تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 32 از 39 اولاول ... 22282930313233343536 ... آخرآخر
نمايش نتايج 311 به 320 از 385

نام تاپيک: در ايران PS3 يا Xbox 360 . كدام بهتر است؟

داره خودمونی میشه astatira's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

شما چنتا منبع به من معرفی کن که گفته باشن سخت افزار ps3 از X360 قویتره!!

حتما GPU و RAM ش (ps3) ارتقا پیدا کرده و ما بی خبریم!!

متاسفانه این جا جای این بحث ها نیست اما شما اگه یه مقدار از Graphic Engine بازیها اطلاع داشتین این حرف رو نمیزدید.

من فقط این مورد را که چندین بار گفته شده رو میگم و اون اینکه : تنها برتری ps3 نسبت به X360 در Cell Processor هست که اونم به درده بازیها نمیخوره و مزیتش در فیلمهای BLU-RAY هست.
    من کلی گفتم شمافقط از نظر گرافیک بازی میگی که اونم هزار بار ثابت شده 2تادستگاه فرقی باهم نداره.حالا بحث کاربرد:فایلهایی که ps3 پشتیبانی میکنه خیلی بیشتره از x360,درps3حتی برای رنگ بازی یا فیلم میتونی رنگ کلی را فیلتر کنی بصورت limited یا full,لنزps3 خراب بشو نیست مگه فقط آب بهش بخوره من خودم همه سریالهای امریکایی اونم کپی رو سی دی 300تومنی رو همشو باps3 دیدم آخ نگفت عمرا اگه x360 بتونه,تو بحث اینترنت هم که psn ازxbox live خیلی بهتره وجلوتره و خیلی چیزای دیگه که اینجا نمیشه توضیح داد.بنظر منم تو ایران x360 خیلی به صرفه تره ولی از نظر تکنولوژی و کیفیت ps3 خیلی بهتره.البته من خودم هر دو تاشو دارم هم ps3 هم x360.

حـــــرفـه ای sonixax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

من کلی گفتم شمافقط از نظر گرافیک بازی میگی که اونم هزار بار ثابت شده 2تادستگاه فرقی باهم نداره.
    این حرفتون بدون سند و مدرک و البته 100% اشتباه هست ! دلیل نمیشه چون چشم شما توانایی تشخیص بیشتر از 256 کیلوبیت رو نداره (مثل همه آدمهای سالم) گرافیک دو تا دستگاه با هم برابر باشه !

حالا بحث کاربرد:فایلهایی که ps3 پشتیبانی میکنه خیلی بیشتره از x360,درps3حتی برای رنگ بازی یا فیلم میتونی رنگ کلی را فیلتر کنی بصورت limited یا full,لنزps3 خراب بشو نیست مگه فقط آب بهش بخوره من خودم همه سریالهای امریکایی اونم کپی رو سی دی 300تومنی رو همشو باps3 دیدم آخ نگفت عمرا اگه x360 بتونه
    CD کپی اون هم از نوع VCD شما روی Ps3 دیدی
    اگر هم که DivX بوده 360 ساپورت میکنه .

,تو بحث اینترنت هم که psn ازxbox live خیلی بهتره وجلوتره
    این هم یادمون باشه به جای جوک سال بگیم بزنند سر در 3jokes.com

و خیلی چیزای دیگه که اینجا نمیشه توضیح داد.
    مثلا چی ؟

بنظر منم تو ایران x360 خیلی به صرفه تره ولی از نظر تکنولوژی و کیفیت ps3 خیلی بهتره.
    از نظر کیفیت تولید حق با شماست محصولات سونی خیلی خوب هستند به خصوص Ps3 ولی از نظر تکنولوژی Ps3 یه 10 سالی عقب تشریف دارند در برخی موارد نسبت به حتی Wii مثل اون بستنی مسخره ای که درست کرده !!!!!

PS3 طبق گفته خود سونی پاسخگوی نیاز های مردم نیست تا سال 2012 و قراره نسخه بعدیش سال 2013 بیاد به بازار ! در صورتی که مایکروسافت اعلام کرده 360 حتی به نیمه راه هم نرسیده با اینکه از Ps3 زود تر رلیز شده و حالا حالا ها جا داره و تازه سال 2014 میخوان فکر کنند که کنسول بعدی چیچی هست !

PS3 اگر همون 4 تا بازی انحصاری درست و حسابی رو هم نداشت تا حالا هزار بار ورشکست شده بود رفته بود پی کارش ! شما خودت عمق فاجعه رو حساب کن که طراح اصلی سری پلی استیشن به خاطر اینکه Ps3 نتونسته پاسخگوی انتظاراتش باشه استعفا داد رفت پی کارش !

پروژه Ps3 یه چیزیه مثل ویندوز ویستا ! که شکست خورده محسوب میشه برای همینه که سونی به فکر شماره 4 افتاده .

