تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 32 از 52 اولاول ... 2228293031323334353642 ... آخرآخر
نمايش نتايج 311 به 320 از 513

نام تاپيک: مقایسه حجم های ارایه شده توسط شرکتهای خدمات اینترنتی +عکس جدول (بروزرسانی 5آذر 97)

کاربر فعال انجمن اینترنت misam5526's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام
    من مشترک فعلی صبانتم
    همین الان پنلم رو چک کردم، میدونم قیمت ها فرقی نکرده ولی حجم رو شدیدا کاهش دادن!!!
    نمیدونم چجور میگین طرح اجرایی نشده
    حتی حجم های جدید به صفحه اصلی سایتشون هم اضافه شده!
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

جدول مشابهی از شرکت پیشگامان چند روز پیش منتشر شده (بنده خودم نسخه ارسال شده به نمایندگان رو از یک نماینده پیشگامان دریافت کردم). این جدول قرار بود از شنبه همین هفته اجرایی بشه ولی فعلا هنوز اجراییش نکردن و بعید بنظر نمیرسه اون ها هم این حجم های عجیب غریب رو اعمال کنن. چند روز هم هست مرتب تو کانال تلگرام پیشگامان تبلیغ خرید حجم اضافه میشه میگه 80 گیگ 120 تومنه ما لطف میکنیم تو جشنواره بصورت ویژه بهتون میدیم 60!
    نیتشون هم معلومه اول حجمو کم میکنن(با کمی کاهش تعرفه) بعد یه مدتم جشنواره ترافیک اضافه رو هم حذف میکنن و میرسیم به سرویس دهی مشابه صبانت

حرف من این هست که دور از انتظار نیست که کم کم تمام شرکت ها برای جذب درآمد بیشتر حجم ها رو کم کنن تا کاربرا مجبور به خرید ترافیک اضافه بشن
    در نمایندگی پنل رو دیدم. سرویس های قدیمی قابل تمدید بود و مشترک جدید میتونست بخره سرویس قدیم رو.به ادرس sabanet.me مراجعه کنید.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

در نمایندگی پنل رو دیدم. سرویس های قدیمی قابل تمدید بود و مشترک جدید میتونست بخره سرویس قدیم رو.به ادرس sabanet.me مراجعه کنید.
    این سایت نماینده صبانته و تعرفه هاش هنوز به روز نشده (شما رو نماد بزن میبینی که صاحب امتیاز انتقال داده های ندا گستر صبا نیست!)
    رو گزینه تمدید هم بزنی شماره کارت شرکت نماینده میاد برای واریز
    ورود به پنل کاربری رو هم بزنی میره تو همون پنل اصلی صبانت که ترافیک ها شدیدا کاهش پیدا کرده! سرویس با حجم قبلی هم اصلا امکان تمدید وجود نداره
    اگه هنوز هم شما شک داری زنگ بزن 02183853 سوال کن
    اینکه هدف آزادسازی تعرفه ها چی بوده مهم نیست. این ISP ها از هز چیزی میخوان به نفع و سود خودشون استفاده کنن و بیشتر جیب مردمو خالی کنن
    قانون هم که تو کشور شبیه شوخیه، مثلا از یه طرف میگن فروش بسته ترکیبی شبانه و روزانه موبایل غیرقانونیه ، اپراتور ها تنها کاری که کردن تو جدول قیمتاشون حجم شبانه رو به حجم هدیه شبانه تغییر دادن و مساله رو حل کردن!

3. این کاربر از ho3in2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

این سایت نماینده صبانته و تعرفه هاش هنوز به روز نشده (شما رو نماد بزن میبینی که صاحب امتیاز انتقال داده های ندا گستر صبا نیست!)
    رو گزینه تمدید هم بزنی شماره کارت شرکت نماینده میاد برای واریز
    ورود به پنل کاربری رو هم بزنی میره تو همون پنل اصلی صبانت که ترافیک ها شدیدا کاهش پیدا کرده! سرویس با حجم قبلی هم اصلا امکان تمدید وجود نداره
    اگه هنوز هم شما شک داری زنگ بزن 02183853 سوال کن
    اینکه هدف آزادسازی تعرفه ها چی بوده مهم نیست. این ISP ها از هز چیزی میخوان به نفع و سود خودشون استفاده کنن و بیشتر جیب مردمو خالی کنن
    قانون هم که تو کشور شبیه شوخیه، مثلا از یه طرف میگن فروش بسته ترکیبی شبانه و روزانه موبایل غیرقانونیه ، اپراتور ها تنها کاری که کردن تو جدول قیمتاشون حجم شبانه رو به حجم هدیه شبانه تغییر دادن و مساله رو حل کردن!
    با شما بحث خاصی ندارم. موفق باشید

