته باشین میرین اون سایت و مدل روترت رو انتخاب میکنین و باقی مراحل بر اساس نوع مدل متفاوت هست ولی خیلی ساده و به صورت تصویری توضیح داده شده و می تونی متوجه شی ولی حتما باید روتر داشته باشی و مدلش رو بدونی

با سلام
    پیمان جان من از کجا میتونم بفهمم که سر مسیر اینترنت من روتر هست و کلا منظورت از اینکه روتر داشته باشی چیست یعنی خود کامپیوتر من باید روتر داشته باشه و یا در شبکه لن داخلی و یا در خارج از شبکه داخلی در isp : و میشه یه مقدار بیشتر توضیح بدی - آیادر روش دومتون روتر واجب هستش و روش اولتون روتر نمی خواد ؟ . یعنی من اگه روتر داشته باشم میتونم پورت فوروارد کنم ؟
    مرسی از راهنماییتان .؟
    حمید-
    راستی کسی برنامه ای خاص برای پورت فورواردینگ نداره :
    یکی کمک کنه
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    torrents

پيش فرض

مرسی از راهنماییتان .؟
    حمید جان اینکه روتر دارین یا نه رو باید از مدیر شبکه یا کسی که شبکه رو برای شما راه انداخته بپرسین اطلاعات لازم رو به شما میده (تازگی ها اکثر مودم ها به صورت روتر هم عمل میکنن ) فک نکنم به isp ربطی داشته باشه مشکل شما اینه که به کمپوتر سرور متصل هستین و کامپوتر سرور به انترنت وصل میشه یعنی انترنت شما به صورت شبکه و غیر مستقیم هست حالا شما باید از کسایی که تو کار شبکه وارد هستن بپرسین چطور می تونین یه ارتباط مستقیم با اینترنت داشته باشین متاسفانه من تا حالا با شبکه های کامپیوتری سروکار نداشتم و اطلاع زیادی ندارم تنها چیزی که برای رفع این مشکل دیده بودم اون نرم افزار و استفاده از port forward بود که البته بازم چون تا حالا تو کار شبکه نبودم هیچ کدوم از اونها رو امتحان نکردم , پیشنهاد میکنم بری به قسمت اینترنت و شبکه در همین انجمن یا مشکلت رو با کسی که شبکه رو برای شما راه اندازی کرده مطرح کنی شاید راهی باشه که بتونی کامپیوتر سرور رو دور بزنی و مستقیم به اینترنت وصل بشی
    ولی بازم پیشنهاد میکنم اون نرم افزار your freedom که لینکش رو گذاشتم رو دانلود کنی و یه تست بزنی شاید مشکلت حل بشه از نرم افزاری gpass واسه ورود به سایتش استفاده کن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام
    دوستان این تاپیک خیلی بهم ریخته شد کاشکی یکی از دوستان یک برنامه رو مرجع قرار بده و تمام تنظیمات برنامه و اینترنت و غیره رو بصورت یه فایل آموزشی در بیاره
    من الان از 3 برنامه استفاده میکنم یکی آزورو بیت، ترنادو ،وبیت زیپ اما وقتی میخوام یک فیلم رو دانلود کنم مثلا نوربیت ادی مورفی با سیدر 250 وپییر 154 برنامه با دانلود 1 الی 3 دانلود داره و با 5 الی 7 آپلود داره و در بسیاری از موارد اصلا دانلود متوقف میشه و تایم برنامه 185 ساعت و این حدود رو نشان میده من از ای دی اس ال 128 استفاده مینک لطفا بفرمایید از چه برنامه بهتره استفاده کنم و تنضیمات آن برنامه چی هست و اگر من دارم از Adsl استفاده مینک آیا باید تنظیمات خاصی رو انجام بدم و به چه شکل
    من فکر میکنم اگر یه کی از شما عزیزان که وارد هستید تمام این سوالات رو جواب بدهید مشکل همه بچه ها رو حل کردید ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •