ممنون تست کردم ولی متاسفانه بازم نشد هنوز اون مشکل هست . ممکنه مشکل از pc باشه؟ . الان مودم رو با اون روش قدیمی که باید 000000000000000a رو وارد کنی انلاک کردم ولی imei پرید و 0 شد
ممنون تست کردم ولی متاسفانه بازم نشد هنوز اون مشکل هست . ممکنه مشکل از pc باشه؟ . الان مودم رو با اون روش قدیمی که باید 000000000000000a رو وارد کنی انلاک کردم ولی imei پرید و 0 شد
درود شما به عکس توجه بفرمایید
نوشته چی؟
میگه که adb شناسایی نشد !
یعنی یا روی سیستم adb نصب نیست !توی گوگل سرچ کنید adb installer
یا تلنت سیستم فعال نیست !
یا فریموری که دارید استفاده میکنید درست نیست !
برای این اسکریپت از فریمور 196 های وب یا ایرانسل استفاده کنید لینکش تو همین انجمنه !
در ضمن توصیه میشه برای اجرای اسکریپت از کابل استفاده کنید نه وایفای !
برای ترمیم imei هم یه سر به اینجا بزنید دوستان آموزش گذاشتن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون ولی متاسفانه نشد از فریمور و تلنت مطمِئنم شاید مشکل اینه که دارم با ویندوز 10 کار میکنم . الان با همون مودم و سیمکارت همراه اول دارم پیام میدم . با همون روش قدیمی . عجیبه تو تنظیمات مودم IMEI رو زده 0 ولی خب به اینترنت وصله و مشکلی نیست . میشه رو همین فریمور 192 بمونم ؟ برام مشکلی پیشد میاد؟ چون همینم داره کارمو راه میندازه . توی اون لینک ترمیم IMEI هم چیزی پیدا نکردم
نه مشکلی نداره اگر imei واقعا 0 شده بود نباید اینترنت وصل میشد
راه دیگشم اینکه با یه سیم دیگه تست کنی
و شاید بعد 30 روز قطع بشه
شما یه جای کار رو اشتباه میری یا از سمت سیستمت فعال نیست یاتوی فریمور نیست
ربطی به ویندوز 10 نداره خودمم رو ویندوز 10 آنلاک میکنم
برای ترمیم imei صابر جان قبلا توی یه پستی توضیح داده بودن لینکش گم کردم به خودشون پیام بده راهنمایی میکنن
این فریمور هم adb داره میخوای تست کن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن با کابل شبکه اسکریپت adb رو اجرا میکنید دیگه؟
Last edited by Nima-ZF; 02-07-2020 at 18:40.
نه نمیدونم مشکل چیه مودم با کابل به pc وصل نمیشه به لپتاپ هم وصل نمیشه فقط وای فای کار میکنه . الان از همتا پیام اومد imei 000000000000 ثبت نشده و به زودی انتن نمیده . وقت کردم میرم با یه pc دیگه کل مراحلو انجام میدم
عزیز دل یک بار درایور شبکتون رو دیلیت کنید چه وای فای چه با کابل هر دو رو دیلیت کنید
فریمور 195 که لینک دادم رو بریز اسکریپ رو اجرا کن و فقط با سیم کارت همراه اول استفاده کن زود جواب میده
با این اسکریپ با adb وصل میشه و IMEIمودم تو بده برات برگردو نــــــــــــــــــــه!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بازم تاکید میکنم تو فریمور های 201و 196 و 198 ایرانسل cornel بسته است و اجزا نمیده تا اسکریپ رو تو پارتیشن های مودم جایگزاری کنه!!!
او روشم که به چند تا صفر و a انلاک میشد رو فریمور 192 میشد که الان با اون انلاک میپــــــــــــــــــــــ ـــره!!!
دقت کن!!!
موفق باشی
Last edited by Hossein jabbar; 02-07-2020 at 21:09.
مشکل حل شد
. هم تو loader و هم unlock با فایلای cmd مشکل داشتم . رفتم با شیفت و کلیک راست کد های توی cmd هارو یکی یکی وارد کرد و بدون مشکل انجام شد . الان فریمور 195 دارم میتونم به 198 اپدیت کنم؟ طریقه نصب همونه؟ .اصلا بین فریمورا پیشنهادتون کدومه؟ البته ظاهر فریمور برام مهم نیست هرکدوم کاراییش بهتره همون
اگه از شبکه های FDDاستفاده میکنی مث ایرانسل و همراول و رایتل و های وب و.... با فریمور 195 بهترینــــــــــــــــــه !!!
ولی اگر از شبکه های TDDاستفاده میکنی فریمور های 198 و 196 مود شده گزینه های خوبیـــــــــــــــــــه!! !
طریقه انتقال به مودمم همو ن روشــــــــــــــه!!!
موفق باشی
منظور از نصب خودکار اینه که فلش رو دابل کلیک کنیم خودش نصب میشه یا نیازه کاره دیگه ای انجام بدیم؟
اقا صابر سلام
دو تا مورد داشتم
اول اینکه نسخه اول فقط قابلیت انتخاب دستی پهنای باند رو داره نسخه فیکس شده که اقا صابر شما لینک برا دوستمون گذاشتید علاوه بر اینکه این قابلیت رو نداره بلکه باگ نسخه قبلی رو هم داره و تفاوتی نداره پس با این تفاسیر نسخه اول که توی صفحه اوله بهتره
دوم اینکه یعنی شما میگید مودم b525 بهتر از b612 هست؟ من خودم توی چند تا فیلم اموزشی دیدم که 4G+ میاره توی صفحه کنسولی مودم ولی مودم های ما نمیاره چرا اینجوریه دلیلش چیه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)