دوستان دیگه مستقیما میتونن با شماره صبانت تماس گرفته و از واحد فروش درخواست خرید با تعرفه قدیم کنند یا از نمایندگی ها خرید کنند.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

با شما بحث خاصی ندارم. موفق باشید

دوستان دیگه مستقیما میتونن با شماره صبانت تماس گرفته و از واحد فروش درخواست خرید با تعرفه قدیم کنند یا از نمایندگی ها خرید کنند.
    من اصلا بحثی نکردم با شما
    کل حرفم اینه که باید اعتراض کرد بهشون تا همه چی رو به حالت نرمال برگردونن و گرنه این کارا به دهن بقیه isp ها مزه میکنه
    حالا هی شما بگو اوضاع رو به راهه! زنگ بزنین فلانی براتون قیمت قبل ثبت کنه و ...

تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

بهترین جشنواره های حال حاضر در بین شرکت های اینترنتی

با توجه به تغییر جشنواره فن اوا و اضافه شدن های وب ، لیست رو بروز می کنم. (ترافیک بر اساس ترافیک بین الملل تنظیم شده)

1- جشنواره تابستانی پیشگامان:

سرویس 16 مگابیت - 6 ماهه - 1500 گیگ ترافیک -275 هزار تومن

2- جشنواره کهکشانی داتک:

سرویس 8 مگ -1000 گیگ- 119 هزار تومن

3- جشنواره غزال مخابرات:

سرویس 16 مگ - 6 ماهه (یا دوازده ماهه) - 240 هزار (یا 480 هزار) - 1050 گیگ ترافیک ( یا 2100 گیگ)
    سرویس 8 مگ - 6 ماهه (یا دوازده ماهه) - 150 هزار (300 هزار) - 540 گیگ ترافیک ( 1080 گیگ )

4- بسته های رنگی های وب: (بروز شد)

بسته قرمز: سرویس 8 مگ - یکساله -ماهانه 350 گیگ - 420 هزار تومن
    بسته سفید: سرویس 8 مگ- 6 ماهه - ماهانه 300 گیگ - 240 هزار تومن

5- جشنواره عید تا عید فن آوا: (بروز شد)

سرویس 8 مگ - یکساله - 300 هزار تومن - 1300 گیگ ترافیک

6- جشنواره تابستانی پارس آنلاین:

سرویس 8 مگ - 12 ماهه - 300 هزار تومن - 1200 گیگ ترافیک

7. 2 کاربر از misam5526 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

در تماس با یکی از شرکت های اینترنتی گفت که تعرفه ها داره به حالت قبل بر میگرده!!!!! و غیر حجمی دیگه نیست. آیا کسی همچین خبری شنیده؟ من خودم جایی ندیدم ولی فکر کنم شرکت ها با هم توافق کردند که حجم ها رو کم کنن تا دوباره ترافیک بفروشن. مثل روز اول تعرفه های جدید که با هم توافق کرده بودند حجم کم بدن

تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

من از اوایل مطرح شدن طرح غیر حجمی نظرم این بود که باید یه حداقل حجم مشخص کنن که شرکتها نتونن از اون حجم کمتر ارایه بدن..مثلا باید برا سرویس دو مگ 15 یا 20 گیگ حد اقل حجم بزارن که شرکتها نتونن از این کمتر حجم بزارن برا فروش ...الان شرکتها میتونن توافق کنن که اینترنت دو مگ رو با 5 گیگ حجم در ماه ارایه بدن ...قیمتها گرون نمیشه و دو مگ همون 25000 تومن هست ولی عملا مصرف کننده مجبور میشه 10 , 15 گیگ حجم اضافه در ماه بخره که این یه هزینه اضاف بر دوش مشترک و یه سود بدون تخلف برا ISP ها هست

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

در تماس با یکی از شرکت های اینترنتی گفت که تعرفه ها داره به حالت قبل بر میگرده!!!!! و غیر حجمی دیگه نیست. آیا کسی همچین خبری شنیده؟ من خودم جایی ندیدم ولی فکر کنم شرکت ها با هم توافق کردند که حجم ها رو کم کنن تا دوباره ترافیک بفروشن. مثل روز اول تعرفه های جدید که با هم توافق کرده بودند حجم کم بدن
    فکر نکنم تمام isp ها موافقت کنند با کاهش حجم چون یک سری isp ها فقط به خاطر حجم بالا کاربر جذب کردند من که اگه حجم را کاهش بدن اصلا تمدید نمیکنم و از اینترنت پرسرعت 4g استفاده میکنم نه adsl کم سرعت .

اگه نباشه جاش خالی می مونه crazyrobot's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

صبا نت

13. 2 کاربر از crazyrobot بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •