نه ایشیسریب سن منی
جانیوی ییم
mimoکمک ال
نه ایشیسریب سن منی
جانیوی ییم
mimoکمک ال
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
#فریمور_195های وب full
سلام دوستان من زیاد وارد نیستم برای مودم داخلی GP2101 Plus ایرانسل هم فریمور موجود هست؟ امکاناتش چی هست؟ ارزش اپدیت داره؟
والا بنده به شخصه هیچ چیزی جدیدی به غیر اون 4G+ که از کارهای اقا جواد بودو هیچ کاربردی هم نداره و صرفا یک تغییر نام هست ندیدم
من اول کار بهت گفتم به جای کپی کاری خودت برو یه فریمور رو ویراش کن و گزینه ها رو هم اضافه کن تا هم یادبگیری و هم ارزش داشته باشه نه اینکه بری همونی که من همه چی رو فعال کردم و دیگه چیزی نمونده شما فعال کنی رو برداری و ناقص و نیمه تموم با رنگ دلخواه خودت که اصلا هم زیبا نیست و عینه پرچم افریقای جنوبی چند رنگ شده
با اسم خودت منتشر کنی . حالا خودت فهمیدی چرا اول کار نگفتم محل وارد کردن اسم کجاست ؟
درسته پیدا کردی و نوشتی ولی کار خودت رو بی ارزش کردی لااقل خودت نسخه اصلی های وب رو برمیداشتی و دونه دونه گزینه ها رو فعال میکردی و تجربه کسب میکردی و ارزش کار هم بالا میرفت و اگه چیزی هم جدید بلد بودی و به درد بخور بود اضافه میکردی منم خودم به شخصه خیلی خوشحال میشدم
![]()
اینها رو دیدم واقعا دیگه ازت نا امید شدم و فهمیدم کپی کار خوبی ازت درمیاد
شوخی کردم ها به دلت نگیر من شما رو خیلی دوست دارم و خواستم راهنمایی کنم
راستی برو این دو تا قسمت خودت رو لو دادی بالا عکس ها زود رنگهاشو درست کن الانه همه بفهمن![]()
Last edited by saber73; 04-07-2019 at 16:52.
فکر نکنم باشه اصلا به درد نمیخوره اگر باشه چون به کاری نمیاد این مودم یک مودم TDD معمولی هست و خوبم کار میکنه
مودم خوب که تجمیع باند هم داشته باشه چی پیشنهاد میدید؟
اشتباه نکنم الان مدل های تجمیع 4 باند هم اومدن
تجمیع در TDD من ندیدم ولی در FDD بله وجود داره و مودمی که تهیه میکنید باید CAT6 باشه CA داشته باشه و از همه مهمتر بتونه با شبکه ایران و باندهای ایران این کار رو انجام بده . من خودم مودم B525 رو برای این کار و شبکه FDD پیشنهاد میکنم ولی خیلی قیمت بالایی داره و اصلا با عقل جور درنمیاد هی هم بالا میره تا اینکه پایین بیاد![]()
آقا من نمیدونم شما اکانت دوم اقا جوادی یا بهزاد یا اینکه کلا یه نفر دیگه ای ولی به هر حال از نظر من کارت خیلی خوب بود بالاخره از یه جایی باید شروع کرد و بهت تبریک میگم بابت کاری که انجام دادی کم کم تجربت بیشتر میشه کارای بهتری انجام میدی
چی بگم من مشکلات سیم کارت که 2G-3G-4G
رو رفع کردم
اونا هم پیدا نکردم رنگشون
و مشکل اصلی نشناختن سیم اسیاتک بود اونم درست کردم
فقط وفقط پرسرعت کردن ودستکاری دیتا و رومینگ بوده کار اصلی من تمام
ممنون آقای موسوی
ممنون صابر جان
و فکرمی کنم سریع تر از198 کی صابرجان منتشر کنه بهتره
آقا صابر اون ها رم گذاشتم که کار توهم دیده بشه همین
دارم روی 198 کار می کنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)