یعنی اگر Ps3 بازی MGS4 و ریمیک های اویل 2 و 3 رو نداشت من هرگز به فکر خریدنش نمیوفتادم !

3. 6 کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه astatira's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

این حرفتون بدون سند و مدرک و البته 100% اشتباه هست ! دلیل نمیشه چون چشم شما توانایی تشخیص بیشتر از 256 کیلوبیت رو نداره (مثل همه آدمهای سالم) گرافیک دو تا دستگاه با هم برابر باشه !
    تازه اگه حرف شما درست باشه همه با چشم نگاه میکنند شاید شما باعینک لیزری نگاه میکنی.

مثلا چی ؟خیلی چیزا که حوصله نوشتنش نیست

از نظر کیفیت تولید حق با شماست محصولات سونی خیلی خوب هستند به خصوص Ps3 ولی از نظر تکنولوژی Ps3 یه 10 سالی عقب تشریف دارند در برخی موارد نسبت به حتی Wii مثل اون بستنی مسخره ای که درست کرده !!!!!

PS3 طبق گفته خود سونی پاسخگوی نیاز های مردم نیست تا سال 2012 و قراره نسخه بعدیش سال 2013 بیاد به بازار ! در صورتی که مایکروسافت اعلام کرده 360 حتی به نیمه راه هم نرسیده با اینکه از Ps3 زود تر رلیز شده و حالا حالا ها جا داره و تازه سال 2014 میخوان فکر کنند که کنسول بعدی چیچی هست !

PS3 اگر همون 4 تا بازی انحصاری درست و حسابی رو هم نداشت تا حالا هزار بار ورشکست شده بود رفته بود پی کارش ! شما خودت عمق فاجعه رو حساب کن که طراح اصلی سری پلی استیشن به خاطر اینکه Ps3 نتونسته پاسخگوی انتظاراتش باشه استعفا داد رفت پی کارش !

پروژه Ps3 یه چیزیه مثل ویندوز ویستا ! که شکست خورده محسوب میشه برای همینه که سونی به فکر شماره 4 افتاده .

یعنی اگر Ps3 بازی MGS4 و ریمیک های اویل 2 و 3 رو نداشت من هرگز به فکر خریدنش نمیوفتادم !
    تا جایی که ما خوندیم 10بار خودjack tretton گفته فعلا نیازی به ps4 نیست شاید شما جاسوس داری تو سونی یک آمار بگبر ببین فیمتش چنده؟

5. این کاربر از astatira بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای sonixax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

تا جایی که ما خوندیم 10بار خودjack tretton گفته فعلا نیازی به ps4 نیست شاید شما جاسوس داری تو سونی یک آمار بگبر ببین فیمتش چنده؟
    اگر سایر تاپیک ها رو درست مطالعه میفرمودید که این کار رو نکردید !!! متوجه میشدید که بنده یک خبری در مورد ساخت Ps4 از خود سایت سونی قرار دادم ! که مشخصه شما نخوندید .
    پس تا جایی که مشخص شد خوانده های شما اشتباه هست !

اگر PSP دارید به اینترنت وصل بشید برید روی اینفورمیشن بورد اخبار مربوط به Ps4 و نصف شدن قیمت PSP رو میتونید پیدا کنید .

برای اطلاع درست پیدا کردن از اخبار نیازی به جاسوس نیست ! یه سر بری PSN خودش همه چیز رو نوشته !

یادمه توی بازی سنتر هم یه بنده خدایی نوشته بود سازندگان ویی تا حالا 100 بار اعلام کردند که ویی قابلیت اجرای بازی های گیم کیوب رو نداره ! (یعنی حرف از روی هوا) شما هنوز 90 تا دیگه جا داری
    Last edited by sonixax; 13-04-2010 at 15:00.

7. 4 کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز A.IvI.I.N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مثل همیشه microsoft تا 1 مدت پا به پای sony اومده ولی دوئل اخر رو sony با اقتدار برده .تاریخ این رو ثابت کرده ولی این حرفا هیچی از ارزش های xbox کم نمیکنه انصافا کنسوله خوبی هست ولی وقتی ps با اون پردازنده 7 هسته و blueray و... میاد دیگه xbox ..........خودتون قضاوت کنین. بازی های 3d هم که بیاد که تازه طوفان sony شروع میشه اون وقته که دیگه ...

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    شهريار city

پيش فرض

مثل همیشه microsoft تا 1 مدت پا به پای sony اومده ولی دوئل اخر رو sony با اقتدار برده .تاریخ این رو ثابت کرده ولی این حرفا هیچی از ارزش های xbox کم نمیکنه انصافا کنسوله خوبی هست ولی وقتی ps با اون پردازنده 7 هسته و blueray و... میاد دیگه xbox ..........خودتون قضاوت کنین. بازی های 3d هم که بیاد که تازه طوفان sony شروع میشه اون وقته که دیگه ...
    مطمعا باشید مایکروسافت عقب نمیمونه . با عرضه ی پروژه ناتال بازار کنسول ها رو قبضه میکنه...

10. این کاربر از Rohallah_tavakoli بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز wordship's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

تویه ایران از همه چی با صرفه تر PC هست
    .

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    زیر خط فقر

پيش فرض

تویه ایران از همه چی با صرفه تر PC هست
    .
    اشتاه مطلق
    یکی رو میشناسم دوتومن چند وقت پیش سیستم بسته . الان به قدری پشیمونه که نگو
    بازی مولتی اگه بیاد با چندین ماه تاخیر اونم یه پورت ناقص و برو دنبال پچ رسمی و غیر رسمی و کرک
    نصف بازی ها سوم شخص و فایتینگ (به جز یه عنوان SF IV که اونهم با کیبورد مگه میشه؟؟) هم که به کل تعطیل

الان با این سیستمش صبح تا شب یا مین روب و ورق بازی میکنه یا یه دونه کرایسیس
    میگه اینهمه سیستم بستم که آخرش چی مثلا اوجش سایه ها عمق بیشتری پیدا کنن تو COD !!!!
    الان هم میخواد سیستمشو رد کنه یه کنسول بگیره

یه pc معمولی که بازی های استراتژیک و SIMS و از این دست بازی ها رو اجرا کنه کفایت میکنه ولی لذت از بازی یعنی کنسول

--------------------
    پ.ن:
    یه کار دیگه هم میکنه با سیستمش امولاتور ps2 نصب کرده بازی ps2 بازی میکنه
    Last edited by Big-Boss; 13-04-2010 at 19:58.

13. 6 کاربر از Big-Boss بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز A.IvI.I.N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مطمعا باشید مایکروسافت عقب نمیمونه . با عرضه ی پروژه ناتال بازار کنسول ها رو قبضه میکنه...

دوست گرامی سونی ps3 move controller رو برا همین داره میزنه .وقتی سونامیه 3d بیاد کسی دنبال ناتال نمیره...

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون اسم : شهاب

پيش فرض

مثل همیشه microsoft تا 1 مدت پا به پای sony اومده ولی دوئل اخر رو sony با اقتدار برده .تاریخ این رو ثابت کرده ولی این حرفا هیچی از ارزش های xbox کم نمیکنه انصافا کنسوله خوبی هست
    خوب این دیگه ازون حرفا بودا !!

ما که چیزی به نام اقتدار نمبینیم!

من باز هم میگم متاسفانه شما فکر میکنید چون گرافیک چنتا از بازیهای ps3 بالاست سخت افزار این کنسول قویتر از X360 هست در صورتی که این گونه نیست و چیزی که قدرتمند هست Graphic Engine این بازیهاست که خیلی خوب طراحی و ساخته شدن و ربطی به سخت افزار ندارن.

برای مثال در بازی Crysis 2 گرافیک بیشتر از Crysis 1 هست اما به گفته مسئولین کمپانی Crytek سیستم مورد نیاز برای اجرای Crysis 2 پایین تر از Crysis 1 هست!

وقتی ps با اون پردازنده 7 هسته و blueray و... میاد دیگه xbox ..........خودتون قضاوت کنی
    شما یه بازی رو برای من نام ببر که Cell Processor بهتر از CPU ایکس باکس عمل کرده باشه!!

دوست عزیز اگه یه کنسول CPUش 100 هسته ای هم باشه ولی GPUش ضعیف باشه به هیچ دردی نمیخوره چون خروجی نهایی تصویر به قدرت GPU بستگی داره و این همون مشکلی هست که در ps3 وجود داره.

من به شما و امثال شما حق میدم که چنین حرفهایی را بزنید چون دلیلش واضح هست و اون اینه که شما این کنسولرا خریداری کردید و تعصب خاصی روی اون دارید و بدون داشتن اطلاعات کافی این بحث ها را در تاپیک های مختلف بخش کنسول ها به راه میندازید!!

دوست گرامی سونی ps3 move controller رو برا همین داره میزنه .وقتی سونامیه 3d بیاد کسی دنبال ناتال نمیره...
    دوست عزیز لطفا در مورد چیزی که اطلاع ندارید صحبت نکنید!!!

3D GAMES که فقط مختص PS3 نیست که شما این حرف رو میزنید!!

NATAL بدون شک یکی از بزرگترین اختراعات دنیای Entertainment هست و قدرت و امکانات این وسیله واقعا جالب هست!

Move هم یک تقلید بارز از کنترل Wii هست و چیز جدیدی نیست اما NATAL بدون شک بی نظیر هست.

16. 2 کاربر از shab_2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •