تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 32 از 307 اولاول ... 222829303132333435364282132 ... آخرآخر
نمايش نتايج 311 به 320 از 3062

نام تاپيک: شروع کار با لینوکس

اگه نباشه جاش خالی می مونه GnuHDL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

خب حالا مشکل دو تا شد.
    اول اینکه فرق بین این KDE و Gnome چیه؟ و آیا فقط همین دوتاست یا بازهم داریم؟
    دوم اینکه چرا اول کوبونتو؟
    سوم اینکه فرق این کوبونتو با اوبونتو چیه؟
    چهارم اینکه من اگه از یک توزیعی استفاده کنم بعدا میتونم این توزیع رو تغییر بدم مثل وقتی که ویندوز رو ارتقا میدیم یا اینکه باید فرمت کنم و دوباره توزیع جدید بریزم. منظورم ورژن جدید نیست ها. مثلا اگه بخوام اول از پارسیکس استفاده کنم و بعد 6 ماه بگم خوشم نیومد میخوام کوبونتو بریزم!
    دوستان راهنمائيتون کردن.....ولی در حال حاضر بهتره یکی از توزیع ها رو انتخاب کنی Gnome,KDE,Enligntenmenet,XFCE,AfterStep,.... مهم نیست فعلا بعدا که راهتو پیدا کردی هر کدومو خواستی در کنارمیزکار فعلیت نصب میکنی احتاجی هم به عوض کردن توزیع پیدا نمیکنی فقط شروع کن.........

داره خودمونی میشه a.koochmeshgi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

1- قبلا در موردش بحث شده :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    2- برای اینکه پارسیکس قابلیت شناسایی توزیع های دیگر رو داره و بهتره که بعد از کوبونتو نصب بشه تا هر دو توزیع رو در منوی گراب داشته باشید!

3- کوبونتو از دسکتاپ kde استفاده می کنه و اوبونتو از دسکتاپ gnome

۴- بله میتونید !
    دوستان راهنمائيتون کردن.....ولی در حال حاضر بهتره یکی از توزیع ها رو انتخاب کنی Gnome,KDE,Enligntenmenet,XFCE,AfterStep,.... مهم نیست فعلا بعدا که راهتو پیدا کردی هر کدومو خواستی در کنارمیزکار فعلیت نصب میکنی احتاجی هم به عوض کردن توزیع پیدا نمیکنی فقط شروع کن.........
    از هردو شما ممنونم. بله بزودی شروع میکنم.

آخر فروم باز m2stech's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    rêves

پيش فرض

برای اینکه هر دو دسکتاپ KDE و Gnome رو تجربه کنی از دو توزیع Kubuntu و Parsix استفاده کن ! اول کوبونتو رو نصب کن و بعد پارسیکس ...
    من قبلا suse و ubuntu را یکی برام نصب کرده بود ولی برای کوچکترین کاری که میخواستم بکنم مجبور بودم که برم توی محیط متنی و یه سری دستورات عجیب غریب را تایپ کنم برای همین دنبال یه چیزی میگردم که بیشتر کارها را خودش اوتوماتیک انجام بده یا حداقل سادش کرده باشه ...برامم مهم نیست که پولی باشه چون بالاخره یه جوری دانلودش میکنم ....حالا پیشنهاد اساتید چیه ؟ از کدوم پنگؤن استفاده کنم !!؟

حـــــرفـه ای sudotux's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    OpenSource

پيش فرض

من قبلا suse و ubuntu را یکی برام نصب کرده بود ولی برای کوچکترین کاری که میخواستم بکنم مجبور بودم که برم توی محیط متنی و یه سری دستورات عجیب غریب را تایپ کنم برای همین دنبال یه چیزی میگردم که بیشتر کارها را خودش اوتوماتیک انجام بده یا حداقل سادش کرده باشه ...برامم مهم نیست که پولی باشه چون بالاخره یه جوری دانلودش میکنم ....حالا پیشنهاد اساتید چیه ؟ از کدوم پنگؤن استفاده کنم !!؟
    از پارسیکس استفاده کنید :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

حـــــرفـه ای taia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    چو ایران نباشد تن من مباد

پيش فرض

دوست من تعجب می کنم! شما مگه کی ubuntu رو نصب کردید؟ حدود دو سالی هست که شما حتی اگر یک دستور ساده رو هم بلد نباشید می تونید در محیط گرافیکی کار رو با چند کلید جلو ببرید! در نسخه آخر هم که عملا شما فقط با موس کار می کنید!!
    فکر می کنم الان کلا لینوکس دیگه یک محیط متنی ساده نباشه! مگه اینکه شما نسخه ی سرور این دو توزیع رو نصب کرده باشید! ولی دسکتاپ ها بسیار ساده هستند.

اگه نباشه جاش خالی می مونه GnuHDL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

درسته الان یه کاربر به خصوص تازه کار نیازی که شل نداره........
    ولی بالا بریم پائين بیام حرف اول و آخر رو شل میزنه و این نقطه قوت سیستمهای خانواده یونیکسه............
    اما کاربرا مجبور نیستن لزوما ازش استفاده کنن.

آخر فروم باز Benygh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام
    من امروز چند تا کلیپ راجع به گرافیک و سرعتی که لینوکس داره دیدم ولی نمیدونم کدوم ورژنه .. البته هیچی نمیدونم حتی نصبش رو هم ...
    اگه ممکنه میخوام بدونم برای شروع به کار با لینوکس بهترینش کدومه ؟
    نرم افزار های معمول بهش میخوره ؟ چقدر فضا میخواد و ..
    فضا رو مشخص کنید تا یک درایو براش کنار بذارم ..
    ممنون میشم جواب بدید ...

حـــــرفـه ای taia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    چو ایران نباشد تن من مباد

پيش فرض

سلام
    من امروز چند تا کلیپ راجع به گرافیک و سرعتی که لینوکس داره دیدم ولی نمیدونم کدوم ورژنه .. البته هیچی نمیدونم حتی نصبش رو هم ...
    اگه ممکنه میخوام بدونم برای شروع به کار با لینوکس بهترینش کدومه ؟
    نرم افزار های معمول بهش میخوره ؟ چقدر فضا میخواد و ..
    فضا رو مشخص کنید تا یک درایو براش کنار بذارم ..
    ممنون میشم جواب بدید ...
    دوست عزیز،
    اول که خوب شما که پروفشنال هستید باید سرچ رو اول انتخاب کنید یکی دو صفحه قبل توضیخاتش هست
    ولی در کل حداقل دو گیگابایت فضا برای درایو اصلیتون که در واقع می تونه / و /home رو همزمان در خودش داشته باشه و دو برابر رم هم درایو swap و البته این حداقل هست بهتر هست که ده گیگی رو به سیستمتون بدید.
    این هم که کدوم توزیع بهتره! هیچکدوم همه مثل هم هستند در کل ولی خوب باید ببینید کدوم بیشتر براتون کارایی و جذابیت دازه، توزیعهای معروف همه در همین انجمن تاپیک دارند و شما می توونید یک سری بزنید و آشنا شید.
    موفق باشید

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

دوست عزیز،
    اول که خوب شما که پروفشنال هستید باید سرچ رو اول انتخاب کنید یکی دو صفحه قبل توضیخاتش هست
    ولی در کل حداقل دو گیگابایت فضا برای درایو اصلیتون که در واقع می تونه / و /home رو همزمان در خودش داشته باشه و دو برابر رم هم درایو swap و البته این حداقل هست بهتر هست که ده گیگی رو به سیستمتون بدید.
    این هم که کدوم توزیع بهتره! هیچکدوم همه مثل هم هستند در کل ولی خوب باید ببینید کدوم بیشتر براتون کارایی و جذابیت دازه، توزیعهای معروف همه در همین انجمن تاپیک دارند و شما می توونید یک سری بزنید و آشنا شید.
    موفق باشید
    خب بالاخره منهم به جمع لینوکسی ها پیوستم.
    بسته به نوع نصب لینوکس بین 800 مگا بایت تا 4.7 گیگا بایت فضا نیاز دارید:
    1- نصب دسکتاپ 2 گیگا بایت
    2- نصب ایستگاه کاری workstation گیگا2
    3- نصب سرور 4.7 گیگا بایت
    4- نصب custom بین 800 مگابایت تا 4.7 گیگا بایت
    با توچه به اینکه برای شروع معمولا از نصب دسکتاپ استفاده میشود پس به گفته دوستمون 2 گیگابایت لازم دارید.
    و اما سوال من :fedora چه جوریهاست؟
    راستی اینایی که بالا گفتم رو خودم تازه امروز یاد گرفتم و اصلا نمیخوام بگم بلدم ها!!!
    آها اینم بگم حتما موقع نصب لینوکس حواستون باشه که نزنید اتوماتیک نصب کن چون همه اطلاعات هاردتون از جمله ویندوز میپره.در ضمن نصب سرور در هرصورت اطلاعات رو می پرونه!!!!
    Last edited by a.koochmeshgi; 24-02-2008 at 21:53.

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض اول ویندوز یا اول لینوکس

بهتره اول روی کامپیوتر لینوکس بریزیم بعد ویندوز یا برعکس

فرض بر اینه که میخواهیم هردوش رو داشته باشیم

و دلیلش چیه؟؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •