سالهاس آسیاتکیم و تا تابستون قرارداد قدیمی دارم
فعلاً دیدبان تو قم بهترین حجم میده و انتخاب اوله
البته اگر قم داتک داشتیم اون بهتر بود
من فقط حجم خورم, کاری با پینگ و اینها ندارم, روزی راحت 10 گیگ نیاز دارم
سالهاس آسیاتکیم و تا تابستون قرارداد قدیمی دارم
فعلاً دیدبان تو قم بهترین حجم میده و انتخاب اوله
البته اگر قم داتک داشتیم اون بهتر بود
من فقط حجم خورم, کاری با پینگ و اینها ندارم, روزی راحت 10 گیگ نیاز دارم
توی گروه تلگرامی بودم بیشتر کاربران دیده بان بود بصورت دسته جعمی تخلیه کردیم از دیده بان
این شرکت نه پورت نه نت اختصاصی از خودش نداره از اسیا و پیشگامان میگیره
شما دقت کنی این شرکت های که حجم کم میدن یه مشکلی دارن
داتک فقط سه شهر ایران را پوشش میده
پیشگامان نصف ایران پوشش نمیده
فن اوا کندی سرعت
وووو
مطمن باش اینا اوش حجم بیشتر میدن واسه بازار گرامی بعد کم میکنم![]()
واست سوال نیست چرا شرکت های قدیمی و بهتر مثل شاتل .پارس انلاین .مخابرات حجم کم میدن ؟؟؟؟
چون بزرگترین دزدهای اینترنتی ان
درسته دیده بان شرکت آنچنان معروفی نیست اما به نظر من اینکه داره حجم زیاد میده ربطی به ابعاد شرکتش نداره ، اینطور نیست که گیگ زیاده میده تا بتونه توجه جلب کنه بعد که یوزرهاش زیاد شد حجمو کم کنه!
درسته که تبلیغات و ایجاد انگیزه ( مثل دادن حجم بالا ) برای افراد در خرید اشتراک از این شرکت تاثیر داره اما همه داستان این نیست .
اگر این استدلال درست بود که دیده بان سر معروف شدن و جلب توجه داره حجم میده پس از اولش باید اینکار رو میکرد در حالی که تو تعرفه اول فقط 240 گیگ واسه سرعت 16 مگ حجم میداد بدون شبانه! اما الان 1024 گیگ میده با 1024 شبانه!
نمیشه گفت یه مشکلی داره که داره حجم بالا میده! به نظر من اینطور نیست!
الان تقریبا داره از طریق پورت های اسیا و پیسگامان کل ایران رو کاور می کنه و اینکه بگیم پورت اجازه ای هست و ... به نظر من امتیاز منفی نیست!
حداقل پهنای باند برای خودشون هست و اونو دیگه نمی تونن اجاره کنن و باید بخرن .
من اعتقاد دارم به جای خرید سرویس از شرکت کثیفی مثل شاتل بیاییم از شرکت های اینجوری پشتیبانی کنیم تا بتونن خودشون رو بالا بکشن و بازار به شدت رقابتی شه!
Last edited by George Shelly; 14-03-2018 at 14:35.
یعنی دوس دارن مشتری از دست بدن؟؟!!!!
این شرکت ها کیفیت میدن نه حجم زیاد
تازه تاسیس نیست خیلی وقته کرمان سرویس میدن و بالا و پایین هم کرمان زیاد داشتن نه خوبن نه بد در سطح استان متوسط بودن تا اینکه جدیدا کشوری شدن . از نظر قدمت به دوران دایل اپ بر می گردن
- - - Updated - - -
تازه تاسیس نیست خیلی وقته کرمان سرویس میدن و بالا و پایین هم کرمان زیاد داشتن نه خوبن نه بد در سطح استان متوسط بودن تا اینکه جدیدا کشوری شدن . از نظر قدمت به دوران دایل اپ بر می گردن
پارسو موافقم ولی شاتل سمت ما اشغاله و مخابرات هم همچنان پی اس ۴ ام باهاش بزور کانکت میشه ... منم پارسو تخلیه نمی کردم ولی مشکلی پیش اومد مجبور شدم تخلیه کنم .... بماند ولی ممنون میشم مخابرات رو ازش به عنوان شرکت خوب نام نبرین که حسابی دلم ازش پره
من دیروز خطم درخواست تخلیه دادم ، امروز تخلیه شد ، همین الان توی دیده بان ثبت نام کردم، دوستایی که تازه ثبت نام کردن ، چقدر طول کشیده تا براشون وصل بشه ؟ (میگن مخابرات ۵ شنبه ها تعطیله ، من که فکر کنم خوردم به هفته بعد.)
شما کیفیت برات مهم نیست دیده بان خوبه برات
خواستی تگلرام پیام بده واضح برات توضیح میدم
hamed_irani1234@
خودتون زنگ بزنین پیگیر باشین
تا هر چه سریع تر براتون راه اندازی بشه
بعد راه اندازی هم تست بزارین همین جا
حدودا 3 ماهی هست من از دیدبان نت سرویس دارم
جدیدا کیفیت بهتر شده نسبت به قبل
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)