تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 32 از 43 اولاول ... 2228293031323334353642 ... آخرآخر
نمايش نتايج 311 به 320 از 427

نام تاپيک: Real Madrid C.F | قوهای سپید مادرید | فصل ۱۹-۲۰۱۸

آخر فروم باز albertxx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

در مورد بازی که حرف زدن بی فایدست چون مشخصه مشکل تیم فقط خط حملست

تقریبا قابل پیشبینی بود همچین فصل درب و داغونی
    تیمی که تو 5 سال گذشته به هرچی دلش میخواست تقریبا رسید و رکوردهای فوق العاده ای رو به جا گذاشت
    4 چمپیونز تو 5 سال حاصل تلاش بازیکنانی بود که از 4 تا 8 سال بود کنار هم داشتن بازی میکردن و الان با رفتن عنصر اصلی تیم که رو فرم بود افت بقیه به چشم اومد
    متاسفانه 2 فصل قبل زیدان با فروختن موراتا و خامس و ترجیح دادن ایسکو و بنزما به اونا باعث شد خط حمله دچار همچین افتی بشه

بعد این همه سال وقتشه یه سر و رویی به تیم کشیده بشه و یه تیم جدید ساخته بشه
    حتی اگه لازم شد بازیکنانی مثل کروس و ناواس هم در کنار بیل و بنزما و وازکز و مارسلو فروخته بشن تا یه نفس تازه تزریق بشه به تیم
    اشباه شدن تیم و بی انگیزگی از دلایل افت تیم هم هست علاوه بر مشکل خط حمله
    دیشب کروس نیمه اول واقعا ضعیف کار کرد
    راموس هم از رو شکم سیری بازی میکنه و بعضی مواقع خیلی بیخیال میره تو کار هجومی و برنمیگرده

+

از اول فصل هم امیدی به این فصل نبود و فقط نقطه ضعف های تیم تو این چند سال مشخص شد ( این تیم دقیقا همون تیم فصل قبله ولی بدون رونالدو )
    باید دید مربی بعدی تیم کیه ؟؟ یا همین سولاری یا مربی جدید به تیم اضافه میشه
    هرکی هست کار بزرگی باید کنه البته اگه عرضه فروختن دوجین ستاره رو داشته باشه و بتونه بازسازی کنه

2. 2 کاربر از albertxx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه D o l f i n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    NET

پيش فرض

پرز باید بیاد نظرات اینجا رو رصد کنه تا تیم‌داری یاد بگیره.
    از فروش هر کی که یک بازی بد بازی می‌کنه رسیدین به کوبیدن تیم و از نو ساختن. بابا طرف خودش بساز بفروشه.
    مشکل تیم اول مهاجم هست و در این دو هفته اخیر هم روحیه تیم کلا پایین اومده.
    تو فاز هجومی علاوه بر اینکه رونالدو رفته، کارواخال و مارسلو هم افت شدیدی داشتن. به جای اینکه جایگزین برای رونالدو بیاد تمام مسؤلیت رو انداختن رو دوش یه ١٨ساله که هنوز نتونسته با هیچکدوم از بازیکن‌ها هماهنگ بشه و تا الان هم با نبوغ و استعدادش تونسته به تیم کمک کنه.
    بنزما تو همین شرایط فصل خوبی رو داره سپری می‌کنه.
    بیل بدون شک فصل اخرش خواهد بود مگه معجزه خودش و عمو پرز رو اخر فصل ببینیم.
    کروس و مودریچ که حرفی در موردشون نیست.
    کاسمیرو هم جایگزین عالی داره.
    این تیم فکر نمی‌کنم با سولاری هم به جایی برسه. شده شبیه ساری در چلسی.

Sent from my iPhone using Tapatalk

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سه روز کابوس وار رئال؛ دو جام از دست رفت

رئال مادرید به فاصله تنها سه روز از کسب دو جام از سه جام فصل ناامید شد.

رئال چهارشنبه شب در برنابئو با سه گل به بارسا باخت و از کوپا دل ری کنار رفت. این در حالی بود که بازی رفت در نوکمپ 1-1 مساوی شده بود و کهکشانی ها امید زیادی برای صعود به فینال داشتند.

پس از آن شکست، رئال انگیزه های بالایی برای پیروزی بر بارسا در دیدار برگشت لالیگا داشت تا فاصله را از 9 به 6 کاهش دهد اما این اتفاق نیفتاد و امشب هم 0-1 در خانه باخت تا عملا دیگر شانسی برای رسیدن به قهرمانی لالیگا نداشته باشد.

رئال نه تنها حالا 12 امتیاز از بارسا عقب است که در صورت پیروزی اتلتیکو در بازی فردا، فاصله با این تیم نیز به 5 افزایش خواهد یافت.

سه شنبه پیش رو رئال باید بازی برگشت خود برابر آژاکس در یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان را برگزار کرده و از برتری 1-2 بازی رفت خود دفاع کند. یک لغزش دیگر باعث خواهد شد که در همین ماه مارس، فصل برای رئالی ها به اتمام برسد.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

5. این کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

به گزارش آس، بیل موقع تعویض شدن از سوی هوادارا آنچنان سوتی دریافت کرد که تو تاریخ باشگاه بی سابقه بوده : دی

طرف تو ۴۵ دقیقه اول فقط ۱۱ بار توپ رو لمس کرد که یکیش ضربه آزاد بود (اونم زد ۵ متر بالای دروازه). کورتوا بیشتر از بیل توپ رو لمس کرد. گویا حتی پرز هم خلاصه از دست بیل خسته شده.

بیل با ارائه یه بازی کاملا passive نشون داده که فقط میخواد مصدوم نباشه تا آخر فصل با آمادگی جسمی از باشگاه جدا بشه.

7. 2 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

به گزارش آس، بیل موقع تعویض شدن از سوی هوادارا آنچنان سوتی دریافت کرد که تو تاریخ باشگاه بی سابقه بوده : دی

طرف تو ۴۵ دقیقه اول فقط ۱۱ بار توپ رو لمس کرد که یکیش ضربه آزاد بود (اونم زد ۵ متر بالای دروازه). کورتوا بیشتر از بیل توپ رو لمس کرد. گویا حتی پرز هم خلاصه از دست بیل خسته شده.

بیل با ارائه یه بازی کاملا passive نشون داده که فقط میخواد مصدوم نباشه تا آخر فصل با آمادگی جسمی از باشگاه جدا بشه.
    حیف واقعا حیف
    واسه بیل چه بازیکنانی رو از دست دادیم !!!
    دیماریا و خامس و حتی اوزیل رو از دست دادیم تا اقا فیکس باشه !!
    دیماریا و خامس به خصوص خامس علاج این روزای رئال بودن ولی حیف که جدا شدن

بیل اگه این همه مصدومیت سراغش نیومده بود الان خودش دیماریایی بود واسه خودش ولی مصدومیت نابودش کرد
    اون 100 میلیونی که واسش پرداخت شد دقیقا شد بلای جون ترکیب و به اجبار قیمتش بازی میکرد

تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

مورینیو در رادار رئال ؟؟
    بعد بازی با آزاکس رسمی میشه یا میره تا پایان فصل ؟

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

ژوزه مورینیو: اگر فکر کنم رئال مادرید انتخاب درستی است، هیچ مشکلی با برگشتن ندارم

رئال مادرید در هفته اخیر در دو بازی متوالی به بارسلونا باخت و حواشی و شایعات پیرامون سرمربی فصل آینده و حتی کنونی این تیم بالا گرفت. شایعات بسیار زیادی در مورد سرمربی اخراجی این فصل منچستر یونایتد و البته سرمربی سابق خود این تیم، ژوزه مورینیو وجود دارد.

به نقل از گل، خود مورینیو نیز که در هفته های اخیر کارشناس بین اسپورت بوده است به این شایعات دامن زده است. مورینیو در پاسخ به این سوال که ممکن است دوباره به رئال مادرید برگردد، گفت:

به باشگاهی قبلا در آن بودم؟ اگر فکر کنم آن باشگاه، انتخاب درستی است، ساختار درستی دارد و هدف و انگیزه درستی دارد، من به هیچ وجه مشکلی ندارم. من فکر می کنم این بسیار باعث افتخار است که باشگاهی که سابقا در کار می کردید، مجددا شما را بخواهد. رئال مادرید باشگاه بسیار خاص و نمونه ای است. آن ها 13 بار لیگ قهرمانان را برده اند.

یکی از بهترین لحظات من زمانی بود که به چلسی بازگشتم. وقتی هواداران برای دومین بار (دومین دوره حضور) نام شما را فریاد می زنند یعنی برای شما احترام قائل اند و این حقیقتا حس خوبی دارد.

مورینیو اما از دوران حضورش در یونایتد راضی نیست و اعتقاد دارد کارش در یونایتد نصف و نیمه به پایان رسیده است.

تنها باشگاهی که حس می کنم کارم در آن ناتمام ماند، منچستر یونایتد است. در حالی یونایتد را ترک کردم که فکر می کنم به هرچه می شد رسیدم و برخی چیز ها را بهتر کردم اما در مورد بقیه باشگاه ها بهترین حس ممکن را دارم و آن این است که هرچه در توان داشتم، گذاشتم.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

هر نتیجه ای تو پایان این بازی بدست بیاد دیگه مهم نیست.فقط و فقط باید پرز بی همه چیز امشب گورشو گم کنه بره.خدایا اخه تا این حد بیشعوری نوبره.فوتبال زده شدیم

کـاربـر بـاسـابـقـه D o l f i n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    NET

پيش فرض

عجیب شد بازی.
    میتونیم اژاکس رو بزنیم ولی در ادامه هیچ امیدی نیست.
    یه جورایی دلم میخواد حذف بشیم امشب تا تکلیف تیم مشخص بشه. اینجوری دست و پا شکسته و به امید تابستون نشستن هیچ فایده‌ای نداره.
    سرمربی باید عوض بشه و تیم تقویت بشه. پرز وقتشه کیسه رو شل کنه حتی اگه شده پروژه مسخره باسازی رو عقب بندازه.

Sent from my iPhone using Tapatalk

13. 2 کاربر از D o l f i n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه xmehr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

دوستان رئالی زیاد ناراحت نباشین, شما که همیشه از بارسا ۴ تا ۵ تا میخورین و عادی شده براتون, آژاکسم برادر بارسا محسوب میشه پس فکر کنین بازم بارسا ۴ تا زده.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •