سلام خییرررر
دوست گرامی اون سوکت تلفن برای مکالمه با سیم کارت روی مودم هست یا اکانت های sip,voip یاهمون تلفن بر بستر اینترنتی که مثلا های وب یا آسیاتک میفروشه!
سلام خییرررر
دوست گرامی اون سوکت تلفن برای مکالمه با سیم کارت روی مودم هست یا اکانت های sip,voip یاهمون تلفن بر بستر اینترنتی که مثلا های وب یا آسیاتک میفروشه!
مچکر داش❤❤
بعد ببخشید ی سوال دیگه.این مودم وای فایش ۲.۴ و ۵ گیگاهرتزه یا فقط ۲.۴؟؟
اره فقط 2.4 گیگاهرتز هست
با سلام خدمت دوستان و اساتید محترم ساید مودم من تی اف ای 60 انلاک کردم و خیلی وقته هم ازش استفاده میکردم الان انتن قطع شده نسخه مودم 11.192.05.00.00
- - - Updated - - -
با سلام خدمت دوستان و اساتید محترم ساید مودم من تی اف ای 60 انلاک کردم و خیلی وقته هم ازش استفاده میکردم الان انتن قطع شده نسخه مودم 11.192.05.00.00
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
چرا انتن قطع شده بازش کردید دستکاری کردید ؟ ریست کارخانه انجام دهید و با یک سیم کارت دیگه هم تست کنید و imei مودم رو هم در سامانه همتا چک بفرمایید و در نهایت یک بار مودم رو با فریمور جدید فلش کنید کلا جواب نگرفتید بفرستید برا تعمیر به سایت یلو دات ای ار
سیم کارت دیگه گذاشتم آنتن داد ؟ مشکل از کجاس
بیا تلگرام qaderi65@
سلام به اساتید محترم
سوالی داشتم مبنی بر اینکه بنده جدیدا یک مودم TF-i60 H1 خریداری کردم لاک ایرانسل هست با این ورژن : 11.196.01.01.234
آیا امکان آنلاک وجود داره یا خیر ؟
سلام به اساتید محترم
سوالی داشتم مبنی بر اینکه بنده جدیدا یک مودم TF-i60 H1 خریداری کردم لاک ایرانسل هست با این ورژن : 11.196.01.01.234
آیا امکان آنلاک وجود داره یا خیر ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)