در نمایندگی پنل رو دیدم. سرویس های قدیمی قابل تمدید بود و مشترک جدید میتونست بخره سرویس قدیم رو.به ادرس sabanet.me مراجعه کنید.
در نمایندگی پنل رو دیدم. سرویس های قدیمی قابل تمدید بود و مشترک جدید میتونست بخره سرویس قدیم رو.به ادرس sabanet.me مراجعه کنید.
این سایت نماینده صبانته و تعرفه هاش هنوز به روز نشده (شما رو نماد بزن میبینی که صاحب امتیاز انتقال داده های ندا گستر صبا نیست!)
رو گزینه تمدید هم بزنی شماره کارت شرکت نماینده میاد برای واریز
ورود به پنل کاربری رو هم بزنی میره تو همون پنل اصلی صبانت که ترافیک ها شدیدا کاهش پیدا کرده! سرویس با حجم قبلی هم اصلا امکان تمدید وجود نداره
اگه هنوز هم شما شک داری زنگ بزن 02183853 سوال کن
اینکه هدف آزادسازی تعرفه ها چی بوده مهم نیست. این ISP ها از هز چیزی میخوان به نفع و سود خودشون استفاده کنن و بیشتر جیب مردمو خالی کنن
قانون هم که تو کشور شبیه شوخیه، مثلا از یه طرف میگن فروش بسته ترکیبی شبانه و روزانه موبایل غیرقانونیه ، اپراتور ها تنها کاری که کردن تو جدول قیمتاشون حجم شبانه رو به حجم هدیه شبانه تغییر دادن و مساله رو حل کردن!
با شما بحث خاصی ندارم. موفق باشید
دوستان دیگه مستقیما میتونن با شماره صبانت تماس گرفته و از واحد فروش درخواست خرید با تعرفه قدیم کنند یا از نمایندگی ها خرید کنند.
من اصلا بحثی نکردم با شما
کل حرفم اینه که باید اعتراض کرد بهشون تا همه چی رو به حالت نرمال برگردونن و گرنه این کارا به دهن بقیه isp ها مزه میکنه
حالا هی شما بگو اوضاع رو به راهه! زنگ بزنین فلانی براتون قیمت قبل ثبت کنه و ...
بهترین جشنواره های حال حاضر در بین شرکت های اینترنتی
با توجه به تغییر جشنواره فن اوا و اضافه شدن های وب ، لیست رو بروز می کنم. (ترافیک بر اساس ترافیک بین الملل تنظیم شده)
1- جشنواره تابستانی پیشگامان:
سرویس 16 مگابیت - 6 ماهه - 1500 گیگ ترافیک -275 هزار تومن
2- جشنواره کهکشانی داتک:
سرویس 8 مگ -1000 گیگ- 119 هزار تومن
3- جشنواره غزال مخابرات:
سرویس 16 مگ - 6 ماهه (یا دوازده ماهه) - 240 هزار (یا 480 هزار) - 1050 گیگ ترافیک ( یا 2100 گیگ)
سرویس 8 مگ - 6 ماهه (یا دوازده ماهه) - 150 هزار (300 هزار) - 540 گیگ ترافیک ( 1080 گیگ )
4- بسته های رنگی های وب: (بروز شد)
بسته قرمز: سرویس 8 مگ - یکساله -ماهانه 350 گیگ - 420 هزار تومن
بسته سفید: سرویس 8 مگ- 6 ماهه - ماهانه 300 گیگ - 240 هزار تومن
5- جشنواره عید تا عید فن آوا: (بروز شد)
سرویس 8 مگ - یکساله - 300 هزار تومن - 1300 گیگ ترافیک
6- جشنواره تابستانی پارس آنلاین:
سرویس 8 مگ - 12 ماهه - 300 هزار تومن - 1200 گیگ ترافیک
در تماس با یکی از شرکت های اینترنتی گفت که تعرفه ها داره به حالت قبل بر میگرده!!!!! و غیر حجمی دیگه نیست. آیا کسی همچین خبری شنیده؟ من خودم جایی ندیدم ولی فکر کنم شرکت ها با هم توافق کردند که حجم ها رو کم کنن تا دوباره ترافیک بفروشن. مثل روز اول تعرفه های جدید که با هم توافق کرده بودند حجم کم بدن
من از اوایل مطرح شدن طرح غیر حجمی نظرم این بود که باید یه حداقل حجم مشخص کنن که شرکتها نتونن از اون حجم کمتر ارایه بدن..مثلا باید برا سرویس دو مگ 15 یا 20 گیگ حد اقل حجم بزارن که شرکتها نتونن از این کمتر حجم بزارن برا فروش ...الان شرکتها میتونن توافق کنن که اینترنت دو مگ رو با 5 گیگ حجم در ماه ارایه بدن ...قیمتها گرون نمیشه و دو مگ همون 25000 تومن هست ولی عملا مصرف کننده مجبور میشه 10 , 15 گیگ حجم اضافه در ماه بخره که این یه هزینه اضاف بر دوش مشترک و یه سود بدون تخلف برا ISP ها هست
فکر نکنم تمام isp ها موافقت کنند با کاهش حجم چون یک سری isp ها فقط به خاطر حجم بالا کاربر جذب کردند من که اگه حجم را کاهش بدن اصلا تمدید نمیکنم و از اینترنت پرسرعت 4g استفاده میکنم نه adsl کم سرعت .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)