تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 32 از 212 اولاول ... 222829303132333435364282132 ... آخرآخر
نمايش نتايج 311 به 320 از 2114

نام تاپيک: ADSL DIDEBAN NET/ دیده بان نت

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

سالهاس آسیاتکیم و تا تابستون قرارداد قدیمی دارم
    فعلاً دیدبان تو قم بهترین حجم میده و انتخاب اوله
    البته اگر قم داتک داشتیم اون بهتر بود
    من فقط حجم خورم, کاری با پینگ و اینها ندارم, روزی راحت 10 گیگ نیاز دارم

آخر فروم باز ham33d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    [̲̅a̲̅][̲̅h̲̅][̲̅v̲̅][̲̅a̲̅][̲̅z̲̅]

پيش فرض

امروز شد یه هفته که دارم از دیدی استفاده می کنم به جرات میگم بهترین بوده تاحالا برای من.

اگه بخوام ریت کنم 9.9 از 10 ریت می کنم .

اینجورم نیست که فقط مال من خوب باشه یا مرکزمون خوب باشه، یه ISP وقتی خوب باشه معمولا تو بیشتر جاها خوبه به نظر من واقعا این شرکت روبه جلو هست و افزایش کیفیت رو خیلی ها بهش اشاره کردن به خصوص تو اینستا من با چند نفر حرف زدم گفتن که بهتر از قبلش شده!

توی گروه تلگرامی بودم بیشتر کاربران دیده بان بود بصورت دسته جعمی تخلیه کردیم از دیده بان
    این شرکت نه پورت نه نت اختصاصی از خودش نداره از اسیا و پیشگامان میگیره
    شما دقت کنی این شرکت های که حجم کم میدن یه مشکلی دارن
    داتک فقط سه شهر ایران را پوشش میده
    پیشگامان نصف ایران پوشش نمیده
    فن اوا کندی سرعت
    وووو
    مطمن باش اینا اوش حجم بیشتر میدن واسه بازار گرامی بعد کم میکنم
    واست سوال نیست چرا شرکت های قدیمی و بهتر مثل شاتل .پارس انلاین .مخابرات حجم کم میدن ؟؟؟؟

3. این کاربر از ham33d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

واست سوال نیست چرا شرکت های قدیمی و بهتر مثل شاتل .پارس انلاین .مخابرات حجم کم میدن ؟؟؟؟
    چون بزرگترین دزدهای اینترنتی ان

آخر فروم باز George Shelly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2015
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

درسته دیده بان شرکت آنچنان معروفی نیست اما به نظر من اینکه داره حجم زیاد میده ربطی به ابعاد شرکتش نداره ، اینطور نیست که گیگ زیاده میده تا بتونه توجه جلب کنه بعد که یوزرهاش زیاد شد حجمو کم کنه!
    درسته که تبلیغات و ایجاد انگیزه ( مثل دادن حجم بالا ) برای افراد در خرید اشتراک از این شرکت تاثیر داره اما همه داستان این نیست .

اگر این استدلال درست بود که دیده بان سر معروف شدن و جلب توجه داره حجم میده پس از اولش باید اینکار رو میکرد در حالی که تو تعرفه اول فقط 240 گیگ واسه سرعت 16 مگ حجم میداد بدون شبانه! اما الان 1024 گیگ میده با 1024 شبانه!
    نمیشه گفت یه مشکلی داره که داره حجم بالا میده! به نظر من اینطور نیست!

الان تقریبا داره از طریق پورت های اسیا و پیسگامان کل ایران رو کاور می کنه و اینکه بگیم پورت اجازه ای هست و ... به نظر من امتیاز منفی نیست!
    حداقل پهنای باند برای خودشون هست و اونو دیگه نمی تونن اجاره کنن و باید بخرن .

من اعتقاد دارم به جای خرید سرویس از شرکت کثیفی مثل شاتل بیاییم از شرکت های اینجوری پشتیبانی کنیم تا بتونن خودشون رو بالا بکشن و بازار به شدت رقابتی شه!

Last edited by George Shelly; 14-03-2018 at 14:35.

تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت

پيش فرض

چون بزرگترین دزدهای اینترنتی ان
    یعنی دوس دارن مشتری از دست بدن؟؟!!!!
    این شرکت ها کیفیت میدن نه حجم زیاد

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

آره خب ، شرکت تازه تاسیس که مشتری هاش هنوز زیاد نشده قطعا میتونه کیفتی خوبی ارائه بده ، ولی بزا یه خورده مشتری هاش زیاد بشه اون موقع تست هاتون رو بزارید.
    تازه تاسیس نیست خیلی وقته کرمان سرویس میدن و بالا و پایین هم کرمان زیاد داشتن نه خوبن نه بد در سطح استان متوسط بودن تا اینکه جدیدا کشوری شدن . از نظر قدمت به دوران دایل اپ بر می گردن

- - - Updated - - -

آره خب ، شرکت تازه تاسیس که مشتری هاش هنوز زیاد نشده قطعا میتونه کیفتی خوبی ارائه بده ، ولی بزا یه خورده مشتری هاش زیاد بشه اون موقع تست هاتون رو بزارید.
    تازه تاسیس نیست خیلی وقته کرمان سرویس میدن و بالا و پایین هم کرمان زیاد داشتن نه خوبن نه بد در سطح استان متوسط بودن تا اینکه جدیدا کشوری شدن . از نظر قدمت به دوران دایل اپ بر می گردن

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

توی گروه تلگرامی بودم بیشتر کاربران دیده بان بود بصورت دسته جعمی تخلیه کردیم از دیده بان
    این شرکت نه پورت نه نت اختصاصی از خودش نداره از اسیا و پیشگامان میگیره
    شما دقت کنی این شرکت های که حجم کم میدن یه مشکلی دارن
    داتک فقط سه شهر ایران را پوشش میده
    پیشگامان نصف ایران پوشش نمیده
    فن اوا کندی سرعت
    وووو
    مطمن باش اینا اوش حجم بیشتر میدن واسه بازار گرامی بعد کم میکنم
    پارسو موافقم ولی شاتل سمت ما اشغاله و مخابرات هم همچنان پی اس ۴ ام باهاش بزور کانکت میشه ... منم پارسو تخلیه نمی کردم ولی مشکلی پیش اومد مجبور شدم تخلیه کنم .... بماند ولی ممنون میشم مخابرات رو ازش به عنوان شرکت خوب نام نبرین که حسابی دلم ازش پره

اگه نباشه جاش خالی می مونه A-L PC's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

من دیروز خطم درخواست تخلیه دادم ، امروز تخلیه شد ، همین الان توی دیده بان ثبت نام کردم، دوستایی که تازه ثبت نام کردن ، چقدر طول کشیده تا براشون وصل بشه ؟ (میگن مخابرات ۵ شنبه ها تعطیله ، من که فکر کنم خوردم به هفته بعد.)

تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت

پيش فرض

درسته دیده بان شرکت آنچنان معروفی نیست اما به نظر من اینکه داره حجم زیاد میده ربطی به ابعاد شرکتش نداره ، اینطور نیست که گیگ زیاده میده تا بتونه توجه جلب کنه بعد که یوزرهاش زیاد شد حجمو کم کنه!
    درسته که تبلیغات و ایجاد انگیزه ( مثل دادن حجم بالا ) برای افراد در خرید اشتراک از این شرکت تاثیر داره اما همه داستان این نیست .

اگر این استدلال درست بود که دیده بان سر معروف شدن و جلب توجه داره حجم میده پس از اولش باید اینکار رو میکرد در حالی که تو تعرفه اول فقط 240 گیگ واسه سرعت 16 مگ حجم میداد بدون شبانه! اما الان 1024 گیگ میده با 1024 شبانه!
    نمیشه گفت یه مشکلی داره که داره حجم بالا میده! به نظر من اینطور نیست!

الان تقریبا داره از طریق پورت های اسیا و پیسگامان کل ایران رو کاور می کنه و اینکه بگیم پورت اجازه ای هست و ... به نظر من امتیاز منفی نیست!
    حداقل پهنای باند برای خودشون هست و اونو دیگه نمی تونن اجاره کنن و باید بخرن .

من اعتقاد دارم به جای خرید سرویس از شرکت کثیفی مثل شاتل بیاییم از شرکت های اینجوری پشتیبانی کنیم تا بتونن خودشون رو بالا بکشن و بازار به شدت رقابتی شه!

شما کیفیت برات مهم نیست دیده بان خوبه برات
    خواستی تگلرام پیام بده واضح برات توضیح میدم
    hamed_irani1234@

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

من دیروز خطم درخواست تخلیه دادم ، امروز تخلیه شد ، همین الان توی دیده بان ثبت نام کردم، دوستایی که تازه ثبت نام کردن ، چقدر طول کشیده تا براشون وصل بشه ؟ (میگن مخابرات ۵ شنبه ها تعطیله ، من که فکر کنم خوردم به هفته بعد.)
    خودتون زنگ بزنین پیگیر باشین
    تا هر چه سریع تر براتون راه اندازی بشه

بعد راه اندازی هم تست بزارین همین جا
    حدودا 3 ماهی هست من از دیدبان نت سرویس دارم
    جدیدا کیفیت بهتر شده نسبت به قبل

12. 2 کاربر از ho3in2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •